Şimdi Ara

2si1 'İftar sonrası çay tadında' Teknoloji ve Oyun Programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MDK

Videolara
    ingilizce Altyazı eklemesinin
    iyi olacağını düşünüyorum.

İngiliz seyirci kitlesinin olmadığını düşünüyorum. Bence gereksiz bir uygulama olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doomu eleştirmek mesut çevik harici kimseye düşmez

• GelecektenGelenDinozor kullanıcısına yanıt
    Acsada hoparlar bozuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grasyas01

Doomu eleştirmek mesut çevik harici kimseye düşmez

Bunu da şıklara ekleseydik iyiydi

• belkide... çince altyazı olmalı.
  • MDK kullanıcısına yanıt
    Çince altyazıya gerek yok hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

Mesut Bey her şeyi geçiyorum, tamam güzel bize bir şeyler sunuyorsunuz, katkılar sağlıyorsunuz hayatımıza ama eleştiri yaparken ne olursa olsun lütfen şu leş kelimesini lugatınızdan kaldırın. Eleştiri yaparken sert davranabilirsiniz ama leş gibi bir tabir kalitesizlik olarak hissettiriyor şahsınızı. Lütfen şu kelimeyi kullanırken biraz daha dikkatli olun. Crew beni de inanılmaz hayal kırıklığına uğrattı ve almadım zaten. Betalarına katıldım ve beklentimin fazlasıyla altında kaldı ama leş gibi bir tabir kullanılamaz yine de. Ne olursa olsun emeğe saygısızlık oluyor.

Oyunu bedava dağıtmıyorlar emeklerinin karşılığını para ile alıyorlar. Emeğe saygısızlık kopyasını kullanırsak olur kötü işçiliğe leş dersek değil.

Peki siz böyle sığ yaklaşımla düşünmeye devam edin, ben düşünce yapınızın daha derin olabileceğini sanıyordum, kopya ile emek hırsızlığı yaparsınız, zaten emek hırsızlığı, emeğin karşılığını vermemek de saygısızlıktır diğer taraftan. Ama eleştiri yaparken de ağır kelam etmek emeği hiçe saymaktır, verilen emeği aşağılamaktır. Hangi insan diğer bir insanı kolay kolay aşağılamalıdır ki yaptığı işi de aşağılarcasına eleştirsin. Evet ben de sizi eleştiriyorum ve belki sığ düşünce derken aşağıladığımı düşünmüş olabilirsiniz, tekrar belirtmem gerekir ki düşünce yapınızın aslında daha derin olduğunu düşünüyor ve şu an biraz sığ yaklaştığınıza inanıyorum.

DN: Ayrıca dediğim gibi ben betalarına katıldım ve gerekli durumu gördüm, oyunu almadım. Günümüzde de zaten demo olayı fazlasıyla kısıldı ama en azından youtube'da oyun videolarını izleyenler zaten oyunun nasıl olduğunu görüp almak ya da almamak konusunda hüküm verebilirler. Emeklerinin karşılığını para ile ödemek isteyenler, verilen emeği görüp, ne kadar takdir ediyorlarsa o kadar verirler, çok iyiyse ve imkan varsa ilk gün, o kadar iyi değilse indirimlerde, olmadı 1 sene sonra standart fiyat düştükten sonra verirler emeğin karşılığında gördükleri parayı ama bu demek değildir ki parayı verdim istediğim gibi emeğe hakaret eder, saygısızlık yaparım!

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Driveclub oyunların yüz karasıdır, senin gibi 3-5 tane fankafalılar oyunu övüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankara -- 16 Temmuz 2015; 15:01:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankara

Driveclub oyunların yüz karasıdır, senin gibi 3-5 tane fankafalılar oyunu övüyor.

Çokta tın...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.