Bildirim
2si1 'Hasta' Teknoloji ve Oyun Programı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi de dememişler mi kar amacı gütmeyen tarifeler diye,gütseydi ne kadar olacaktı acaba
Yenilikçi bisiklette vellobike'ı tek geçerim,akülü katlanır pedelec,sürdükçe aküsüde şarj oluyor pil bitm derdi yok. -
Kola ve cips hazır. Artık izleyebilirim.
-
-
İzleyelim bakalım
-
Scorpio konusunda aynen katılıyorum, God of war çıktığında Scorpio nun s si konuşulmayacak, hele last of us ta
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Naughty_Dog
Scorpio konusunda aynen katılıyorum, God of war çıktığında Scorpio nun s si konuşulmayacak, hele last of us ta
Erdi var mı:D yoksa hiç açmayacağım :)
quote:
Orijinalden alıntı: nefendim
quote:
Orijinalden alıntı: Naughty_Dog
Erdi var mı:D yoksa hiç açmayacağım :)
Yok ;)
Memlekette Gazi çok. Buda adamları düşündürüyo
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nınja
Ninca...
Bana burda nincalık yaptırtmayın ulen...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefendim -- 8 Nisan 2017; 7:42:17 >
Kredi kartı kopyalamayı engelleyici cihaz. %100 Yerli Üretimdir. Şimdiye kadar 15.000 Cihazda kullanıldı. Hiç bir kopyalama veya dolandırıcılık işlemi olmadı.
Detaylı bilgi için bana ulaşabilirsiniz.http://www.antiskimmingsystem.com/
-
Güzel bölüm teşekkürler.
-
Haftalık bülten hoş güzel ama Facebook sayfanızda ve forumda aşırı derecede aktroller doluşmuş şunların icabına baksanız şahane olur. -
japonya ile ilgili tarafı anlamadım bildiğim kadarı ile japonyada televizyonda yüzde 90 anime izleniyor.
-
Erdisiz olmuyor be.
ya uydu alıcısını kapatmıyoruz ki hiç tv yi kapatıyoruz o da izlenmiş gibi kaydediyor işte
-
Geçmiş olsun.
-
Megabyte ve megabit farklı şeyler
Benzer içerikler
- twitter takipçi hilesi
- reddit video indir
- android tv kumanda uygulaması
- sfs ne demek
- ea play pro fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X