Şimdi Ara

2si1 'Overlockcu' Teknoloji ve Oyun Programı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • '' Hikaru No Go '' adında bir anime var go öğrenmek isteyenler için çok kaliteli animelerden birisidir satranç benzeri bir oyunun bu kadar iyi anlatılması ve eğlendirebilmesi kolay değildir o yüzden tavsiyemdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: iso227

ben aslında konsollar hakkında şunu olmasını isterim.mesela bronze,silver ve gold diye 3 adet konsol çıkıcak.bronze 720p,silver 1080p,gold ise 2k ile full ayarlarda oynatıcak.ama bunun mesela 5 yıl garantisini vericekler.tabi bu fikir geliştirebilirnir.böyle bişey olsa süper olur.fikir microsoffta satılıktır.buraya yazdım bak microsoft yaparsa hak yemesinler

Bilgileri biraz daha süsleyip paylaştım . Çok beğendiler sana bir çay borcum olsun

• Biri lütfen Mesut bey e konsol kullananların oyunları 60 dolara almadığını anlatsın artık ofiste, adam gelen eleştriyi anlamakta zorlanıyor artık. Her hangi bir spotçuda konsol oyunları 40 tl den başlıyor, yeni çıkanlar 150 ila 180 arası değişiyor, elindeki oyunları eğer arşivlemiyicek ise kişi elindeki güncel oyunu 20 tl artı para verip yeni oyunları alabiliyor. Biri uyarsın zengin olmayanlar nasıl konsol kullanıyor diye işin için çıkımıyor çünkü kendisi.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    lafımı olur abi bi ara 1 miryar dolarlık çay fabrikası ısmarlarsın ö.d.
  • Talha hocam sinemaya çok sık giderim. Fiyat açısından sadece Cinemaximum'un abartı fiyatlara sahip olduğunu düşünüyorum. İstanbul'da yaşıyorum. Genelde Cinema Pink'e giderim, koltuklardan ve atmosferden de daha çok memnun kalıyorum. Fiyat olarak da daha uygun.

Talha Aynacı'ya iletmek istediğim mesaj için neden Mesut Çeviği etiketledin derseniz, e ne yapayım nick'ini bilmiyorum
  • @speed-step

mesut abi selamlar, bu video işleme muhabbetinde o kişinin muhakkak tercih ettiği nokta mac os x olmasıdır. final cut ın kalitesi belli. herkes bunu ister. burada mesele hackintosh kurmaktan geçiyor. doğru bileşenlerle pc nize mac kurarsanız kat kat ucuza çok uçuk bir bilgisayarınız olabilir ve rahat rahat da render alırsınız. ben de öyle yapıyorum ve 980ti ile render almak çok güzel hele ki mac üzerinde

• Talha Bey $50'ı duyunca sağa sola bakıp duruyor sonra birden "heeb" diyor ya , o bölüme kaç kere geri gelip güldüm ya :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.