Şimdi Ara

2si1 'Sahurluk' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bir şeyi anlamadım, şimdi ülkemizdeki internet, torrentden illegal yazılım indiren korsancılar yüzünden mi kotalı. yani Amerika Avrupa kendi şirketlerini korumak için kota kullanmıyor ama bizim ülkemiz yabancı ülkelerin şirketlerini korumak için mi kota koyuyor. eğer öyle ise vah halimize ki vah.

• Din somurusu . Hani gecelik programmi vardi da Ramazandan oturu sahurluk oldu ?!

Ben de Muslumanim ama Musluman olmayanlar da donanimhaber de gece gec saatlerde takilabilmektedir !

• nasıl hd izlicem bunu?

• Mesut'un Talhaya yüklenmesi sıkmaya başladı. Sıkıntınız varsa aranızda çözün. Ayrıca ilk gidişleri, tecrübeli değiller, çok verimli olmamaları normal.Oyungezer 10 senedir gidiyor. Siz ilk kez yolluyorsanız bu esas sizin ayıbınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

nasıl hd izlicem bunu?

HD olarak ayarlanmamış ayarlandı izleyebilirsiniz.

• Mesut Cevik in oyun hakkında ki yorumlarini atlama secenegi eklenmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foruma eklenen yeni arama scripti sayfayı sonsuz döngüye sokuyor. Forum konularına giremiyorum.
    Ayrıca Mesut Bey oyunlar hakkında doğruları söylemiş. Fanboyluk yapmayınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: SlayerPIN0

Foruma eklenen yeni arama scripti sayfayı sonsuz döngüye sokuyor. Forum konularına giremiyorum.
    Ayrıca Mesut Bey oyunlar hakkında doğruları söylemiş. Fanboyluk yapmayınız.

Uncharted 4 videosu için tüm oyun dünyası mükemmel olmuş derken, mesut Çevik'in aykırı bir yorum yapması mi doğru oluyor. Eleştirenler fanboy oluyor. Oyun dünyasının hepsi o zaman fanboy, mesut Çevik haklı.
    Ayrıca Talha olsun, alkan olsun mesut çevik ne diyorsa aynen tasdik ediyorlar. Kendi fikirleriniz yok mu? Her defasında mesut çevik'e katılmak zorunda değilsiniz. Karşıt görüşte olduğunuzu neden dile getirmiyorsunuz, mesut Çevik otorite mi? Korkuyormusunuz ondan anlamıyorum ki.

• Mesut Çevik'in, teknolojinin(gelişimin) içinde olupta bu kadar cahil kalabilmesi çok büyük bir başarı. Horizon-Zero Dawn'ın robotik dinozorlarının saçmalık olduğunu söylerken "Keşke, gerçek dinozorlar, olsaydı." diyor. Oyun gelecekte, teknolojinin çok geliştikten sonraki bir yıkım ortamında geçiyor. Dinozorlar ise günümüzden milyonlarca yıl önce yaşamış hayvanlardır. Ulan milyonlarca yıl önce yaşamış, hayvanlar nasıl tekrar ortaya çıkacaklar? Gökten zembille mi inecekler? Mesut Çevik'in bu cahilliği tabii ki dinozorları fantastik yaratıklar zannetmesinden kaynaklanıyor. Oyunda, belki de o dinozorlar dünyadaki yıkımın parçasıdır. O dinozorları yaratıp, dünyayı yıkıma sürükleyen bir grup insan olabilir. Bunu saçma bulup, milyonlarca yıl önce yaşamış hayvanların tekrar oluşmasını mantıklı bulan bir insanın hayalgücü(örn. oyunlar) içeren mecralarda çenesini kapaması evladır.

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN John Doe

Mesut Çevik'in, teknolojinin(gelişimin) içinde olupta bu kadar cahil kalabilmesi çok büyük bir başarı. Horizon-Zero Dawn'ın robotik dinozorlarının saçmalık olduğunu söylerken "Keşke, gerçek dinozorlar, olsaydı." diyor. Oyun gelecekte, teknolojinin çok geliştikten sonraki bir yıkım ortamında geçiyor. Dinozorlar ise günümüzden milyonlarca yıl önce yaşamış hayvanlardır. Ulan milyonlarca yıl önce yaşamış, hayvanlar nasıl tekrar ortaya çıkacaklar? Gökten zembille mi inecekler? Mesut Çevik'in bu cahilliği tabii ki dinozorları fantastik yaratıklar zannetmesinden kaynaklanıyor. Oyunda, belki de o dinozorlar dünyadaki yıkımın parçasıdır. O dinozorları yaratıp, dünyayı yıkıma sürükleyen bir grup insan olabilir. Bunu saçma bulup, milyonlarca yıl önce yaşamış hayvanların tekrar oluşmasını mantıklı bulan bir insanın hayalgücü(örn. oyunlar) içeren mecralarda çenesini kapaması evladır.

Merhaba,

Üsluba bakılırsa adab ve terbiye nedir daha öğrenememişken bir de kalkıp akıl vermeye çalışmanız gerçekten komik.

Sizin bu fantastik dünyanızda Jurassic Park gibi filmler büyük yıkıma neden oluyor olsa gerek. Zira bilim dendiğinde robottan başka bir şey düşünemeyecek kadar gerilerde kalmışsınız. Keşke 3. sınıftan 11. sınıfa kadar bahsi geçen DNA, hücre, biyoloji ve canlılar gibi kelimelerin anlamlarını merak edip araştırsaydınız. Şimdi burada böyle şeyler yazmak zorunda kalmazdım :)

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Merhaba,

Anlatımın yanında görseller az kalıyor. Bahsettiğiniz konularla ilgili daha çok görsel kullanmalısınız. Sonuçta sesinizi duymak, yorumlarınızı almak güzel fakat bunları ağırlıklı olarak olayı anlatan videoların, resimlerin arkasından yapmanızı tercih ederim.

Örneğin XBOX yeni kontrolcüden bahsediliyor fakat bir görsel yok. Betimleme ile anlatılmaya çalışılıyor. HoloLens deniyor, görsel yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: TITAN John Doe Mesut Çevikin, teknolojinin(gelişimin) içinde olupta bu kadar cahil kalabilmesi çok büyük bir başarı. Horizon-Zero Dawnın robotik dinozorlarının saçmalık olduğunu söylerken Keşke, gerçek dinozorlar, olsaydı. diyor. Oyun gelecekte, teknolojinin çok geliştikten sonraki bir yıkım ortamında geçiyor. Dinozorlar ise günümüzden milyonlarca yıl önce yaşamış hayvanlardır. Ulan milyonlarca yıl önce yaşamış, hayvanlar nasıl tekrar ortaya çıkacaklar? Gökten zembille mi inecekler? Mesut Çevikin bu cahilliği tabii ki dinozorları fantastik yaratıklar zannetmesinden kaynaklanıyor. Oyunda, belki de o dinozorlar dünyadaki yıkımın parçasıdır. O dinozorları yaratıp, dünyayı yıkıma sürükleyen bir grup insan olabilir. Bunu saçma bulup, milyonlarca yıl önce yaşamış hayvanların tekrar oluşmasını mantıklı bulan bir insanın hayalgücü(örn. oyunlar) içeren mecralarda çenesini kapaması evladır.
    Merhaba, Üsluba bakılırsa adab ve terbiye nedir daha öğrenememişken bir de kalkıp akıl vermeye çalışmanız gerçekten komik. Sizin bu fantastik dünyanızda Jurassic Park gibi filmler büyük yıkıma neden oluyor olsa gerek. Zira bilim dendiğinde robottan başka bir şey düşünemeyecek kadar gerilerde kalmışsınız. Keşke 3. sınıftan 11. sınıfa kadar bahsi geçen DNA, hücre, biyoloji ve canlılar gibi kelimelerin anlamlarını merak edip araştırsaydınız. Şimdi burada böyle şeyler yazmak zorunda kalmazdım :) Sevgiler, Mesut Çevik

Tam Mesut Çevik'ten beklenecek cahillikte bir cevap. İlk önce argümana saldırmak yerine kişiliğe atakta bulunuyor. Bu cahillerin tartışma sırasında en çok kullandıkları tekniktir. Ecnebiler buna "Argumentatum Ad Hominem" derler. Yani argüman sahibinin argümanına değil, kişiliğine ve kişiselliğine saldırmaktır. Şunu da belitmem gerekir ki kimse nazik olmak zorunda değildir. Nezaket bir inisiyatiftir. Bir zorunluluk değildir.

"Sizin bu fantastik dünyanızda Jurassic Park gibi filmler büyük yıkıma neden oluyor olsa gerek. Zira bilim dendiğinde robottan başka bir şey düşünemeyecek kadar gerilerde kalmışsınız. Keşke 3. sınıftan 11. sınıfa kadar bahsi geçen DNA, hücre, biyoloji ve canlılar gibi kelimelerin anlamlarını merak edip araştırsaydınız. Şimdi burada böyle şeyler yazmak zorunda kalmazdım :)"

Yukarıdaki cümlede sadece ":)" gülücük işaretini anladım. Galiba yazdığınız bir şeyi komik olarak görüyorsunuz. Jurassic Park'ı izlemedim ama bildiğim kadarıyla dinozor dnasından mı, yumurtasından mı dinozor üretiyorlardı. Adamların bilimkurgusunda "Dinozorların günümüze kalan bir parçası olduğu varsayımı var." Horizon oyununu yapanlarda bu bilimkusal varsayımı kullanmak zorunda değiller ki kullanmamışlarda zaten. Ayrıca yukarıdaki cümlede benim argümanıma cevap veren herhangi bir ifade geçmemektedir. Belki de ben anlamamışımdır. Cevap vermiş gibi görünmek yerine cevap vermeyi deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN John Doe

Mesut Çevikin, teknolojinin(gelişimin) içinde olupta bu kadar cahil kalabilmesi çok büyük bir başarı. Horizon-Zero Dawnın robotik dinozorlarının saçmalık olduğunu söylerken Keşke, gerçek dinozorlar, olsaydı. diyor. Oyun gelecekte, teknolojinin çok geliştikten sonraki bir yıkım ortamında geçiyor. Dinozorlar ise günümüzden milyonlarca yıl önce yaşamış hayvanlardır. Ulan milyonlarca yıl önce yaşamış, hayvanlar nasıl tekrar ortaya çıkacaklar? Gökten zembille mi inecekler? Mesut Çevikin bu cahilliği tabii ki dinozorları fantastik yaratıklar zannetmesinden kaynaklanıyor. Oyunda, belki de o dinozorlar dünyadaki yıkımın parçasıdır. O dinozorları yaratıp, dünyayı yıkıma sürükleyen bir grup insan olabilir. Bunu saçma bulup, milyonlarca yıl önce yaşamış hayvanların tekrar oluşmasını mantıklı bulan bir insanın hayalgücü(örn. oyunlar) içeren mecralarda çenesini kapaması evladır.

Jurrasic World'un vizyona girdiği hafta 500 milyon dolarlık hasılat yaparak rekor kırmasının bu 2si1'e denk gelmesi ne büyük tesadüf dimi? Robotik dinozoroun acı çekmesi yerine dinozorların bir şekilde geri gelmesini düşünmek için azıcık hayal gücü yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: SHamuL

quote:

Orijinalden alıntı: TITAN John DoeMesut Çevikin, teknolojinin(gelişimin) içinde olupta bu kadar cahil kalabilmesi çok büyük bir başarı. Horizon-Zero Dawnın robotik dinozorlarının saçmalık olduğunu söylerken Keşke, gerçek dinozorlar, olsaydı. diyor. Oyun gelecekte, teknolojinin çok geliştikten sonraki bir yıkım ortamında geçiyor. Dinozorlar ise günümüzden milyonlarca yıl önce yaşamış hayvanlardır. Ulan milyonlarca yıl önce yaşamış, hayvanlar nasıl tekrar ortaya çıkacaklar? Gökten zembille mi inecekler? Mesut Çevikin bu cahilliği tabii ki dinozorları fantastik yaratıklar zannetmesinden kaynaklanıyor. Oyunda, belki de o dinozorlar dünyadaki yıkımın parçasıdır. O dinozorları yaratıp, dünyayı yıkıma sürükleyen bir grup insan olabilir. Bunu saçma bulup, milyonlarca yıl önce yaşamış hayvanların tekrar oluşmasını mantıklı bulan bir insanın hayalgücü(örn. oyunlar) içeren mecralarda çenesini kapaması evladır.
    Jurrasic Worldun vizyona girdiği hafta 500 milyon dolarlık hasılat yaparak rekor kırmasının bu 2si1e denk gelmesi ne büyük tesadüf dimi? Robotik dinozoroun acı çekmesi yerine dinozorların bir şekilde geri gelmesini düşünmek için azıcık hayal gücü yeterli.

Anladığım kadarıyla robotik dinozorların acı çekmesi size saçma gelmiş. Aslında saçma değil. Acı, sadece sinir bağlarının beyne ilettiği bir elektrik akımıdır. Bir robota acı duygusunun yerleştirilmesi mantıksız değildir. Böylece robotun kendisine acı verecek etkilerden imtina edip terminatör gibi umarsızca savaşması önlenmek istenmiş olabilir.

• Alkan abi ağzına sağlık, güzel programdı ...

• Sayın mesut çevik bey söylediklerinizin hiç birine katılmıyorum.Naughty dog uncharted 4 downgrade etmedi.Ve oyunlar daha çıkmaran nasıl eleştiriyorsunuz şasıyorum oyunlar çıksın inceleme puanları gelsin ondan sonra eleştirseniz bence mantıklı olabilir.Sony ve microsoft resmen mükemmel oyunları duyurdular.Ve uncharted 4 e3 deki oynanışı dünyada beğenilmiş nerdeyse tüm yabancı oyun siteleri unchared 4 ve horizonu konuşuyor.Ve bence mesut çevik bey oyun çıkmadan eleştirmeniz doğru olmaz.

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: SlayerPIN0Foruma eklenen yeni arama scripti sayfayı sonsuz döngüye sokuyor. Forum konularına giremiyorum. Ayrıca Mesut Bey oyunlar hakkında doğruları söylemiş. Fanboyluk yapmayınız.
    Uncharted 4 videosu için tüm oyun dünyası mükemmel olmuş derken, mesut Çevikin aykırı bir yorum yapması mi doğru oluyor. Eleştirenler fanboy oluyor. Oyun dünyasının hepsi o zaman fanboy, mesut Çevik haklı. Ayrıca Talha olsun, alkan olsun mesut çevik ne diyorsa aynen tasdik ediyorlar. Kendi fikirleriniz yok mu? Her defasında mesut çevike katılmak zorunda değilsiniz. Karşıt görüşte olduğunuzu neden dile getirmiyorsunuz, mesut Çevik otorite mi? Korkuyormusunuz ondan anlamıyorum ki.

fanboyluk yapmayalım adam doğru konuşuo tüm oyunları takip eden biriside mesut çeviğin dediklerine aynen katılır

• quote:

Orijinalden alıntı: kartanx

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: SlayerPIN0Foruma eklenen yeni arama scripti sayfayı sonsuz döngüye sokuyor. Forum konularına giremiyorum. Ayrıca Mesut Bey oyunlar hakkında doğruları söylemiş. Fanboyluk yapmayınız.
    Uncharted 4 videosu için tüm oyun dünyası mükemmel olmuş derken, mesut Çevikin aykırı bir yorum yapması mi doğru oluyor. Eleştirenler fanboy oluyor. Oyun dünyasının hepsi o zaman fanboy, mesut Çevik haklı. Ayrıca Talha olsun, alkan olsun mesut çevik ne diyorsa aynen tasdik ediyorlar. Kendi fikirleriniz yok mu? Her defasında mesut çevike katılmak zorunda değilsiniz. Karşıt görüşte olduğunuzu neden dile getirmiyorsunuz, mesut Çevik otorite mi? Korkuyormusunuz ondan anlamıyorum ki.

fanboyluk yapmayalım adam doğru konuşuo tüm oyunları takip eden biriside mesut çeviğin dediklerine aynen katılır

Katılmayan çok onu diyoruz.Git bak bakalım, oyun dünyasındaki ünlü sitelerin yorumlarına, hiçbiri mesut çevik'i haklı çıkarıyor mu? Mesut Çevik oyun konusunda mümkünse yorum atmasın, sonra böyle fail oluyor ve tepki vernler çok oluyor, haklı olarak.

• Mesut Çevik gitsin telefon incelesin, olmadı tv incelesin, ne bileyim gamepad olur, hiç olmadı çakmak falan incelesin ama oyunlar hakkında yorum yapmasın. Çünkü bilmiyor, anlamıyor ve bu konudaki cahilliği hat safhada, ben sürekli söylüyorum bu şahsa çok konuşuyorsun bir sus diye ama inatla rezil olmayı tercih ediyor.
  • Mesut Çevik birşeylerden anlıyordur da işine gelmiyor. Prim için reklam için neler yaptığını herkes biliyor sonra mesajları alıntılayıp ergen gibi laf sokma derdine düşüyor düzgünce açıklama yapmak yerine.

Kendisi konsol kullanır oyunlarını ona alır sonra oyunlar pahalı diye dert yanar kendisi veriyorsa 250tl dert yansın.

Söylediklerinin arkasında ol o zaman. Bu yeryere vurduğun konsol ve oyunu alma konsolda oyun oynama.

Battlefield 4 ü bu konsollar kaldırmaz diyen
    Bloodborne yükleme süreleri 4dk diyen
    Konsolda oyunlar 30fps nin altında diyen
    bir kişi. Ciddiye alıp almamak size kalmış.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.