Şimdi Ara

2si1 'İftar sonrası çay tadında' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• İzledimde sıcaktan pek bişey annamadım yav.

• HackerTeam konusunda dış kaynaklı bir haberde, sunucularının çökertilmesinin çok kolay olduğunu; çünkü hiçbir güvenlik uzmanları olmadığını ve yirmili yaşlarındaki üyelerine bile program süitlerine erişebileceği kadar tedbirsiz davrandıkları yazıyor. Resmen gece adamların uyumasını beklemişler, şifreyi kırmışlar. Twitter'dan duyurup torrentle verileri dağıtmışlar. Makalede niçin para karşılığı değiş tokuş etmedikleri sorulmuş, orada izledikleri insanlar bu sefer onları izleyerek kaybettikleri güven duygularını geri kazansınlar diye demiş. İzlenen habercilerden birisi, geçmiş iş sahası olarak çalıştığı Google'da güvenlik uzmanıyken, şimdi seminerler veriyormuş. Ortaya çıkan dosyalarda bu konuşmacının semineri sırasında çekilmiş görüntüsü bulunmuş. İşin komik tarafı da, bir yandan eski Google çalışanı bu kişi izlenirken, diğer yandan Google pazarlama ekibi bu şirkete haritalama yazılımlarını satmakla meşgulmüş(kimin eli kimin cebinde). Kısaca ihale stiliyle herkesi izleyip dinlemişler, özlük haklarını çiğnemişler.
    Güvenlik ihlallerinden de mesela Adobe, Flash açığını ele geçirilen 400 GB sunucudaki belgelerden öğrenmiş ve hemen yama yayınlamış. Şirket ve aslında kendini temize çıkarmak çabasındaki patronu, "Adobe, güvenlik açığının tekin olmayan kişilerin elinde kullanılmasından çekindiği için yama yayınladı" demiş. Demek ki; var olan açıklar kendileri kullanınca "beyaz şapka" hackerların elinde iyi emellere yararken, başkaları öğrenince ve yamanınca ise "siyah şapka" hackerların kötü emellerinden korunmuş oluyor!
    "Devlet Güvenliği" diyerek korkudan çok güzel sansasyon çıkarıyoruz; ama iki çay içip karşılıklı konuşulacak şeyler için insan hakları ihlali olmadı değil. Bu korkuları daha fazla körüklemenin faydası habercilik anlamında size varsa, ben de şapka çıkarıyorum o takdirde.

• Eve gidince hemen izliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yavan bir program olmuş. herkes döndüğüne göre ramazan bayramına özel bir canlı 2 si 1 İsterim açıkçası

• 7850 Kartım var 15.7 sürümü yükledim Virtual Super Resolution gelmedi.Nedeni ne olabilir.Sürüm güncelleme listesinde geleceği belirtilmiş.

• TALHA NEREDE ??????

• FiFA ' da zaten Arda kapak, yani gelişme yok bu konuda :)

• Horizon'un grafikleri bir yana oyunda ne gibi bir eksiklik gördünüz de beğenmediniz merak ettik? E3'te gösterilen kısa video elbette bir miktar fikir veriyor ama bu fikir oyun hakkında olumsuz düşünceler yerine ümit beslememiz yönünde bir fikir. Alkan'ın sunumun bir yerinde Guerilla Games'in kimine göre başarılı, kimine göre başarısız olan serisi Killzone hakkındaki önyargıları nedeni ile şimdiden oyunu başarısız bir oyun olarak görmesi enteresan. Sonuçta kendisi önemli bir sitenin editörü ve ondan daha tarafsız yorumlar bekliyoruz.

Grafik olarak eleştirdiğiniz Geow4'ten daha iyi grafikli olan UC4'ten script'leri ile meşhur bu seriye rağmen UC4'ü scripted bir oyun olarak değerlendirip üstüne UC4'ten daha başarılı olacak şeklindeki değerlendirmede bence tutarsız. Oyun bir defa Marcus gibi bir kahraman yerine kilo ile satılan Delta Force filmlerinden fırlamış 3. sınıf bir karakter modellemesine sahip ana kahramanı ile oyuncular üzerinde ne kadar olumlu etki bırakacak o da tartışılır.

Alkan'ın Xbox markasına olan sevgisi bayağı belli oluyor, Mesut Çevik'in ise dönem dönem değişen oyun zevkinden de bir şey anlayamadık. Hadi eleştirin, eleştirmesine ama tutarlı olun derim, önyargılı düşünceler yerine oturduğunuz pozisyona yakışır tarafsızlığınız bence sitedeki takipçileriniz gözünde değerinizi daha da arttırır.

• Dolu bir program olmuş yine. Ağzınıza sağlık.

• Videoda bahsedilen, BSC Editörü Samet Basri taşlı'nın elder scrolls lore ile ilgili yayınını-videolarını bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

• Yilsev;
    burada bulabilirsin.
    https://www.youtube.com/watch?v=ofgD1LHdaiE

• 1- Talha artık olmayacak mı?

2- Konsolda multi platform oyun oynamak günah mı? Yeteri kadar konsol özel oyun çıkmadı diye Witcher oynamak niye bu kadar dert olsun ki? Konsolda oyun oynamanın en büyük sebebi konsol özel oyunlar değildir! Konsol özel oyunlar, konsollar arasındaki rekabet içindir.

• Alkanı Halen Sevemeyen Bir benmiyim.

• Bunlara kalsa sadece exc için ps4 alınacak. Başka bir sebepten alamazsın. İşte adamlar kendini haklı çıkaracak diye saçma sapan bahanelere başvuruyorlar. Her programda konsollar güçsüz demekten bıkmadı zaten mesut çevik. Savunduğu pc'lerin sadece ekran kartı bir ps4 parası veya 2-3 katı olduğunu bilmezmiş gibi tavırlar vs. Her program birbirinin aynısı. Konsollar zayıf, ama en iyi grafik ödülü beğenmedikleri uncharted 4'e veriliyor.
    Ayrıca Mesut Çevik, ne demiş dc ile alakalı, çıktıktan 1 ay sonra konuşulmuyor bile diyor. Kendisini ana konusuna davet ediyorum.
    250 sayfa olmuş, oyun mu unutuldu. Her zaman aktif konu. Çıkalı 9 ay oldu halen daha aktif.
    http://forum.donanimhaber.com/m_71977849/mpage_249/tm.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII

Mesut Çevik'in karakterine hayranım.. Çok efendi ve nur yüzlü bir insan. Hiç kimseyi kırmıyor. Argo, küfür vs. hiç ağzından çıkmadı.. Bu yüzden seviliyorsun MESUT REYİZZ ..

videonun sonunda para versinler yayınlarız derken ki kapitalizm canavarı kılığında ki gülüşü dikkatinizi çekmemiş olsa gerek.
  • Üniversitelerin gönderdiği küçük uydular mı çöplük mü yapıyormuş. Atma Recep atma din kardeşiyiz.

• 45 dk izledim güzel olmuş gerçekten (oyun android gibi olmuş deyince farkettim anket icin )

• Her hafta cumartesi sabah keyfim
  • Videoyu izlemeden hayır dedim. :/

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.