Şimdi Ara

2si1 'Overlockcu' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Kefelon

Video playera genişlet seçeneği koyabilirseniz sevinirim, her seferinde tüm sayfayı zoomlamaktan yoruldum :)

video oynatıcının en sağındaki boşluğa tıklarsanız tam ekran olur :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Drone haberi olmayan 2si1 yapmışınız ama olmamış bence.
  • Tom Clancy's ghost recon future soldier ın neresi çok kötüymüş Mesut bey söylede öğrenelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wingardiumleviosa

CD Projekt RED gibi bir firmaya da ahlaksızca dedin ya, oyundan anlamıyorsun bari Talha'nın anlatımına karışma. Daha ne görsellik sunacaktı adamlar, konsolların gücü yetmiyorsa Witcher napsın. Şu haliyle 30 FPS'de oynuyorlar zaten. Adamlar hikayesiyle, görselliğiyle, oynanışıyla harika bir oyunu bir de ucuz fiyattan sattılar her şeyin pahalı olduğu ülkemizde. Ne ahlaksızlığından bahsediyorsunuz...

Adam cd project red e ahlaksız demedi. Bizlere oyunlari çok daha iyi grafiklerle gösterip kötü şekilde sunan yani seninde içinde bulunduğun bizleri kandiranlara ahlaksız dedi gayette haklı. Bunun nesini beğenmedin ? Ayrıca bu şekilde kötü bir üslup ile eleştiri yazabiliyosan önce kendini elestirmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur0785 -- 12 Mart 2016; 3:48:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut Bey ve Talha Bey, sizi gerçekten severek dinliyorum/izliyorum. Ancak çizgi roman içerikli konuşmalarınız beni rahatsız ediyor. Çizgi roman içeriğinin olduğu haberlerde biraz daha fazla araştırma yaparsanız sevinirim.

• Adam witchera ahlaksız dedi ama division mükemmelmiş.Seversin sevmezsin fakat objektif olmalısın.Peh

• pc master race

• Windows vs OS X işin aslı!

• Overlock ne demek la?
    asdasdasdasdasdasdasdasdasdad

çevir çevir yeniden izledim orasını :D

Gözümden yaş geldi :D

• Talha: Bakalım nasıl bir film olacak. Ben bu tarz filmleri ancak işte böyle evde şey kullanıyorum.
    Mesut: TORRENT'den indiriyorsun! TORRENT kullanıyorsun dimi?
    Talha: Yok yok! Şey eeeeee benim aylık abone olduğum şey sistemi var bu dsmart gibi sistem var.

• quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

Mesut Bey ve Talha Bey, sizi gerçekten severek dinliyorum/izliyorum. Ancak çizgi roman içerikli konuşmalarınız beni rahatsız ediyor. Çizgi roman içeriğinin olduğu haberlerde biraz daha fazla araştırma yaparsanız sevinirim.

Fazla takılmamak lazım. Bu programı muhabbet programı olarak düşünün. Kendileri de diyorlar, mesela; çin için birkaç şey söylediler, mesut bey seçim dahi olup olmadığını bilmediğini söyleyince, kendisi bile iyi attık tuttuk dedi. Buradaki söylenenlere fazla takılmayın. Eğlenmek için izleyin, muhabbeti güzel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Talha'ya toplanan pc'nin toplama videosu, testler, canlı yayınlar görmek isteriz.
  • Valla yorumlarda çok taraflaşmalar ve tartışmalar çıkıyor ama ben 2si1 in neredeyse her bölümünü keyifle izliyorum yine güzel bir bölümdü teşekkürler. Böyle ufak konulara da çok takılmayın arkadaşlar yok niye öyle dedi böyle dedi falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

Aslında Talha ile Mesut çok farklı bakış açısına sahip, teknolojiyi de farklı kullanan birbirine zıt iki donanımhaber üstadı. Bazen Mesut kendini kaptırıp iphone ve konsola laf çakıyor ama karşısında tamamen konsol ve mac fanatiği Talha var ve Talha patronunun karşısında biraz alttan alıyor:)) Bu videoda da çok bariz izleniyor ki Mesut PC ve Andoid kanadından hesaplı seçenekler üzerinden çıkarımlar yorumlar yaparken Talha konsol ve Mac kanadından pahalı ama şusu da var busunu da var diye savunmaya çıkıyor. Tabii ki bu iyi bir şey. Bazen konuşurken ikisi de birbirini aynı kafada sanarak konuşuyorlar ama ne zaman ki konu konsol, android, pc ve oyunlar için platrofm seçeneğine geliyor, bakıyorum hemen ayrı ayrı argümanlar öne sürüyorlar.

bence hala yanlış olan şey fanatiklik kelimesinin kullanılması burada sonuçda o adama o yarıyordur o platformda rahat ediyordur onu kullanıyordur ve bunu normal bir şekilde savnunca fanatik olmuyor yanlış anlamayın ama bu tür kelimeler oldukça saçma ve insanların bir birine karşı taraf almasını sağlayan şeyler gerek yok

• Her İkisi Bir'i sabırsızlıkla bekliyorum, bu bölüm de çok iyiydi komedi filmlerinde bile bu kadar kahkaha atmıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kalpsiz56

Birbirinize şaka yapıcam derken birbirinizi kırmayın

Çok kırıyorlar birbirlerini, küsüp odalarında ağlıyorlar :( Ben de üzülüyorum yapmayın Mesut amca :(

• Öncelikle yaptığınız çalışma ve sunmaya çalıştıklarınız için teşekkür ederim. Gerçekten hoş vakitlerdi.
    "First party studio" bahsinde bir Ready at Dawn lafı duyuldu sanki Talha Abi'nin ağzından lakin bildiğim kadarıyla Ready at Dawn bir "first party studio" (İlk elden geliştirici ya da birinci elden geliştirici diye çevirip kavramlaştırasım var.) değil. En son Blizzard'tan ayrılan birini işe aldıklarına ve bir çok platforma çıkacak bir oyun yapmayı düşündüklerine dair bir haber okumuş olabilirim. Hatta Vr için The Order'ın oyun motoru ile bir oyun yapacaklardı ve ilk olarak Oculus Rift'e çıkarmayı düşünüyorlardı. Neyse. Hatırladığım o ki henüz "Sony First Party Studios" a dahil olmadığı.
    Son iki "ikisi bir" programını, muhabbetin akıcılığı - samimiyeti ve Mesut Abi ile Talha Abi'nin daha doğal iletişimi sebebiyle yakın zamandaki bir çok bölümden daha iyi olarak değerlendiriyorum. Kesinlikle bir farklılık var diyebilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: kalpsiz56

Birbirinize şaka yapıcam derken birbirinizi kırmayın

"kalpsiz56"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Personae -- 12 Mart 2016; 13:30:49 >

• film beni ne kadar heyecanlandırsa da keşke mümkün olabilse de(tabi ki imkansız) direk Civil War u çizgi romandaki gibi uyarlansa idi o zaman epik ötesi bir şey karşımıza çıkabilirdi

• Abi overlokçuları hiç dinlememişsiniz ya da unuttunuz.Onun orijinali şöyle:
    Hanımlara müjde! Overlok makinesi ayağınıza geldi. Halı kenarına, paspas kenarına, kilim kenarına overlok çekilir, 5dk. da teslim edilir. Yöresel olarak farklılıklar mevcut
    https://www.youtube.com/watch?v=TrR4lxxc4kk
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.