Bildirim
2si1 'Hareketsiz' Teknoloji ve Oyun Programı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İzleyelim bakalım.
-
Önlerden... :D
-
Önlerden.
-
Rez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzeal
-
Ilk once donanimhabere yukleniyor ama aliskanlanlik olmus bsc ye bakiyorum.
-
Merhaba Şu pislik kişiyi de haber yapmasanız.İnternet ortamında dökülen her pisliği sitenize yetmedi haberlerinize konu etmeseniz.
-
yeni masanız hayırlı olsun öteki çok eskimişti zaten iyi seçim olmuş koyu renk olması dikkat dağıtyordu masanın
masaya vurmanızdan anladım şevhetli şevhetli yeni olduğunu masanın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 16 Ocak 2016; 0:07:35 > -
Ortalardan.
-
Mesut cevik ile mesut cevik'in sundugu...
Koloni vergisi diye bir şey yok Talha. Facebook gönderilerinden tarih, güncel siyaset ve ekonomi ogrenmeyiniz lütfen. En azından kontrol edin mühim bir şeyse.
-
talha mesut reyizin muhteşem espirilerine gülmüyorsun seni kınıyorum,arkandayız reyizz biz gülüyoruz o yeter
-
çogh iyi ya :D
-
Bittikten sonra başlığa baktım. Olmamış. Haftaya programın ismi " Önlerden" olsun
Norveçteki habere bak arkadaş e-spor öğretikleri için değilde okul bilgisayarlarında bile gtx980ti olması e-spor bile yapacaksan en iyisi ile yapacaksın diyor adamlar helal olsun.
-
-
Bizim üniversitedeki lab pclerinde onboard ekran kartı var solide autocade öyle giriyoruz(programlarda crackli )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC6108B0A -- 16 Ocak 2016; 0:51:09 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- microsoft pc manager
- telegram numarasız hesap açma
- aynı hanede ikamet eden kişi silme
- whatsapp gizli mesaj
- apple intelligence nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X