Bildirim
2si1 'Yasah' Teknoloji ve Oyun Programı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
beklenen program geldi :D
-
Ooo geldi sonunda. Hadi bagalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hökümet yassah diyiyi la
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onları tartışacağınıza biraz da forumun tarafsızlığını tartışın. Hükümete eleştiri ve hakaret serbest ama diğer konular siliniyor nedense...
-
Çok geç kaldınız hani canlı yayın ???
-
Arkadaşlar 1080p videoyu nasıl indirebiliriz? -
izleyelim bakalım -
Oo erken 2si bir ha :)
-
Güzel bir bölümdü.
-
video ne oldu ya
-
Youtube'a ne zaman yükleyeceksiniz acaba. Burada izlemek işkence yemin ediyorum.
-
Video Bulunamdı
-
tarafsız teknoloji ve oyun programı olmaz bu ne biçim video bundan sonra ak partiyi savunmanızı rica ediyoryum. -
Zamanında YouTube yasağı çıktığında da birileri ortaya atılıp bu yasağın haklı olduğunu iddia ediyordu. Konudan alakasız ne kadar insan varsa Türkiye'de bulunuyor. -
Video bulunamadı diyor sorunu düzeltinde izleyelim.
-
hemen köşeye kıvrılalım =)
-
0-5 dakkika kullanılamyacak cihaz
5-14 dakika mine craft yasaklanmasın
14-19 oyun fahiş fiyatları soruşturması
19- dx12 %25-75 oyun hatta %300 performansı artışı iddası
21 open gl linux
22,06 3 boyutlu yazıcı hammeddesini kilosunu 3 $ mal eden geri dönüşümlü makina (kit starte projesi )
24,20 rainbow 6 sage (doğru yazdım umarım) Pc alfa sonbaharda
27.40 unchearthted 4 2016 ya ertlendi
29.10 Samsungun akıllı köpek evi 3000 $
32.20 windows Xp nin pazar payının yükselmesi
34.10 GTA Online Heist videoları ve sunucu problemleri
37.50 BBC den GTA dizisi
39.20 benden ALKIŞ
40.30 Solar impulse II dünya turuna başladı (1468 km yi güneş enerjisi ile geçen ilk uçak by google)
43.20 Dronelara takılmak üzere tampon (kitstarter projesi)
45.50 oyun dünyasından kısa kısalar
51 Son kısa kısalar 380 milyon dolara tablet ihalesi ve Obamanın 100 milyon dolara yazılım konusunda eğitim hamlesi
-
Sesiniz çok yankılı idi rahatsız edecek derecede :) harici sohbet çok güzeldi. Minecraft hakkında konuşurken gayet dikkatli idiniz yasak olmadığını yasaklanma süresince olduğunu vurgulamak, bunun haberini yaparken Yasaklandı başlığı altında haber yapmamak, BURASI TÜRKİYE vari ülkeyi aşağılayıcı yorumlar yapmamanızı çok takdir ettim. Zaten çoğu haberde bu şekilde yapıyorsunuz. Örneğin GTA VI duyruldu başlığında haber yapan Leader games, merlinin kazanı, techno-labs... vb gibi aptal sitelerin facebook haber başlıklarını görünce şok oluyorum. Zaten bazı siyasi olaylarda o siteler haddi olmadığı halde siyasi haber de yapmıyor değil. Sizde bazen siyasete girmiyor değilsiniz bazılarına katılmasam da seviyeli ve güzel oluyor. İnşallah hep bu şekilde devam edersiniz. Ailecek izliyoruz ;P
-
YGS sınavına çalışıyodum bildirim geldi kapattım kitabı izlemeye başladım dünyaya bir kez geliyorz arkadaş :D
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
13 yildir tek basina iktidardalar ve ulkenin geldigi yer ortada, adalet sifirlanmis, hukuk sifirlanmis, ozgurlukler sifirlanmis, yurtdisinda itibarin sifirlanmis, ulkede huzur sifirlanmis, evdeki eurolar sifirlanmis. ama gel gorunki aktroller ama siyaset yapmayin yaea, neden cunku islerine gelmiyor, kimselerin uynamasini istemiyorlar, yapin hemsehrim her yerde yapin bilmeyenlere gormek istemyenlerin gozlerine sokun anlamazsa bir daha anlatin, baska turlu duzluge cikamayiz, siyaset konusmayi elbette bende sevmiyorum, ama sanki norvec'iz gibide davranamam, sustuk sustuk ulke ne hale geldiz yazik.
|
Benzer içerikler
- vpn instagram
- instagram şifremi unuttum
- wechat qr code
- twitter video indirme nasıl olur
- yapay zeka uygulamaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X