Bildirim
2si1 inceleme | Sennheiser Momentum True Wireless
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
"true wireless" ram ne demek? Bose, Sony, beats kulaklıklardan farkı ne?
-
millet kafayı yemiş hepsuburada yorumlarına baktım 2.000 sanki bedava veriyorlar kulaklığı
-
Hoştur ama benena...
-
İki ünite birbirine bağlı değil işte arada kablo vs. olmayan kulaklıklar.
-
iyi hoş da çok pahalı be abi
-
master slave olan hali mi? yoksa qualcomm'un true wireless'ı mı
-
bu kulaklıkta master slave gibi mi yoksa qualcomm true wireless gibi mi
-
Rakibi Bang&Olufsen E8 2.0 bundan daha premium ve kaliteli bir ürün case’i bile deriden yapılmış bunun gibi kumaştan değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 19 Nisan 2019; 9:57:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2.000tl Sennheiser için çok para değil. Bu kulaklık sporcu kulaklığı olmadığı için almadım ama parasına kesinlikle değecektir. Rahat 5 sene götürür. -
Bu kadar para verilmez
sanırım parayı sokakta buluyorsunuzquote:
Orijinalden alıntı: LGatakan
2.000tl Sennheiser için çok para değil. Bu kulaklık sporcu kulaklığı olmadığı için almadım ama parasına kesinlikle değecektir. Rahat 5 sene götürür.
Hayır hocam, yeni türkiye'nin şartları bunlar. Kimse size zorla aldırmıyor. Alan da 9 ay taksitle alıyor yani. -
alacağimi nerden çıkardınız senheiser cx 300 ll kulanyom memnunum yola devam alan alır beni ilgilendirmez sadece pahalı olduğunu yazdım 1 tanesini kaybetseniz.evlat acısı gibi koyar adamaquote:
Orijinalden alıntı: LGatakan
Hayır hocam, yeni türkiye'nin şartları bunlar. Kimse size zorla aldırmıyor. Alan da 9 ay taksitle alıyor yani.
illa ses gitsin diyorsan birini eline al biri kulağında kalsın rahat konuş :)
-
Jabra elite 65t ve galaxy buds arasında kaldım ve galaxy buds aldım şimdilik çok memnunum. Senheiser ise çok pahalı kesinlikle değmez. Şuan hiçbir true wireless kulaklık için bu paralar değmez
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Biri bile kaybolsa ağlarım.. 2 bin lira nedir arkadaş..
-
-
Arkadaşlar merhaba.Kulaklığı kullanan varsa bir konu da yardım isteyecektim.Kulaklıkların şarj bitmeye yakın kutusuna koyup otomatik şarj yapmaya başlıyor.Dolduğunda,telefona bağlayıp şarjın dolu olduğu görüyorum ve kutusunu şarj yapmak için pc ye bağlıyorum o da tam şarj oluyor (yeşil yanıyor) bittiğinde.Kulaklıklarla işim bittiğinde (şarj) full'ken kutusuna koyuyorum.Kulaklık şarj dolu,kutusunun şarj dolu,2-3 gün sonra kulaklık kutu da iken arkasındaki tuşa bastığımda sarı ışık yanıyor kulaklıklar şarj full,kutusu şarjı azalmış.Kulaklığı kullanmıyorum kutusunda zati kutusunun şarjı neden düşüyor 2-3 gün de,anlamış değilim yardımcı olursanız sevinirim. -
Bende şaşırmıştım ancak hepsinde aynı durum var yani normal sanırım kulaklığı sürekli hazır halde tutmak için enerji harcadığındanquote:
Orijinalden alıntı: FlyingShip
Arkadaşlar merhaba.Kulaklığı kullanan varsa bir konu da yardım isteyecektim.Kulaklıkların şarj bitmeye yakın kutusuna koyup otomatik şarj yapmaya başlıyor.Dolduğunda,telefona bağlayıp şarjın dolu olduğu görüyorum ve kutusunu şarj yapmak için pc ye bağlıyorum o da tam şarj oluyor (yeşil yanıyor) bittiğinde.Kulaklıklarla işim bittiğinde (şarj) full'ken kutusuna koyuyorum.Kulaklık şarj dolu,kutusunun şarj dolu,2-3 gün sonra kulaklık kutu da iken arkasındaki tuşa bastığımda sarı ışık yanıyor kulaklıklar şarj full,kutusu şarjı azalmış.Kulaklığı kullanmıyorum kutusunda zati kutusunun şarjı neden düşüyor 2-3 gün de,anlamış değilim yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
millet kafayı yemiş hepsuburada yorumlarına baktım 2.000 sanki bedava veriyorlar kulaklığı
|
Benzer içerikler
- deepfake yapma
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
- kitap okuma uygulaması
- instagram efekt arama
- bina yıkım kararı sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X