Şimdi Ara

2si1 'Overlockcu' Teknoloji ve Oyun Programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • division da 970 ekran kartıyla ultrada 60 fps nasıl alınıyor bir video ile gösterin size zahmet..4690 k işlemci 16 gb ram ve 970 imle ben ultrada 45 i görürsem seviniyorum.Çoğu yerde 30 kalabalk çatışmalarda 25 lerde yim...

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şu 2si1 programında uzun zamandır dikkatimi çekiyor , bir konuda gülerken özellikle Talha abi gülerken aniden ciddileşiyor sanki güldüğü şey pek hoşuna gitmiyomuş gibi "Neyse" felan gibi sözcükleri kullanarak habere geçiyor mesut abiyle konuşurken konuyu hemen bitirme derdinde oluyor.Bende negatif bi etki yaratıyor rica etsem haberlere biraz daha yumuşak geçcesiniz daha güzel olur :)

Moralim bozuluyor video yu izlerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 12 Mart 2016; 19:59:59 >
  • Mesut Bey, konsollar bizim ülkemizde lüks olabilir, paramızın son yıllar aşırı değer kaybetmesi sebebiyle, ama Abd de konsol alan adam 2 oyun bir artı bir kolu ile 350 dolara, kampayalarla alabilyor. Oyun fiyatları da bizdeki gibi fahiş ve kafadan sallama seviyelere asla çıkmıyor.Belli dönemlerde, black friday vb, çok uygun fiyattan kutulu oyunlarda alabiliyor adamlar. Yani oradaki oyuncu tutup 2 yılda bir 2 tane oyunda iyi grafik göreyim diye konsolu habire güncellemekle uğraşıp, extra gereksiz masrafa girmez. Bu pazara yön veren abd li tüketicilerdir. Ülkemizde alayımız kazık yiyoruz konsol konusunda.Bi şeye de yön verme şöyle dursun, etki ettiğimiz yok.Bu konularda amerikalı tüketicilerin tutumu ve durumu önemli, bizim halimiz ortada zaten.
  • Hız Aşırttırılmış Halı Geldi Hanımların Dikkatine Overclock Ayanıza Geldi AS:D ASD: ASD :AS

• quote:

Orjinalden alıntı: JackTim

mount and blade warband alıcaktım bir baktım türkçe dil desteği yok şaka gibi almadım.

Yok gibi görünüyor ama var.

• SİNEMA BİLETİ olarak fırsat.me sitesini kullanın. 28liralık bilet imax 3d 15TL. hafta içi 12.5Tl istanbul için.
    diğer iller daha ucuz.
    avantajix kullananlara %5 iade

• Talha nın pc kasası neymiş merak ettim

• güzel bölüm tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Video playera genişlet seçeneği koyabilirseniz sevinirim, her seferinde tüm sayfayı zoomlamaktan yoruldum :)

forumdan girince tam sayfa olmuyor bende de uzun süredir ama anasayfadan izleyince tam ekran oluyor..forumdan izleyine tam sayfa olmuyor bende de uzun süredir ama anasayfadan izleyince tam ekran oluyor..
  • hocam tam ekrandan degil genisletmekten bahsediyorum. YouTube'da olan gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben geçen haftaki bölümü beğenmiştim ama konsol kısımını yaklaşık 10-15dk falan atlata atlata

• cok zevkki bir program olmuş . Teşekkürler...

• Video oynatıcı standart olarak flash olmak yerine artık Html 5 olsa da bende her seferinde değiştirmek zorunda kalmasam. Kurtulun artık şu hantal ve donanım düşmanı flash dan..

• Bahsettiğiniz öğrenebilen yapay zeka olayının oyunlarda örneğini kısmende olsa görmek mümkün aslında, MGS Phantom Painde örneğin, sürekli head shot yapa yapa düşmanları indiriyorsunuz, bir süre sonra ilerleyen bölümlerde de düşmanların kafalarında çelik miğferler görmeye başlıyorsunuz, "yemezler artık hacı" der gibi oynanışa etki eden, oyun tarzınızı farklılaştırmaya yönlendiren bir yapı ortaya çıkıyor.

• Sakal sünnettir sıkıntı yapmayın bu kadar

• Sanal gerçekliğin ileri ki evresi 2009 senesinde Bruce Willis'in baş rolünde oynadığı "Suretler" filmi gibi duruyor :)

• çok iyi bir bölüm. biraz uzun olması da güzel olmuş

• ben aslında konsollar hakkında şunu olmasını isterim.mesela bronze,silver ve gold diye 3 adet konsol çıkıcak.bronze 720p,silver 1080p,gold ise 2k ile full ayarlarda oynatıcak.ama bunun mesela 5 yıl garantisini vericekler.tabi bu fikir geliştirebilirnir.böyle bişey olsa süper olur.fikir microsoffta satılıktır.buraya yazdım bak microsoft yaparsa hak yemesinler
  • Macbook ile yaptığınız yorumları dinledikten sonra yazma gereği duydum :) Ben de etrafımdakilere kullanıcı profillerine göre mac tavsiye ettiğim de oluyor, win tavsiye ettiğim de oluyor. Eğer mobil olması ilk koşulu olan ve mouse ile uğraşmak istemeyen teknoloji meraklılarına macbook air tavsiye ederim. O trackpad kullanışlılığı maalesef windowsa gelmiyor yıllardır. Jestlerin işletim sistemine yedirilmiş ve kullanışlılık açısından trackpad'ler arasında çok fark var. Ama mouse kullanacak ve mac e alışma zamanı uzun olacağı endişesine sahip birisi tabi ki macbook almasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Mesut Bey, konsollar bizim ülkemizde lüks olabilir, paramızın son yıllar aşırı değer kaybetmesi sebebiyle, ama Abd de konsol alan adam 2 oyun bir artı bir kolu ile 350 dolara, kampayalarla alabilyor. Oyun fiyatları da bizdeki gibi fahiş ve kafadan sallama seviyelere asla çıkmıyor.Belli dönemlerde, black friday vb, çok uygun fiyattan kutulu oyunlarda alabiliyor adamlar. Yani oradaki oyuncu tutup 2 yılda bir 2 tane oyunda iyi grafik göreyim diye konsolu habire güncellemekle uğraşıp, extra gereksiz masrafa girmez. Bu pazara yön veren abd li tüketicilerdir. Ülkemizde alayımız kazık yiyoruz konsol konusunda.Bi şeye de yön verme şöyle dursun, etki ettiğimiz yok.Bu konularda amerikalı tüketicilerin tutumu ve durumu önemli, bizim halimiz ortada zaten.

Ülkemize girdiğinde artıyor anlamıyor musunuz ? Aslında diğer ülkeler ile aynı anda satılabilir ama satmıyorlar.
    En basit ibretlik konuya değindiğimde anlayacaksınız: Doğalgaz ve benzin bizim üzerimizden Avrupaya gidiyor ama Avrupa'da 2 lira iken benzin bizde malumunuz peki nereye gidiyor bu paralar 550 kanı bozuğun cebine tabii ki her aldığının vergisi ceplerine iniyor her kullandığında ama fakir her zmaan fakir kalıyor.

Bunların dışında Bor gibi değerli madenlerimiz de kiralanıyor ülkelere 10-20 yıllığına sonuç olarak asgari ücret Avrupada 2000 dolar en düşük bizde 400 dolar aslında en ucuz olması gereken ülke biziz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.