Şimdi Ara

2si1 'Elektrikleri kesik' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En samimi programlardan birtanesi. Emeğinize sağlık çok teşekkürler.

• Bel altını görmemek güzel oldu, daha iyi odaklanıyorsun çünkü direkt suratı görüyorsun.
    Eskisi gibi masa işine dönseniz ne güzel olur.

• Sonu efsaneviydi ya. Orta Çağ'dan Yeni Çağ'a geçiş gibi oldu.

• Güzel programdı.

• bir jeneratör alın kurtulun amma da laf ettiniz

• Bu geçici consept süper olmuş ya.
    TV de 3D ye çevirip izledim sanki yan yana aynı masada sohbet eder gibi ya oyun videoları çok sıkıyordu.(Kendi yorumum.) Böyle sade montajsız çok daha samimi ve hoş olmuş. Şimdiye kadar izlediğim en samimi video.

• Yemişim Crytek'i hahahaha

• Efsaneydi. sonunda ne güldüm ya :D

• internet kullanımı için temelde elektriğe ihtiyacınız bile yok. Doğrudan telekom kablosundn internet alanlar modemlerine batarya takviyesi yapıp internetleri kesilmeden kullanabiliyorlar. Ama Turksat gibi anakutusu doğrudan elektrikten beslenen internet servisleri için çözüm yok.

• Hep böyle yapın. Çok samimi olmuş. Sizi seviyorum. Vatanını seven herkesi seviyorum. Bazı editörler gibi Gezi zekalı değilsiniz. Ayrıca, bazı editörler gibi kendi sitesinde bile yazmayan, sırf ego tatmini için, takipçilerinin hepsi kendi gibi görüşte olsa bile, durmaksızın ideolojik ve siyasi mesaj paylaşan editörleri boğasım geliyor.

Sizin haberlerinizdeki kadar silah sanayimiz ve ürettiklerimizi göremiyorum. Bazı siteler kendi yaptıklarına burun kıvırır. Bazı editörler de böyledir. Ülkesine düşmandır. Her yapılana bıyık altı güler geçer. Kendisine sorsan, tek taş üstüne taş koymamıştır. Ama, sormasan da söyler. "Ülkenin en eski editörüyüm." diye. Yesinler editörlüğünü.

Ülkesine düşman adamı sevmiyorum.

• Bu kadraj gerçekten daha samimi ve güzel. Bir sonrakinde elektrik olursa ilave ara videolar da eklenmesiyle daha da iyi olur.

• 1) Uçak motoru işini daha beceremediler hala Rusya'dan alıyorlar.
    2) O uçağı ürettiklerini duyurdukları anda Su-35 aldılar Rusya'dan

Radara yakalanmayan uçak üretiyorsun ama aynı anda radarda kabak gibi gözüken uçak satın alıyorsun Rusya'dan. Ya daha geliştirme işine devam edecekler çok işi var. Yada Diğer ülkelere kakalamak için yapıyorlar uçağı.

• Mesut'un Trump hakkında söylediği her şeye katılıyorum. Mesut harbiden zeki adam.

• Başbakan Binali mi :D :D Ardından Cumhurbaşkanı Recep gelse efsane olurmuş mesela :D

• Sonu çok iyiydi ya
    Mesut abinin gözü parladı :D

• :) felaket senaryosunu demirçelik fabrikasında çalışan kuzenim 5 sene önce eğer Türkiye bir iki seneye nükleer santral kurmazsa elektrik kesintileri bir iki seneye başlar sadece demir çelik fabrikalarına elektirik yetmiyormuş

• cyberfalcon C kullanıcısına yanıt
    Videoda söylenmemiş ama radar öndeki arabanın altındaki yoldan sektirerek onun önündeki aracı takip ediyor.

Ben ise şahsen biraz öndeki arabaya göre çapraz filan durarak onun önündeki aracı mümkün mertebe takip ediyorum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eski 2si 1 leri ne kadar özlediğimi farkettim. eski düzen daha samimiydi bence.

• Gerçekten çok samimi bir bölüm olmuş. Elektrik varken de bu şekilde çekmeye devam edin :D

• hocam elektrik kesintilerinde bakan albayrak acıkladı: provakasyon 7 ana hat koptu...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.