Şimdi Ara

2si1 'Yasah' Teknoloji ve Oyun Programı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
5.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konunun altına "programdaki şu şu şu fikirlerinize katılmıyorum, ben şu şekilde düşünüyorum" diyerek fikir paylaşımı yapmak yerine "sana fikrini soran olmadı, sen haber anlat" demek gerçekten çok olgun bir davranış olmuş.

Yarın da program sonrası "sana hangi konsolu daha güçlü bulduğunu soran olmadı", "sana bu aralar hangi ekran kartını almayı daha mantıklı bulduğunu soran olmadı", "sana Battlefield mı, Call of Duty mi daha iyi diye soran olmadı", "yorum yapma, haber anlat" denilecek (ki zaten zamanında bir çok defa denildi).

Daha söyleneni anlamakta zorluk yaşayan, fanatiklik yapıp farklı düşünceyi duymaya bile tahammülü olmayan, başkalarının istek ve düşüncelerine saygı göstermeyen insanlara bu tür programlar fazla. Yani siyasetmiş, bilmemneymiş, bunlar tamamen bahane. İnsanların duymaya korktukları şeyler sadece siyaset değil, günü gelince konsol, ekran kartı, işlemci, oyun vs. oluyor. Ve hepsi sana sadece "işlerine gelmediği zaman" fikrini sormuyor.

En temizi haberleri yorum yapmadan baştan sona slayt şeklinde okuyun, 30 dakikada bitirin. Hem kafanız rahat olur, hem de daha az yorulursunuz. Ayrıca Gün hoca da fazlasıyla memnun olur gibi gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• helal olsun dogruyu soyleyeni dokuz koyden kovarlar sonuna kadar katılıyor ve destek veriyorum mesut bey.Türkiyenin iyiligi için soylenmiş her sozun deri var.

• Bi dahaki program 2 si 1 Çılgın olmalı mutlaka,kaç kere çılgın dendiğini sayamadım bile
  • Oculus Rift yanında kullanılacak koku cihazının gerçeklik hissini artıracak ciddi bir etkisi olacağına inanıyorum şimdi Mesut Çevik bunu saçma bulduğu halde 'aman söylemeyeyim, belki önemli olduğunu düşünenler vardır' deyip susması mı gerekir?

Yıllarca susturulmanın, bastırılmanın acısını en derinden yaşamış bir kesim olarak aynı şeyi başkalarına yapmaya başlamamız çok büyük bir çıkmaz.

Program mükemmel olmuş. Lütfen medeniyet duygusunu bir nebze olsun yaşamamız için böyle içten olmaya devam edin.

• çok güzel düşünceler fakat bir laf vardır olsa ile bulsayı ekmişler hiç bitmiş tamam devlet programlama yada tasarım vs.dersleri koydu kim anlatacak yetişmiş hocası mı var bırakın bu dersleri bilgisayardan doğru düzgün anlayan hoca bulmak bile zor orta okulda bilgisayar dersi hocama bilgisayar öğretmiş adamım ben siz yazılım diyorsunuz söylemek çok kolay da gerisi gelmiyor
  • ilk defa mesut çeviği her söylediğini destekleyeceğim aklıma bile gelmezdi helal olsun diyorum YOK ATATÜRK E LAF Söylemiş vs vs diyenlere siz nerenizden anladığınıza bağlı .ATATÜRK kendisi diyor zaten "Beni övme Gelecek için neler yapacağız, onlardan bahsediniz!" diyor madem o kadar ATATÜRK Ü Seviyorsunuz kendine güvenen varsa girer twittra belediye başkanlarının ettiği hakaretler için dava açar.. lafla penir gemisi yürümüyor..
    tabiki troller heryerde var cahil+paraya tapan bir kesim..sen paraları betona göm sonra dış ticaret açığımız çok fazla hemen vergi getirelim de :) neyse bu konulara girmicem anlayan anlıyor
    trt4k yayını içinde yazmıştım mesut bey e helal olsun boş işlerle uğşacağına git belgesel çek dünyaya pazarla diyor bizimkiler elin teknolojisi ile övünüyor elin belgeseli ile para kazanmaya çalışıyor
    çin malı uyduruk tablettin bile devlete faturasının 750 tl olduğunu duyunca şoke oldum gerçekten ne zengin bir milletiz biz
    akıllı tahtalar tabletler bilgisayar laboratuvarları sonuç? alın işte ygs geçen gün yapıldı herkes ağlıyor matematik yapmıyoruz :( vs
    üniversitlerden mezun ol diplomalı hıyarcı olarak hayata devam et

ondan sonra trol kardeşler ama siz iktidarı eleştiriyorsunuz ammda muhalefetsiniz bakın şu etrafınıza heryer ne güzel gökdelen kuleler rezidanslar duble yollar köprüler tüp geçitler ohh ne güzel:)
    marsa giden cahildir su bulacakta ne olacak bize iphone dağıtsın kafası..
    bizim millet inşaatlarda ırgatlığı seviyor gördüm çalıştım bir kişide yanımızda öldü bunları anlatsan ne yani çalışmayalım der :) sen projelendir sen sat markanı otelini gelsin yabancılar çalışsın onu bile anlatamazsın
    neyse uzar gider bu konu isteyen osmanlıcılık oynamaya devam eder osmanlı yılıkılmadan önce zaten 100 yıl geride idik milllet sanayi devrimi yaparken bizimkiler elinde basma basıyordu caddede lokum satıyordu
    CUMHURUYETİN KURULMASINI BİLE HAZMEDEMEYEN bir toplumdan bilim beklemek SALAKLIKTIR

• quote:

Orijinalden alıntı: Wi Fi

quote:

Orijinalden alıntı: soralalp

Size hükümetin yazılım sektörünün gelişmesi ile ilgili neler yapamadiklarını bir anlatırdım uzun uzun yazdığınızdan utanirdiniz ve neden bizden google çıkmıyor anlardınız ama neyse şimdi hükümet kendi kendini ne hallere sokacak bu gidişle ben artık ağzımı açmıyorum bu konuda.

Bu yazdıklarınla da bi şey ifade etmiş olmuyorsun zaten. Demek istediğimi anlamamışsın, o basiretin sende olduğunuda sanmıyorum.

off sesi buraya geldi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: soralalp

Daha somut yorumlar beklerdim sizden biraz koru körüne bakıyorsunuz gibi geldi bana yorumunuz. Lütfen Atatürk'ün ülke adına yaptığı yatırımlara hatta günümüzde bile Atatürk modeli diye adlandirilan bir ekonomik model uygulayarak gün yüzüne çıkan ülkeleri biraz inceleyin, okuyun ve yıllar önce yapılan yaklaşıma bakın. Bir de günümüzde bir adamın kalkıp iktisatin temel kurallarından olan ve düşük istihdam sağlanan ve gelir düzeyinin düşük olduğu bizim gibi bir ülkede faiz yukseltmesinin ivedi olmasının kendi kafasına göre mantıksız olduğunu savunmasına bakın. Gerçek dinamiklerden uzak, ekonomiye hiç bir faydası dokunmayacak ve banane banane ben böyle istiyorum böyle olacak yaklaşımından öteye gidemeyen bir tutumun destekleyenleri tarafından savunulması= bakınız günümüz dövizi. Bunlar gerçekler, inkar edildiği sürece duzelmeyecekler. İyi akşamlar dilerim.

Merhaba, doların yükselmesinin sebeplerinden biride faizin düşük tutulmaya çalışılmasından dolayı. Merkez bankasının faizleri indirmemesinin sebebi doların yükselmesini engellemekti. Faiz düşürülürse ülkeye giren dolar miktarı düşer, çıkan dolar miktarı artar. Bu da doların iç piyasada daha fazla yükselmesine sebep olur.

• Çok haklısınız hocam, arkadaş koru körüne savunuyordu anlamayacağı için detaya girmedim bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut Çevik sonunda patlamış. Haklı bir patlama olarak bakıyorum ve mantıklı yaklaşırsanız söyledikleri doğru. Eleştiriler dozunda ancak bu eleştirlerin farklı yorumlanması şaşırtmıyor artık.

• Sevgili, Mesut Çevik; Sağol, Var ol... Aklımızdakileri dile getiriyorsun... Dürüstsün, dobrasın...Doğruları söylüyorsun... Eminim ki sen ülkenin üst düzey bi mevkisinde olsaydın. kuşkusuz harika şeyler yapabilirdin... Eleştirmekten çekinmiyorsun... Ağzına sağlık...

Sevgili, Talha Aynacı; Senide kim susturuyor böyle ? Mesut çeviğin söylediklerine onay bile veremiyorsun kafa sallayıp :( Sende düşüncelerini dile getirmekten çekinme... Eleştiri yapmaya korkar oldun. Eskiden böyle değildin... Konulara ve gündeme çok seviyeli duruyorsun... Neyse, ağzınıza sağlık. Keyifli program oldu...
  • Mesut Çevik, sen hakikatti inandıklarını konuşmaya devam et. Her eleştiriyi siyaset olarak algılayan insanlar her zaman var olacak. Çünkü bu insanlar ülke geleceğini düşünmüyor. Onlar futbol takımı tutuyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

mesut bey siyaset yapmıyor belki programa olan ilgiyi arttırma çabasında evet ve bunu kısmende başarmış görüyorum. aile bakanı elalemin milyon dolar kazandığı oyuna bilir kişi raporları olmadan laf ederse mesut çevik te böyle bir teknoloji sitesinin ekibinde ise haklı olarak konuşur da eleştirirde. asıl siyaset bu işlere derinlemesiye sızmış desek daha doğru.

bu ülkede madem osmanlı özlemi var neden fatih sultan mehmet örnek alınmıyor. adam avrupa da kimyacılar yakılırken bugün amerika nın yaptığı gibi bütün bilim adamlarını topluyor. bana öyle bir top dizayn edinki bizans surlarını yerle bir etsin diyor.

bakın o adamlar avrupa da kelle korkusu yaşarken burada para bile kazanıyorlar ve o muhteşem topları icat ediyorlar.

işte ilimin ülkeye katkısı tüm ülkeler sana hürmet eder korku duyar. ama biz şu an ne yapıyoruz hazırı tüketiyoruz. değeri kuş gibi hafifleyen paramızı ithal ürünlere döküp ülkenin cari açığını arttırıyoruz. ihracat rakamları ithal ürünlerin yanında esamesi okunmaz hale gelmiş. bakın bir ülke ihracattan çok ithalat yaparsa kesinlikle zarara uğrar bunun lamı cimi yok.

keşke köy enstitüleri kapanmasaydı bugün belki halk biraz daha modern kafada olurdu. üretirdi icat ederdi sorun çözerdi. komünist yetişecek eyvah halk bilinçlenirse oyları toplayamayız korkularıyla bir bir kapattılar. ama bugün bakın köylerimizde erkekler oturmuş kahvelerde kumar çay. hanımların sırtında odun karnında çocuk. bakın daha geçen sene memleketim olan karadenizdeydim. inanın ki adamlar bahçelerine bile bakmıyor artık her tarafı diken sarmış herkes tembelleşmiş. devletten gelecek 3 kuruşa bakıyorlar.

bizim halkımız inançlıdır namazını da kılar başını da örter ama şu an derin uykudadırlar. kurtuluş savaşı öncesinde de böyle son ana kadar hiç bir şeyden haberleri yokmuş. memleket parselleniyorken anadolu da ki halk hala padişahımız çok yaşa diyormuş. ama baktılar ki memleket elden gidiyor el birliğiyle lazı kürdü türkü bu toprağı savunmuş.

sanıyorum olanlardan yine geç te olsa dersler alınacak dinimize de ilime de gereken değerler verilecek diğer ülkelerin gıpta ile baktığı bir ülke olacağız epey ileri bir zamanda.

Aile bakanı öyle bir şey demedi. Sorun da orada zaten.

Gazetecinin biri ( Dün akşam arkak sokaklarda vardı işte gazeteci güya. Sallıyor da sallıyor. Aynı o misal. ) diyor ki efendim böyle bir oyun var işte karısını öldürüp puan alıyorlar. Bakan da diyor ki. Varsa böyle bir şey araştırır gerekeni yaparız diyor. Gidiyor birine araştır şu oyunu diyor. Sonra medya bir körüklüyor ki işte yasaklanacak falan filan vb diye. TV lerde sözde psikologlar sallıyor işte zararlı falan diye. Olay aslen bundan ibaret.

İki ihtimal var ve beni ikisi de endişelendiriyor. Birincisi haberciliğin bu kadar ayağa düşmesi ve habercilerin kafasına göre haber uydurması yani salak olmaları.

Diğer ihtimal de Türkiye nin itibarını zedelemek için kasten ortalığın ateşlenmesi. Ki bence asıl sebep bu.

• ATATURK HAKKINDA NASIL OLURDA KONUSABILIRSIN MESUT CEVIK NASIL BU SEKLE GELDINIZ HERSEYINIZ POLITIKA OLDU BU SEKILDE BIR KONUSMAYI ASLA KABUL ETMIYORUZ ORNEK VERECEKSEN YURTDISINDAN ORNEK VER YETER POLITIKA DEGIL TEKNOLOJI DINLEMEK ISTIYORUZ REKLAM DEGIL GERCEKLERIN PESINDEYIZ POLITIKAMIZ BIZE YETERI KADAR HERKESIN KAFASINDA VAR ZATEN!!!

• Türkiyede en büyük sorun devletin kendini her zaman vatandaşı karşısında çok güçlü hissetmesidir.Vatandaş her zaman devlet karşısında güçsüz zayıf savunmasız olmuştur.Vatandaş her zaman devletten korkmuştur.Devlet vatandaşına korku vererek ayakta kalacagına sanmıştır.Devlet ile vatandaş aarasındaki bu durum düzelmedikçe hiç bir zaman Türkiye ileri uygar düzeydeki ülkelerin seviyesine gelemeyecektir.

• Mesut Çevik ile Canlı yayın ne zaman devam edecek bide o canlı yayını nasıl yapıyorsun onun hakkında bilgi vercektin ne oldu

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.