Şimdi Ara

2si1 'Serbest Stil' Teknoloji ve Oyun Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2si1 güzel bir Cuma gününde haftanın öne çıkan Teknoloji ve Oyun haberlerini ekranlarınıza taşıyor. Microsoft'un lansmanından detaylar, DELL XPS ailesinin yeni üyeleri, yeni nesil oyun sistemleri ve fazlası.

• Sonunda :) Eve gidip izleyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reserved
  • işte bunu bekliyordum haftasonu cay fındık ve 2si1

• Türkiye'nin en samimi programı :)

• 2si1 dediler geldik yer verin beyler :)

• lg gflex 2 incelemesi yapar mısınız acaba fiyatı 1400 tl in altına inmişken şu an bir inceleme yaparsanız gerçekten mükemmel olur ürünü bulamasanız bile üzerinde konuşsanız yeter ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok kısa olmuş

• 1e1'den itibaren 5 yıldır aralıksız keyifle izliyoruz. :)

• Fallout 4 çıkınca umurlarında olur.
    İnceleme puanlarını merakla bekliyorum.

• Abi şu yayınları daha sık yapın ya. Her hafta sizi heycanla bekliyorum

• SW Battlefront İ5 4590, 4GB Ram ve Asus GTX960 ile tüm özellikleri en sonda 55-60 fps ile oynuyorum.

• Sevgili Mesut Cevik ve Talha Aynaci;

Sizleri severek izliyorum ve programlarinizi kacirmamaya calisiyorum. Izin verirseniz size bir kac elestirim olacak. Bir suredir programlarinizda verdiginiz haberleri eksik yada hatali veriyorsunuz. Zaman ayirmadan, calisilmadan, ozenilmeden sunuyorsunuz. Bir kac programda olabilir insanlik hali diyordum fakat cogu zaman bu hatalari yapiyorsunuz malesef. Ornegin bu program da:

- M.s developer kit 3bin dolar olmasinin sebebi gene m.s'in daha once acikladigi, ilk asama da sirketler ile calisilacagi icin. Bolum sonu canavari sitesinden Samet'in haberi:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-HoloLensin_ilk_Surumunde_Hedefimiz_Oyuncular_Degil-79776.htm

- Farcry oyununda dinazorlar yok. Dinazorlar ve insanlar bir arada yasamadi zaten hic bi zaman. Videodakiler mamutlar. Dinazorlar yok olduktan milyonlarca yil sonra ortaya cikti insanlar. Zaten oyunun hic bi gorselinde dinazor yok.

- Microsoft'un yeni sessiz lab'i icin "iste tabletler ses cikartiyor mu falan filan" gibi bir tanimlama yapmissiniz. Haberin yuzeyinde kaliyor ve bir de yanlis bilgi veriyorsunuz. Bu lab cortana, skype translate gibi ses ile calisan teknolojileri gelistirmek, cep telefonlarinin ses kayit, ses alma teknolojilerini gelistirmek gibi bir cok goreve sahip. https://blogs.microsoft.com/blog/2015/10/02/inside-microsofts-futuristic-hardware-labs-helping-disaster-recovery-in-nepal-and-geeking-out-with-cortanas-wit-weekend-reading-oct-2-edition/

Volvo haberinden sonra Mesut beyin esnemesi! Volvo haberinin de hatali olmasi v.s ...
    Lutfen sizleri izleyen insanlarin zekalarini bu kadar kucuk gormeyin. ve lutfen eski programlarinizdaki enerji ve bilgiyi bize geri verin. Iyi gunler dilerim...

• Dinazorlarla insanlar aynı tarih döneminde yaşamamışlardır.

İnsanların dinazorlarla karşılaştığı her ürün (film, oyun vs) tamamem hayal ürünüdür.

Far Cry Primal'da da zaten ortada dinazor yok, Mamut ve kılıç dişli kaplan vs. var. (Gerçekten insanlarla aynı dönemde yaşamış hayvalar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteriner69 -- 10 Ekim 2015; 0:12:15 >
  • Ağzınıza sağlık abiler :) güzel bi program olmuş. Özellikle Volvo nun konsepti süper. Bence gelecekte ehliyet eğitimlerinde de kullanılmalı

• Dolar düşünce bu sistem gereksinimlerini bizde birleştirebiliriz umuyorum yoksa counter a ve Dota 2 ye devam :D

• çok kısa

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Suraz

Fallout 4 çıkınca umurlarında olur.
    İnceleme puanlarını merakla bekliyorum.

zaten sırf doğruluğunun kesin olup olmadığını bilemeyeceğimiz saçma bir anketten dolayı bütün kitleyi RPG veya Fallout sevmez diye tanımlamak kadar saçma ve saygısızca bir hareket olamaz.buradan Talha abiye saygılarımla

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Microsoft konusunda bir önyargı mevcut. Neden bu kadar önyargılı davranılıyor anlamış değilim.
    Apple ve bilimum firmaların lansmanları canlı yayınlarla verilirken. Microsoft'un lansmanı canlı yayınlamasına rağmen sizde görememek beni üzdü açıkçası.
    Bu konuşmalarımdan birçok arkadaşın gözünde 'Yahu bu kesin Lumia kullanıcısı' falan diye fişlenebilirim. O yüzden açıklamak isterim android kullanıcısıyım arkadaşlar.
    Donanımhaber gibi başarılı bir kanalın, Microsoft'un bana göre başarılı olan hamlelerine ön yargılı yaklaşmasını hoş bulmuyorum.

• Mesut bey hiç hesapta yokken gece gece 2 adet kamera aldırdınız bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.