Bildirim
2si1 'Kayıp kaçak bedeli fazla' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ankaland
mesut bey ben mardinde yaşıyorum.. bu güne kadar 1 watt kaçak kullanmış değilim.. ve kaçak kullanılan bölgede yaşadığım için kayıp bedeli benim kullandığım faturanın 3 katı.. harcadığım her watt için 3 watt parası ödüyorum.. devlet bu çözeceğine sizin gibi uzaktan kişiler tarafından hırsız ilan ediliyorum.. yazıklar olsun.. hakkımda gerçek dışı iftiralarda bulunanlara hakkım haram olsun.. ülkemizde adalet olmadığı doğrudur.. sizin beni haybiden hırsız ilan edebilmesi ayrıca devletin ayıbıdır..
Adam zaten mardinde yaşayıpta ödeyen kardeşlerimiz vardır , bilirkişi çağırıp onlara elektrik verilsin dedi. Niye çarpıtıyosun hemen. -
Kimse yanlış anlamasın beni amacım din,dil,ırk,mezhep,köken vs ayrımı yapmak değildir.Türkiye genelinde bir çok il ve ilçede kaçak elektirik kullanımı bulunmakta fakat şu toplada dikkat edilince çıkan sonuç gerçekten kötü.Hepsi Doğu sorun belli sonuç belli...
-
ABD'yle karşılaştırıyorsunuz. ABD geniş ülke, onun için heryerde internetten memnun olmamaları normal diyorsunuz da Amerika'nın Türkiye'den daha zengin (GSMH olarak 20 katı diye biliyorum. Doların yükselmesinden sonra daha da artmış olabilir) dünyanın en büyük ekonomis olmasını göz önünde bulundurmuyorsunuz.
ABD Alaska'yı saymazsan Türkiye'nin 10 katı, sayarsan yaklaşık 12 katı büyüklüğünde bir ülke. Kıtanında yaklaşık 2,5 3'te birini kaplıyor.
-
temel hizmetler devetin tekelinde kamalıydı.
bu kurumlar özel mantığıyla verimli çalıştırılabilir bal gibide.
putinin yaptığı gibi yeniden devletleştirmeli.
''aşırı servetin meşruiyeti yoktur'' (razi) düsturuyla tüm aşırı
büyük iştiraklere el koyardım ben olsam.
-
Türktelekom beter olsun. Başka bir isteğim yok. 5 sene önce 4mbit internet kullanıyordum şuan internetim 3mbitin üstüne çıkmıyor. AKK olsun olmasın. 3mbiti geçmiyor. Arıyoruz sorun var diyoruz. Şebeke mebeke altyapı cart curt. 5 senedir. Aynı bahane. Sayın müşterimiz biz size vaat ettiğimiz interneti veremiyoruz o yüzden şu kadar indirim talep ediyoruz gibisinden bir jestte yapmıyorlar. 5 senedir sömürüyorlar. O yüzden yerin dibine batsınlar. İflas etsinler. Umursamam. Netflix Türkiye ye geldi tam dedik korsan diziden de elimizi ayağımızı kesicez ne güzel kaliteli kaliteli hd 4k neyse izleyecez. Sürekli bir engel. 70 tl ye 3mbit internet hırsızlıktır. Hırsızsınız!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 18 Şubat 2017; 23:24:55 >
-
Ben kaçak elektrik kullanana kızmıyorum. Kaçak elektrik kullanımından dolayı zarar eden ve zararı diğer kullanıcılardan çıkarmak isteyen dağıtım şirketlerine de kızmıyorum. Buna bir gece çıkan yasa ile izin veren devlete kızıyorum. Başkasının kullandığı elektriğin parasını bizden alınmasını sağlayan siyasi iktidardir suçlu. Devlet yasa ile kolaylığı sağlamış şirketlere. Adamlar parasını her türlü alırken kaçak kullanımı azaltmaya yönelik çalışma neden yapsın? Kaldır ya da değiştir o yasayı bakalım,zarar eden o şirketler nasıl önlem alıyorlar kaçak kullanıma.
-
ya bu videoları neden bekletip yükleyemiyoruz. akk malum izlenmiyor.
-
Opara ve Edge kullanıyorum. Arayüz olarak da birbirlerine benziyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: pisrabbit
Ben kaçak elektrik kullanana kızmıyorum. Kaçak elektrik kullanımından dolayı zarar eden ve zararı diğer kullanıcılardan çıkarmak isteyen dağıtım şirketlerine de kızmıyorum. Buna bir gece çıkan yasa ile izin veren devlete kızıyorum. Başkasının kullandığı elektriğin parasını bizden alınmasını sağlayan siyasi iktidardir suçlu. Devlet yasa ile kolaylığı sağlamış şirketlere. Adamlar parasını her türlü alırken kaçak kullanımı azaltmaya yönelik çalışma neden yapsın? Kaldır ya da değiştir o yasayı bakalım,zarar eden o şirketler nasıl önlem alıyorlar kaçak kullanıma.
Ben hiçbirisine kızmıyorum. Tek kızdığım hala bu adamlara oy verip medet umanlarda. -
Airsim güzel haber. Eskiden Robotic Studio vardı.
-
Şu üçlü inşallah dağılmaz her hafta olduğu gibi güzel bir bölüm olmuş ellerinize sağlık abi :)
-
Mobilden 240p seçince hata veriyor nasıl düşük kalite izleyebilirm?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık şu programın adını değiştirin. :) 3 ü 1 :)
-
Hakikaten, Talha Aynacı ile bitti o iş. -
erdi bey göbek konusunda beni yakalamışsınız tebrikler mesut beyde yaklaşıyor az yemelisiniz bence
-
kaçak elektriği önlemek için çözüm arıyorlarsa Ankara da uygulanan ön ödemeli su faturası gibi bir çözüm bulmaları gerekir.ilk başta öreğin 100 tl ödeme yapacak sonra o elektriği kullanacak
-
4 yıllık Türk telekom internet aboneliğimi sonlandırdım ve Uydunet'e geçtim.Yaşasın uydunet!
Tekelci Türk telekom'un ABV
Kaçak elektrik kullananın ABV,kayıp-kaçak bedeline verdiğim her kuruş haram zıkkım olsun
Amd Ryzen işlemci almayı düşünüyorum artık fiyatı ve performansı beni heyecanlandırıyor,inşallah intel'in hegomanyasını bitirir
- Erdi abinin de programa dahil olması çok güzel oldu.Böyle devam edin lütfen 3'ü 1 arada :) -
-
Sevdigim, takip ettigim 3 editorsunuz. Fakat, Pewdiepie meselesini cok yanlis anlamissiniz. Cok sasirdim. Sizden daha derin bir bakis beklerdim.
Konu cok farkli. Washington Post editorunun cakallik edip, sansasyonel bir haber yapma derdiyle yalan haber yapti. Konu, olay cok farkli Pewdiepie meselesinde.
Zaten biraz bakarsaniz, kendisi de yahudi bir youtuber olan olan h3h3, olayi net bir sekilde acikliyor. https://www.youtube.com/watch?v=JLNSiFrS3n4
Bir cok youtuber Washington Post'a cok ofkeli yalan haberden dolayi.
Durum budur.
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X