Şimdi Ara

2si1 'Serbest Stil' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SW battlefront da 100 fps alıyorum ultra da

gtx 970 (1.525 Ghz gpu 8 Ghz GDDR oc)
    i7 6700k (4.6 Ggz oc)
    16 GB RAM (3.2 Ghz oc)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Painteam

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: aytugsasal

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: FreeMaNMeliH

Ben bu programda talha nın oyuncuları eleştirmesini sevmedim yok fallout sevmezler (tr altyazı destekli olmayan bir oyuna ilgi bekleyemezsin veya 10 000 kişilik bir anket yapıp buna göre Türkiye deki bütün gamer ları 1 tutamazsın insanları ayırman çok yanlış !!! )

Piv piv severler sen mario gibi çağ gerisindeki bir konsola aşıksındır, kimse bunu yadırgamıyor sen insanların fallout sevmiyor veya fps oyun oynuyor diye eleştirmen çok yanlış,</blockquote>

Sende ne garipsin Talhaya ayrım yapıyor,yadırgıyor eleştiriyor diye kızmışsın kendin talhanın tercihine ve zevkine aynı muameleyi yapmışsın.Dünyanın en çok satan ilk 10 oyununun 7 si nintendo oyunu ve bunların çoğu çağ dışı dediğin konsol ve oyuna ait . Talhaya kızdığın nedenleri kendin yapınca k.bakma ama objektif olmuyorsun benim gözümde saygılar...</blockquote>
    objektiflik konusunda haklısın ama arkadaşa bende katılıyorum.Talha abinin herkesi sadece FPS oynayan casual oyuncu ya da piv piv seven ilan etmesi de büyük bir saygısızlıktır.Star Wars Battlefront ve Rainbow Six:Siege e de en ufak bir heyecanım yok ama Fallout 4 ü deli gibi bekliyorum.herkesi aynı kitle içine koymayalım.saygılar

Hocam yanlış anlaşılmasın zaten Talhanın yaptığı sınıflamayı ve küçümsemeyi kesinlikle savunmuyorum.Arkadaş Talhaya küçümseme derken kendi nindendo ve mario efsanesini küçümsedi ben ona cevaben yazdım.Yoksa insanlar hangi tür oynarsa oynasın zevk meselesi bu SAYGI duymak gerekir saygılar...

• Yine dolu dolu bir program. Sizleri izlemek, fikirlerinizi duymak bana keyif veriyor. Bu kadar bilgiyi bu keyif dolu programla birleştirip bizlere sunduğunuz için teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: stun

star wars betasını oynadım.. cidden çok kötü oynanış olarak.. öncelık olarak walkerların oldugu oyun modu hiç oynanmıyor.. imperialler çok üstün olmuş.. sonra silahlar birbirine çok üstün.. rainbow six siege beklıyıcez.. yapıcak birşey yok

Bende de tam tersi rainbow'u hiç beğenmedim. Saldıran taraf hep üstün gibi onda da maça başlamadan önce drone lar ile heryeri görebiliyorlar kim nerde ne yapıyor hile gibi hissettiriyor biraz. Bu arada oynanış değil senin dediğin denge sistemi. Oynanışın neresi kötü çok akıcı ve eğlenceli oynanış yapısı var oyunun hele ki botlarla oynama modu battlefront 1 ve 2 de ki gibi olursa tadından yenmez. Online da Star wars'ın o bi kargaşa ve kaos havasını alamadım oyuncular yüzünden herkez uzaktan birbirini sniper ile vuruyor pusuyorlar bilmem ne. Star wars bu değil ki.

• dolu doluydu emeğinize sağlık
  • güzel programdı
  • ee hani video nerede ?

• Video sürekli takılıyor izlyemiyorum :(

• dell xps ile surface karşılaştırmanız doğru değil bence ,surface kullanma şansınız olmuştur eminim ama sanırım detaylı uzun kullanamadınız Mesut bey...

• Simülasyonda 260 ile giderken kaza yaparsa ne oluyor???

• videolar youtube da upload edilsin lütfennnnn

• Günümüzde macbook niye alıyor insanlar çoğu kişi marka için alıyor aslında ondan daha iyi cihazlar var.

Mesut beyin görüşü yanlış sizin dediğiniz olursa dünyanın değişmesi gerekiyor daha iyi bir firma varsa diğerleri hiç bir ürün çıkartmasın der gibi.

Microsoft ne kadar yazılım firması olsa da cihazlar çıkartmalı ve devam etmeli bence sektörde bir çok firma olmasının ne kötü yanı var ki. surface book bence çok güzel olmuş tablet alacak insan biraz daha ekleyip üstüne düşük model bir cihaz alabilir 2'si 1 arada

Bu arada ne kadar Microsoft ürünleri pek alınmıyor gibi geliyorsa da size sadece bu ürünleri alıp kullanan ve bu cihazı bekleyen insanlarda var. Surface book haberi tanıtılma tarihinden 3 gün sonra sadece bir alt başlık olarak verildi onu da "ekram71" adında bir kişi hazırlamış çok yüzeysel bir şekilde geçildi bunu apple yapsa ayrı büyük bir başlık açılır onu geçtim 2'si 1 yarısı onunla geçerdi burda da hiç bahsedilmedi bahsetmeyi geçip neden çıkardığını sorguluyorsunuz.

Dell ürünleri bu kadar iyi ise o zaman macbook canlı yayın yapmayın dell canlı yayını yapın veya macbook alanlara almayın paranız boşa gider burada daha güzel bir ürün var diyin bunları yapmıyorsunuz yapmazsınız da

Önceden bu forumda sizin veya başkalarının yaptıkları haberi özenle takip eder ve doğruluğunu sorgulamazdım ancak bu düşüncelerim git gide azalıyor

• microsoftla sıkıntınız nedir açıklayında bilelim..

• Cs GO 2-3 liraya nerde satılıyor
  • Yıllardır videolarınızı takip eden biri olarak son zamanlarda (Yaklaşık 2 aylık bir süredir) siteyi fazla ziyaret etmemeye. Gebze Üniversitesinde yaptığınız konuşmadan da anladığım kadarıyla Donanım Haber kullanıcı kaybetmekte, bende bu kişilerden biri sayılırım. Bunun başlıca sebebi yaptığınız haberlerden bir kısmının zaman aşımına uğramış olması ve Youtube ta ilgi alanınıza göre takip edilen kişilerin çok daha hızlı ve detaylı haberler yapması ve Youtube sayesinde bu konulara çok daha hızlı ulaşılabiliyor olmasıdır. Yani söylemek istediğim şudur ki Mesut Çevik dinamikliğini kaybetmeye başlamış. (Kendisi DH i takip etmemdeki başlıca sebepti)

2014 yılı şubat ayında yayınlanmış bir videoyu yeni bir şeymiş gibi ortaya koymanız Donanım Habere yakışmadı:https://www.youtube.com/watch?v=mXVGIb3bzHI

Bunlar şahsi görüşüm ve yıkıcı amaçla yapılmamıştır.
    Donanım Haberin yeni bir enerjiye ihtiyacı var. Haberlerinizi şevkle yaptığınız zamanlardaki gibi ayakta durmak için yeniliklere ayak uydurmak gerekli sanırım. Tek kişilik Youtube yayıncıları yüz binlerce click alırken donanım haberin 10 binlerde kalmaması dileğiyle.

Sevgiler, Saygılar.

• Ben masamın üstüne bir kamera koysam, internette gezip akıcı bir şekilde sırayla haberleri okusam bundan daha iyi bir program olurdu herhalde.

Otonom sürüş neden tıra konulmuşmuş HoloLens'in fiyatı pahalıymış, hedefinde büyük firmaların(inşaat ve tasarım ağırlıklı), hastenelerin, üniversitelerin olduğu bir ürünün geliştirici fiyatı bu, bırakında olsun o kadar. Steam'de ilk 20 oyunu duymamanıza çok şaşırdım. O listedekilerin hepsi ayrı ayrı en az 1 ay boyunca Store'da koskoca kapak fotoğrafları ile durdular. Onu geçtim, onların altında Steam'de en çok oynanan veya indirilen oyun listelerinde de sürekli çıktı bu oyunlar. Tamam tarzınız değildir de başlığa koskoca yazmışsınız Teknoloji ve Oyun Programı diye, sormazlar mı adama haberini yaptığın şeyi nasıl bilmiyorsun diye ? "Aa, bu oyunu hiç duymamıştım bak" denileceğine en azından programdan önce birkaç satır bilgi okunabilirdi.

Dell XPS kısmına girmeyeceğim, tabletler ile dizüstü bilgisayarlar ne zamandan beri karşılaştırılabilir oldu bilmiyorum. Sen Microsoft'sun ne işin var dizüstü bilgisayarda, Surface bile ayrı bi saçmalık dedi adam daha ne diyebilirim ki Neymiş ilk haftası 75milyon indirilmiş, şimdi 110milyon olmuş, demek ki yavaşlama varmış. Nereden geliyor bu cesaret. Siteye telefon numarası ile üye olunuyor diye elit bir site mi oldu donanımhaber, 110 milyon neyinize yetmedi ?

Havok kısmında alaycı bir tavırla(hani Microsoft ya, kötüleyecek ya ) ne değişecek ? dedi. Sonra baktı Talha bilgi sahibi, 180 derece döndü

Diğer programlar da böyle olacaksa bence Anasayfa Haberlerine değilde Konu Dışı'na açılsın, karışıklık olmasın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.