Şimdi Ara

2si1 'İftar sonrası çay tadında' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Götterfunken

Videoyu izlemeden hayır dedim. :/

Yorumuna bakmadan eksiledim :/

• Talha nerede?Adam gitti abd'ye bir daha gelmedi

• Teşekkürler, izleyelim bakalım.
  • TALHA NEREDE?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesut çeviksiz bir program olursa izleyeceğim
  • Kötu bir sey yazinca (gomlek igrenc doye) ceza almistim.
    Videoyu izlemedim.
    Kapaktaki pewdiepie felix mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talha'da Alkan'da çok iyi insanlar.İçerik teknolojiden ve oyunlardan ilgimizi çeken şeyler ve her proğram kendini izletmeyi başarıyor hazırlayan ve sunan arkadaşlar kim olursa olsun.Parazitlere takılmayın derim.

• bilemiyorum alkan bilemiyorum.

• Anketteki 3. şık efsane.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Bunlara kalsa sadece exc için ps4 alınacak. Başka bir sebepten alamazsın. İşte adamlar kendini haklı çıkaracak diye saçma sapan bahanelere başvuruyorlar. Her programda konsollar güçsüz demekten bıkmadı zaten mesut çevik. Savunduğu pc'lerin sadece ekran kartı bir ps4 parası veya 2-3 katı olduğunu bilmezmiş gibi tavırlar vs. Her program birbirinin aynısı. Konsollar zayıf, ama en iyi grafik ödülü beğenmedikleri uncharted 4'e veriliyor.
    Ayrıca Mesut Çevik, ne demiş dc ile alakalı, çıktıktan 1 ay sonra konuşulmuyor bile diyor. Kendisini ana konusuna davet ediyorum.
    250 sayfa olmuş, oyun mu unutuldu. Her zaman aktif konu. Çıkalı 9 ay oldu halen daha aktif.
    http://forum.donanimhaber.com/m_71977849/mpage_249/tm.htm

Arkadaşım, Pc'de 500tl'lik ekran kartı'da var 3.000tl'lik kart'da ki 500tl'lik 750ti ile PS4'den aşağıya grafik almazsın hatta ve hattta daha iyisini bile alırsın ve hangi çözünürlükte ne kare oranlarında oynadığını bilirsin..
    Öyle, önce bu oyun FULL HD 60FPS olacak diye bağıra bağıra tanıtım yaptıktan sonra pardon, Full HD için bu aletin donanımı yetmiyormuş yeni dank düşünmeyi yeni akıl edebildik(yerseniz) o yüzden biz onu 30Fps yaptık veya bir takım sihirli özel teknolojiler kullandık'ta görüntüyü kayıpsız şekilde "upscale" ettik safsatalarına gelmezsin.

Ayrıca senin PS4 oyun fiyatları hakkında haberin var'mı ?

Şöyle bir bakayım dedim PSN Store fiyatlarına ve resmen ortada soygunculuk yapılıyor..
    Eğer, siz bu oyunlara bu fiyatları veriyorsanız zaten, 2.000tl ekran kartlı PC parası çıkmıştır. Kendinizi kandırmayın konsol çok daha ucuz diye. :p

PS4;

Assassin's Creed Unity 260TL
    Far Cry 4 260TL
    Watch Dogs 119TL
    Battlefield 4 70TL
    Witcher 3 209TL
    Project CARS 209TL
    Mortal Kombat 209TL

Toplam: 1076TL !

PC;

Assassin's Creed Unity 61TL
    Far Cry 4 66TL
    Watch Dogs 4TL(evet 4TL):P
    Battlefield 32TL
    Witcher 3 60TL :P
    Project CARS 85TL
    Mortal Kombat 34TL

Toplam: Sıkı durun 342TL :P

Ayrıca, Mesut bey orada oyunun çıkmadan önce ve bir ay sonra dünyadaki genel durumu için bu sözü demiş muhtemelen. Dünya geneli sadece Donanımhaber'deki bir konudan ibaret değil..
    DriveClub tam bir rezalet'ti.. Oyunun geliştiricileri bile bunu kabul etti ama, hala bazı insanlar oyunu yapanlardan elin Amerikalısından bile oyunu adeta babasının firması yapmış gibi daha iyi savunuyor'ya ne diyeyim. :p

quote:

Orijinalden alıntı: IhtiyarDelikanli

Pewdiepie bütün gün kıçını yayıp oyun oynayarak para kazanmadı. öyle bir dünya yok

Hadi oradan ! Ya ne yaptı, kıçını yayıp oyun'mu programladı iki satır kod'mu yazdı ? Kesinlikle kazandığı parayı hakketmiyor ancak, bunun gibi bir çok insan var dünyada bazılarımız üç kuruş asgari ücrete talim bilmem kaç saat köpek gibi çalışırken, et yemenin lüks olduğunu düşünürken, hatta kimileri hayatından olurken, oturduğu yerden ayılık geliri bilmem kaç yüz bin dolarları geçen.

Ha ama çocuk için mutluyum. En azından bu saçma sistemi yendi ve hayatı boyunca bir daha Parayı düşünmeyecek, sürünmeyecek canı ne isterse yapacak ve sahip olabilecek üç kuruş için uyduruk işlerde çalışmak zorunda kalmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 12 Temmuz 2015; 16:04:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deagles48

quote:

Bunlara kalsa sadece exc için ps4 alınacak. Başka bir sebepten alamazsın. İşte adamlar kendini haklı çıkaracak diye saçma sapan bahanelere başvuruyorlar. Her programda konsollar güçsüz demekten bıkmadı zaten mesut çevik. Savunduğu pc'lerin sadece ekran kartı bir ps4 parası veya 2-3 katı olduğunu bilmezmiş gibi tavırlar vs. Her program birbirinin aynısı. Konsollar zayıf, ama en iyi grafik ödülü beğenmedikleri uncharted 4'e veriliyor.
    Ayrıca Mesut Çevik, ne demiş dc ile alakalı, çıktıktan 1 ay sonra konuşulmuyor bile diyor. Kendisini ana konusuna davet ediyorum.
    250 sayfa olmuş, oyun mu unutuldu. Her zaman aktif konu. Çıkalı 9 ay oldu halen daha aktif.

Arkadaşım, Pc'de 500tl'lik ekran kartı'da var 3.000tl'lik kart'da ki 500tl'lik 750ti ile PS4'den aşağıya grafik almazsın hatta ve hattta daha iyisini bile alırsın ve hangi çözünürlükte ne kare oranlarında oynadığını bilirsin..
    Öyle, önce bu oyun FULL HD 60FPS olacak diye bağıra bağıra tanıtım yaptıktan sonra pardon, Full HD için bu aletin donanımı yetmiyormuş yeni dank düşünmeyi yeni akıl edebildik(yerseniz) o yüzden biz onu 30Fps yaptık veya bir takım sihirli özel teknolojiler kullandık'ta görüntüyü kayıpsız şekilde "upscale" ettik safsatalarına gelmezsin.

Şöyle bir bakayım dedim PSN Store fiyatlarına ve resmen ortada soygunculuk yapılıyor..
    Eğer, siz bu oyunlara bu fiyatları veriyorsanız zaten, 2.000tl ekran kartlı PC parası çıkmıştır. Kendinizi kandırmayın konsol çok daha ucuz diye. :p

PS4;

Far Cry 4 260TL
    Watch Dogs 119TL
    Battlefield 4 70TL
    Witcher 3 209TL
    Project CARS 209TL
    Mortal Kombat 209TL

PC;

Far Cry 4 66TL
    Battlefield 32TL
    Project CARS 85TL
    Mortal Kombat 34TL

Ayrıca, Mesut bey orada oyunun çıkmadan önce ve bir ay sonra dünyadaki genel durumu için bu sözü demiş muhtemelen. Dünya geneli sadece Donanımhaber'deki bir konudan ibaret değil..
    DriveClub tam bir rezalet'ti.. Oyunun geliştiricileri bile bunu kabul etti ama, hala bazı insanlar oyunu yapanlardan elin Amerikalısından bile oyunu adeta babasının firması yapmış gibi daha iyi savunuyor'ya ne diyeyim. :p

quote:

Pewdiepie bütün gün kıçını yayıp oyun oynayarak para kazanmadı. öyle bir dünya yok

Hadi oradan ! Ya ne yaptı, kıçını yayıp oyun'mu programladı iki satır kod'mu yazdı ? Kesinlikle kazandığı parayı hakketmiyor ancak, bunun gibi bir çok insan var dünyada bazılarımız üç kuruş asgari ücrete talim bilmem kaç saat köpek gibi çalışırken, et yemenin lüks olduğunu düşünürken, hatta kimileri hayatından olurken, oturduğu yerden ayılık geliri bilmem kaç yüz bin dolarları geçen.

Ha ama çocuk için mutluyum. En azından bu saçma sistemi yendi ve hayatı boyunca bir daha Parayı düşünmeyecek, sürünmeyecek canı ne isterse yapacak ve sahip olabilecek üç kuruş için uyduruk işlerde çalışmak zorunda kalmayacak.

İlk önce şunu söylim.Attığın mesajdan belli zaten.Konsollar ile akalalı zerre bilgin yok ve çok uzaksın.Ve bu kıt bilgin ile millete akıl vermeye çalışıyorsun.
    750 Tİ ps4'ten daha iyi grafik veremez, (bkz. batman örneği) bu bir.
    İki, kimse u4 için 60 fps olacak demedi, hedefleniyor dediler.
    Üç, Oyun fiyatlarından haberim çok iyi olduğu için, bu fiyatlarda oyun almıyorum.Alanda zaten tek tüktür.Senin gibi konsoldan zerre haberi olmayandır.Tr store'nin (kazık store) fiyatlarının çoğu konsolcu, kazık oğlu kazık olduğunu bildiği için, bir oyuna 260 tl para vermiyorlar.İyi bilenlerin konularına bakalım bi, 260 tl oyuna para veren var mı?
    http://forum.donanimhaber.com/m_84506155/mpage_813/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_104094060/tm.htm

Yani şekil a'da görüldüğü gibi gayet makul fiyatlara sorunsuz, fps düşermi, kaldırır mı derdi olmadan herkes aynı şartlarda oynuyor.

Veee 4

Driveclub'a rezalet demen için, ilk önce konsollardan birazcık bilgin olması lazım.Yok şurdan haberlere bakayım, burdan haber bulayım, ile nasıl oyun olduğunu öğrenemezsin.Genelde sizin gibi tipler rezalet der. Oyun yapımıcısı ne demiş bizim oyunumuz rezalet almayın mı demiş. Oyunun ilk çıkıtığında tek sorunu online hizmetti. Onun dışındaki eksiklikler güncelleme ile halledildi.Ve oyun şu an mükemmel bir konuma geldi. Konusuna bakarsan görürsün, beğenmeyen çok az.Ama başta da dediğim gibi konsollardan bihaber yaşadığın için bunları bilmemen normaldir.Asıl rezalet olan konu hakkında zerre bir şey bilmeyip, o konu hakkında ahkam kesmek. Asıl rezaletlik budur. En iyisi sen pc'in ile takılmaya devam et, konsol tarafı seni bozar.

• yav anlamadım gitti. size ne pewdiepie den. nasıl kazandığınımı merak ediyorsunuz? hey Allahım ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deagles48

quote:

PS4;

Far Cry 4 260TL
    Watch Dogs 119TL
    Battlefield 4 70TL
    Witcher 3 209TL
    Project CARS 209TL
    Mortal Kombat 209TL

PC;

Far Cry 4 66TL
    Battlefield 32TL
    Project CARS 85TL
    Mortal Kombat 34TL

quote:

İlk önce şunu söylim.Attığın mesajdan belli zaten.Konsollar ile akalalı zerre bilgin yok ve çok uzaksın.Ve bu kıt bilgin ile millete akıl vermeye çalışıyorsun.
    750 Tİ ps4'ten daha iyi grafik veremez, (bkz. batman örneği) bu bir.
    İki, kimse u4 için 60 fps olacak demedi, hedefleniyor dediler.
    Üç, Oyun fiyatlarından haberim çok iyi olduğu için, bu fiyatlarda oyun almıyorum.Alanda zaten tek tüktür.Senin gibi konsoldan zerre haberi olmayandır.Tr store'nin (kazık store) fiyatlarının çoğu konsolcu, kazık oğlu kazık olduğunu bildiği için, bir oyuna 260 tl para vermiyorlar.İyi bilenlerin konularına bakalım bi, 260 tl oyuna para veren var mı?
    http://forum.donanimhaber.com/m_84506155/mpage_813/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_104094060/tm.htm

Yani şekil a'da görüldüğü gibi gayet makul fiyatlara sorunsuz, fps düşermi, kaldırır mı derdi olmadan herkes aynı şartlarda oynuyor.

Veee 4

Driveclub'a rezalet demen için, ilk önce konsollardan birazcık bilgin olması lazım.Yok şurdan haberlere bakayım, burdan haber bulayım, ile nasıl oyun olduğunu öğrenemezsin.Genelde sizin gibi tipler rezalet der. Oyun yapımıcısı ne demiş bizim oyunumuz rezalet almayın mı demiş. Oyunun ilk çıkıtığında tek sorunu online hizmetti. Onun dışındaki eksiklikler güncelleme ile halledildi.Ve oyun şu an mükemmel bir konuma geldi. Konusuna bakarsan görürsün, beğenmeyen çok az.Ama başta da dediğim gibi konsollardan bihaber yaşadığın için bunları bilmemen normaldir.Asıl rezalet olan konu hakkında zerre bir şey bilmeyip, o konu hakkında ahkam kesmek. Asıl rezaletlik budur. En iyisi sen pc'in ile takılmaya devam et, konsol tarafı seni bozar.

1. Batman yani o bozuk ve artık PC'de satılmayan geri çekilmiş oyunla'mı kıyaslama yapıyorsun ? çok adil ve bilgili bir adam işi olmuş vallahi..

2. Burada U4'den bahseden kim ? Konsol dünyasında tüm oyunlar böyle önce ses getirmek için, bu full hd'de 60fps'de çalışacak bla bla bir çok haber yapılır ve daha sonra ortaya çıkar'ki oyun aslında 60'ın çok daha altında çalışıyormuş, çözünürlük full hd'ye upscale edilmiş, multiplayer'de çözünürlük düşürülmesine gidilmiş, uzaktan bakılınca High gibi gözüküyormuş falan filan geçin bunları allah aşkına...

3. Arkadaşım, ben kardeşlik sistemini falan tanımam ! insanlara bunlarla gelemezsin ! resmi ve güvenli bir sistem değildir. Bilmediğim bir kişiyle hesabımı veya en ufak hakkımı bile hayatta vermem ve milletin hesabını'da konsoluma hayatta kurmam, babamın oğlu bile olsun. PC'de kapı gibi Steam'dan alınan ve "BENİM" olan oyunlarla ikinci el kaynağı belirsiz ondan ona, hesaptan hesaba gezen oyunlarla kıyaslayamazsın.

3.5 Her ne yaparsan yap, nereden alırsan al, PC fiyatları her zaman çok daha ucuz olacaktır ve PC ile kafan çalışıyorsa sadece tüketme aracı olan konsollara o beğenmediğiniz 750ti ile oyun bile yapabilirsin. :P

4.Driveclub vaat ettiğini bile sunamayan bir oyundu.. Özellikle Multiplayer özelliklerinin ve hava şartlarının üzerine basa basa reklam edilmesinden sonra oyun çıktığında, oyunun ne multiplayer'i düzgün çalışması ve hava şartlarının bile güncellemeyle gelmiş olması adında "Club" ifadesini taşıyan bir oyun için rezillik değil'de nedir ?
    Tabi siz konsol'da bu durumlara alışmış olabilirsiniz size bunun gibi olaylar artık rezillik gelmeyebilir o ayrı. :p

Neyse beyler, zevkler ve renkler farklıdır. Konu daha fazla uzayıp PC-Konsol kapışmasına girmesin zaten forumda zilyon tane var. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 12 Temmuz 2015; 18:50:07 >

• Konsolcular epey gocunmuş anlaşılan. Doom muhabbetinde Alkanı haklı buldum
  • Videolara
    ingilizce Altyazı eklemesinin
    iyi olacağını düşünüyorum.

• Mesut Bey her şeyi geçiyorum, tamam güzel bize bir şeyler sunuyorsunuz, katkılar sağlıyorsunuz hayatımıza ama eleştiri yaparken ne olursa olsun lütfen şu leş kelimesini lugatınızdan kaldırın. Eleştiri yaparken sert davranabilirsiniz ama leş gibi bir tabir kalitesizlik olarak hissettiriyor şahsınızı. Lütfen şu kelimeyi kullanırken biraz daha dikkatli olun. Crew beni de inanılmaz hayal kırıklığına uğrattı ve almadım zaten. Betalarına katıldım ve beklentimin fazlasıyla altında kaldı ama leş gibi bir tabir kullanılamaz yine de. Ne olursa olsun emeğe saygısızlık oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

Mesut Bey her şeyi geçiyorum, tamam güzel bize bir şeyler sunuyorsunuz, katkılar sağlıyorsunuz hayatımıza ama eleştiri yaparken ne olursa olsun lütfen şu leş kelimesini lugatınızdan kaldırın. Eleştiri yaparken sert davranabilirsiniz ama leş gibi bir tabir kalitesizlik olarak hissettiriyor şahsınızı. Lütfen şu kelimeyi kullanırken biraz daha dikkatli olun. Crew beni de inanılmaz hayal kırıklığına uğrattı ve almadım zaten. Betalarına katıldım ve beklentimin fazlasıyla altında kaldı ama leş gibi bir tabir kullanılamaz yine de. Ne olursa olsun emeğe saygısızlık oluyor.

Oyunu bedava dağıtmıyorlar emeklerinin karşılığını para ile alıyorlar. Emeğe saygısızlık kopyasını kullanırsak olur kötü işçiliğe leş dersek değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobilden izlerken sorun olduğu bilinmesine rağmen neden duzeltilmiyor diye sormak istemiyorum hiç. Asıl sorun; madem duzeltemiyorsun biturlu neden YouTube kanalına videoları upload etmiyorsun. Sanki koskoca donanım haber videoları upload edicek altyapısı yok. Bosyere eziyet cekiyoruz

• Allah belanı versin TTNET. Açık ve net. Videoyu izlemek çile.

• E3 oyun konusunda sınıfta kaldığınızı düşünüyorum. Özellikle Mesut bey bütün oyunlara çöp gibi muamelede bulunmuştu. Bir oyunda script var diyorsunuz öteki oyundakine birşey demiyorsunuz. Güzel grafikli bir exc oyuna old gen diyorsunuz. HL3'e PS2 grafiği deseler siz ne düşünürsünüz? Tamamen yanlış tespitlerin genellemelerin sencesi bencesi yoktur. Bu tarz şeylere tepki gösterildi. Oyun Dünyasını da Dünya şekillendiriyor görüşleri hafife almayın derim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.