Şimdi Ara

2si1 - Netgsm'den ilginç iddia, Anomaly President ve iPhone 17 Air

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2s1'in bu bölümünü maalesef Xiaomi 14T serisinin duyurusundan önce konuştuk, bu yüzden programda yer almıyor. Ancak özellikle son dönemde bir hayli konuşulan operatörlerin fiyat politikasını tekrar konuştuk.

00:00 Intro

00:26 Giriş sohbeti

02:19 Anomaly President

07:31 Netgsm'den korkunç iddia

17:55 PS5 Pro'ya Xbox'tan cevap olmayacak

24:00 PS6 için iki çip üretiliyor

25:37 Apple’ın en ince telefonu

28:47 Kamera Performansı

35:58 Nintendo Switch 2 söylentileri

41:01 Palworld'e Nintendo'dan dava

42:48 Yerli 5G

50:35 Kapanış

• Türkiye'de 5G yaygın olmayışı ile GSM paketlerin esaslı sözde sınırsız olmayacak şekilde paketleri olsaydı öyle fiyatlarına bakılırdı...

Pratikte en iyimser ortalama 4G veriyor. 4.5G az ve 3G ile 2G de yaygın . Ortalama veya ağırlıklı ortamala da hız düşük... 5G olmadığı için ( belli başlı noktalarda var sadece ) pratikte Türkiye'deki GSM hızları düşüktür. GSM operatörleri altyapılarını yıllardır geliştirmemiştir! Turkcell kötünün iyisi. Vodafone en berbatı ...... Deneyimlerim böyle ....

• Türkiye de vatandaşın işine yarayacak şeyler her zaman seçim zamanında yapılır özellikle iktidar olmayı hedefleyen genel seçimler zamanında, o yüzden mayıs 2028 den önce 5G, çıraklık sigortasından emeklilik, togg arabasının yeni modelleri, köprü tünel otoban açılışları, yeni havalimanların açılması vs vs vs. Ben Hiçbir beklentiye girilmemesi taraftarıyım. Altın fiyatı bir yılda %100 enflasyona uğramış biz hâlâ polyannacılık peşindeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Net GSM diğerlerine göre ucuz.Hızıda güzel.Birde kampanyası var. Arkadaşını davet et kazan. Hem siz hem de davet kodu sahibi kazanıyor. Sitesinden bakın eğer kafanıza yatarsa benim davet kodumu kullanabilirsiniz : Referans Kodum: NTGCUCLKWW

• Bir an önce bankalar lâ Antlaşmaları yapsa çok iyi olacak.

İnternet ve mobil bankacılık kullanılamıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.