Şimdi Ara

2si1 'Yasah' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
5.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle sadece Atatürk değil tüm ceddimize sahip çıkan bir millet olmalıyız. Atatürk'ün bu ülke ve insanlara yaptığını anlayanlar takdir ve dua eder, anlamayanlar ise böyle sağda solda orada burada bölücülüğe ve ayrımcılığa hizmet eder. Bir lider düşünün ki Türkiye cumhuriyeti içinde yaşayan ve Türk kimliği almış herkes Türk'tür desin ve ayrımcılığı bitirsin, bir lider daha düşünün Kürt, Türk, Laz, Çerkez, Alevi, Sünni..... (Hatırlayamadıkladım için şimdiden özür) ayrımcılığına izin vermeyeceğiz deyip Türkiye'ye ayrımcılığı getirsin.

Yetmesin oldu olacak başörtüsü getirdik şimdi açık saçık giyineni korkutalım diye psikoloji ilerletsin. Atatürk'ün zamanındaki şapka takmayan şehirler bombalanmışmış ben böyle bir karalama kampanyası görmedim o zihniyeti silmek için ellerinden geleni yapıyor bu topluluk. Malum iktidar parti ve yandaşı terörist partinin faaliyetleri bunlar. Sayenizde terörist başı yakında içerden video mesaj izletecek nevruzda ( pardon unuttum seçime çok yakın ya izin vermeyin bu sefer oy oranınız düşer ) ve benim gibi işiniz il il hastane hastane gezmek ise Mardin, Batman, Diyarbakır, Ağrı gibi illere gidin yerel halkı bir dinleyin kandırılıp toprak vaadedilmişler.

İşte beğenmediğin O Atatürk ve bahsettiğin mermi taşıyan kadın hatta ve hatta çocuğunun üstünden battaniye Alıp mermi ıslanmasın diye mermiyi koruyan kadın ve nice Atatürk gibi vatan evladının Mücadelesi ve Kanı ile aldığı toprağı karış karış değil il il dağıtıyorlar şuan... Ben oralara gidince başka dilde tabela görünce üzülüyorum, halkın üretmeyip kahvede oturup teşvik aldığını ve başka güçlere inandığını görünce üzülüyorum. Yeşil kartın yokluk olmadığı bilinci ile yetiştiğini 100 Dönüm arazi olup yeşil Kartı Olanları elektrik su faturasını jandarmanın alamadığını görünce üzülüyorum. Belediye polislere su veriyor polis gösteride bize su sıkıyor diye belediyeyi yakan zihniyete üzülüyorum. Sonuçta kurtuluş savaşı'nda seninle benim dedem omuz omuza savaştı yürekler birleşti birlik oldu bu ayrımcılığı 80'lerden itibaren planlayanlar ve ona hizmet edenler utansın. Bizim üretim yapan tüm birimlerimizi özelleştirenler, bizi tüketim milleti yapanlar utansın.

Not: Üniversiteler ile tıb alanında yabancı ülkelerde üretilen ithalat cihazları ülkemizde üretmek için bir çok projeye başvuran bir girişimciyim. 15-16 Yıldır ülkemizi geziyorum hastane hastane ve açıkları görüyorum cahil ben cihaz projeleri için borç içinde yaşıyorum ama proje destek parası Alıp lüks yaşamını destekleyen formalite AR-GE Atölyeleri kuranlar görüyorum çok yazık

• Mesut abi yazılımcı neslin önemini kavramamız konusunda sen bize vesile oldun, ben de bu mesele üzerine kafa yorup mümkün olduğunca bir takım insanlara bu fikri aşılamaya çalışıcam.
    Siyasi mevzulara girilince işin rengi değişiyor, tadımız kaçıyor ama söylemek istediklerim var. İlk defa, islam sancaktarı ecdadın başarılarıyla övünmekten öteye gidemez hale düşmüş toplumun içinden birileri çıktı, binbir surat takınıp, ülkeyi kurtaran milletin değerleriyle mücadele etmeyi ilke inkılap diye yutturanlara kendi silahlarıyla haddini bildirdi. Şimdi aşama aşama putlarını yediriyo. Karın ağrınız bundan.(sanılmasın ki hükümetin 4 4lük olduğunu düşünüyorum)Yoksa mesele öğretmenlerin atanmaması mı? Merak eden bu hükümet döneminde kaç tane öğretmen atanmış, okul açılmış araştırsın. Kendi sanayisini,yazılımını üreten devlet olmak mı? milli işletim sistemi, orduda millileşme çabaları. Süpergüç mü olduk dedim, hayır ama başımızda her alanda hiçbir hükümetin başaramadıklarıni başaran ve değerlerine diğer bir çok hükümetten daha bağlı birileri var. Felaket tellallığı yapmayın.
    quote:

Orijinalden alıntı: soralalp

12 bini aşkın kişi ışide gitmiş arkadaşım bu Ülkeyi, Cumhuriyeti ve Atamızı sevmeyenlerin yolu orası ama illa burada kalacağız diyorsa bu gerçeklerden ve bilgiden bahsedince korkan ama kendinde Atamıza hakaret etme yetkisi gören kişiler, onlarında karşısında Türk Gençliği savasacaktir. Bu böyle biline!

Hah bu arada vehabi bozması ışid ,önce kalabalıkların hükmüne uyup hakkın hükmünden sapanları, sonra böyle bi devlette siyaset yapan hükümeti sonra da tasavvuf büyüklerine muhabbetten bizi keser. 12 bin sadece tr den değil galiba ama öyle diyelim,az bile gitmiş, ülkemizde potansiyel çok daha fazla. Biz Kuranı ve Kuranın ona itaatin Allah a itaat olduğunu bildirdiği peygamberi hak bir yorumla öğrenmedikçe daha neler gelir başımıza kim bilir
    quote:

Orijinalden alıntı: eriten

Öncelikle sadece Atatürk değil tüm ceddimize sahip çıkan bir millet olmalıyız. Atatürk'ün bu ülke ve insanlara yaptığını anlayanlar takdir ve dua eder, anlamayanlar ise böyle sağda solda orada burada bölücülüğe ve ayrımcılığa hizmet eder. Bir lider düşünün ki Türkiye cumhuriyeti içinde yaşayan ve Türk kimliği almış herkes Türk'tür desin ve ayrımcılığı bitirsin, bir lider daha düşünün Kürt, Türk, Laz, Çerkez, Alevi, Sünni..... (Hatırlayamadıkladım için şimdiden özür) ayrımcılığına izin vermeyeceğiz deyip Türkiye'ye ayrımcılığı getirsin.

Yetmesin oldu olacak başörtüsü getirdik şimdi açık saçık giyineni korkutalım diye psikoloji ilerletsin. Atatürk'ün zamanındaki şapka takmayan şehirler bombalanmışmış ben böyle bir karalama kampanyası görmedim o zihniyeti silmek için ellerinden geleni yapıyor bu topluluk. Malum iktidar parti ve yandaşı terörist partinin faaliyetleri bunlar. Sayenizde terörist başı yakında içerden video mesaj izletecek nevruzda ( pardon unuttum seçime çok yakın ya izin vermeyin bu sefer oy oranınız düşer ) ve benim gibi işiniz il il hastane hastane gezmek ise Mardin, Batman, Diyarbakır, Ağrı gibi illere gidin yerel halkı bir dinleyin kandırılıp toprak vaadedilmişler.

İşte beğenmediğin O Atatürk ve bahsettiğin mermi taşıyan kadın hatta ve hatta çocuğunun üstünden battaniye Alıp mermi ıslanmasın diye mermiyi koruyan kadın ve nice Atatürk gibi vatan evladının Mücadelesi ve Kanı ile aldığı toprağı karış karış değil il il dağıtıyorlar şuan... Ben oralara gidince başka dilde tabela görünce üzülüyorum, halkın üretmeyip kahvede oturup teşvik aldığını ve başka güçlere inandığını görünce üzülüyorum. Yeşil kartın yokluk olmadığı bilinci ile yetiştiğini 100 Dönüm arazi olup yeşil Kartı Olanları elektrik su faturasını jandarmanın alamadığını görünce üzülüyorum. Belediye polislere su veriyor polis gösteride bize su sıkıyor diye belediyeyi yakan zihniyete üzülüyorum. Sonuçta kurtuluş savaşı'nda seninle benim dedem omuz omuza savaştı yürekler birleşti birlik oldu bu ayrımcılığı 80'lerden itibaren planlayanlar ve ona hizmet edenler utansın. Bizim üretim yapan tüm birimlerimizi özelleştirenler, bizi tüketim milleti yapanlar utansın.

Not: Üniversiteler ile tıb alanında yabancı ülkelerde üretilen ithalat cihazları ülkemizde üretmek için bir çok projeye başvuran bir girişimciyim. 15-16 Yıldır ülkemizi geziyorum hastane hastane ve açıkları görüyorum cahil ben cihaz projeleri için borç içinde yaşıyorum ama proje destek parası Alıp lüks yaşamını destekleyen formalite AR-GE Atölyeleri kuranlar görüyorum çok yazık

Allah ve resulünün belirlediği yasalarla yönetilen devlet isteyen bu acize de yerin var mı kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme_ali -- 14 Mart 2015; 5:08:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gendarme_ali kullanıcısına yanıt
    Forum yobaz kayniyor guya tekno sitesi herif kafayi dinle yemis, senin bir tik oten isid iste, din toplumlarin afyonudur demisler ne kadar dogru, allah ile aldatip ceplerini dolduruyorlar bunlarda hala ama musluman ayaginda bu kafaya ne anlatsan bos. Su an suriye irak gibi degilsek bunun tek sebebi ataturktur kinleride bu yuzden, ama az kaldi kinlerinde bogulacak bu gerici zihniyet
    ATATURK DUSMANLARINI YENECEGIZ!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne demiş ünlü bir filozof seçmen ? Hülooooğğğğ

• Gendarme_ali ' ye

Arkadaşım İslam dini Şeffaflık demek değil midir ?
    İslam dini güzellikle Öğretmenin dini değil midir ?
    İslam en büyük özgürlük değil midir ?
    İslam dini diğer dinlerede saygı duymayı gerektirmez mi ?

Vb bir çok cümle kurabilirim ama hiçbiri Atatürk ve meclisinin kurduğu ülkede kısıtlanmamıştır. Öncesine bakacak olur isek Osmanlı' da Hükmettiği her toprakta dine müdahale etmemiştir aksine gerekirse ibadethanelerini kendisi yaptırmış herkesi kendi dinini seçmekte Özgür kılmıştır. Bu İslam ahlakından gelmektedir. Kadınlarında seçme Seçilime özgürlüğü vardır. Bu özgürlük oy kullanmaktan ibaret değildir. Eşini seçebilir, işini seçebilir, dinini seçebilir, ne giyip giymeyeceğini seçebilir, nerede nasıl yaşayacağını seçebilir. Tanınan sadece Kadınlara haklar ve özgürlük değil demokrasi ve hürriyetdir bunun için bu ülkede bir çok görüş ve kişiye yer var kardeşim. Dikkat ediyorsan arkadaşım diye başlayıp kardeşim diye bitiriyorum hiçbir garez güdemem ne düşüncenden nede başka şeyden ötürü "yaradılanı sev yaradandan ötürü"

• Wi Fi kullanıcısına yanıt
    he kardeşim he doktor olmak çok kolay zaten. kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş hesabı. devlet doktorları zorla elinde tutuyo mecburi hizmet ayağına haberin var mı? yoksa devlette çalışmaya meraklı değiliz. bilip bilmeden konuşma burda.
  • Teknoloji de kişiler yoktur konular vardır.

Biride çıkıpta şöyle teknolojiye katkıda bulundum yazmıyor.

Hep gereksiz tartışma çabası. Sonra Türkiye neden geride.

Birazda yazılıma yönelik birşeyler yapın o zaman birbirinize sarmayı bırakırsınız yazacağım ama nerede hep siyaset, din, mezhep, cinsiyet tartışmaları.

Minecraft ı bile çoğu korsan oynuyor. Yasaklansa da oynayacak.

Daha önemli sorunlar varken gereksiz tartışma yapan gençliği gördükçe ilerlemeye dair hiçbir umudum yok.

Son olarak aynı dili konuşanlar değil aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tersal

anlaşılan krizden dolayı hükümet donanımhaber'in arpasını azaltmış yoksa bunlarda sisteme kafa tutacak yürek yok. kriz zamanı celallenmek kolay düne kadar ttnet'i ve hükümeti öve öve bitiremiyordunuz. önemli olan her durumda dürüst, tarafsız yorum yapabilmek, rüzgara göre yelken çevirmek değil. illa bu tür kötü olayların gerçekleşmesimi gerekiyor insanları bilinçlendirmek için ? bu tür olayların olacağı ve artacağı senelerdir belli. ama yılan size dokunana kadar gıkınız çıkmıyordu.

Merhaba,

Mesajınız o kadar boş ve anlamsız ki :) kayda almaya değer yanı yok. Bizim şurada söylediklerimizin aksini söylediğimiz bir program çıkartın karşımıza da yalancı bir provakatör olmadığınızı görelim.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

• hahhah yorumları beğenme özelliği yok ama yinede bana bildirim geldi ilginç
  • Adamın dibisiniz keşke herkez sizin gibi objektif bakabilse olaylara

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

quote:

Orijinalden alıntı: NeroWin

Mesut abi öncelikle teknoloji çok güzel bir program olmuş.Ağzınıza sağlık.Güzel konulara değinmişsiniz ama benim bir eleştirim olacak.Dakika 39:20 de değindiğiniz konu hoş.Gerçekten bazı kişiler sorgusuz sualsiz bazılarını destekliyor.

Söylediğiniz şu sözlerinizi ilk olarak hatırlatayım "Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir kişiye aitmiş gibi" ve "Bir kişiye bir ülkeyi sahiplenmek, tapusunu vermek diye bir kavram yok".

Efendim siz bunları söylüyorsunuz ancak bu iki lafın arasında da "Atatürk Türkiyeyi kurtarmış, bize Cumhuriyeti hediye etmiş" diyorsunuz.Yani siz koskoca bir milletin kendi iradesiyle, "Vatanımız bölünmesin, Gavurların boyunduruğu altında yaşamayalım" diyen genç yaşlı, kadın çocuk demeden yaptığı kurtuluş savaşını tek bir kişiye adıyorsunuz.Atatürk'ün yaptığı tek şey milli mücadelenin ateşlenmesinde rol oynaması ki bu bir tek Atatürk'ün değil camilerde ki ve o zamandaki bazı hocaların ve daha bir çok kişinin yardımıyla yapılmış bir harekettir.

Bize çocukken öğretilen "Atatürk yoktu, Düşman çoktu" şarkısının bilincimizde yaptığı etkiden olacaktır ki küçük yaştan beri Atatürk'ün çok büyük biri olduğunu, o olmasaydı şuan çök kötü bir halde olacağımızı ve onun sayesinde düşmanı yendiğini zannediyoruz.Yani cephede savaşan genç yaştaki çocuklar, yaşılar, cepheye mermi hazırlayan kadınların emeklerini hiçe sayıyorsunuz.Bunu yarım milyon şehidimize ve o savaşta maddi, manevi yardımı bulunan herkese yapılan saygısızlık gibi görüyorum. Türkiye'yi kurtaran milletimizdir, Atatürk değil.

Olayı belki çok farklı bir tarafa çekiyormuşum gibi gözükebilir ancak ben yalnızca en yukarıda yazdığım sözleriniz ile Atatürk hakkında söylediklerinizin zıt olduğunu ve Atatürk'ü çok fazla abartılmaması gerektiğini belirtmek istedim.

Yanlış bir şey yazdıysam affola.
    Saygılarımla,

şimdi sana sorsam İstanbulu kim fethetti diye, cevap Fatih Sultan Mehmet dersin. Ne oldu iş Atatürk'e geldiğinde mi zoruna gitti? Atatürk abartılmasınmış, kafaya bak. adamın zoruna gitmiş resmen bide teknoloji programının altında Atatürk'ü eleştiriyor, kine bak!

Efendim yanlış anlaşılmasın ben Atatürk'e saygılı biriyim, kin falan da beslemiyorum.Kurtuluş savaşını siz normal bir savaş olarak algılayamazsınız.Çünkü bu savaşı ordu değil halk yapmış olduğu bir savaştır.Yani siz bu savaşı fatih sultan Mehmet'in komutanlığı altında İstanbul'u fetih edilmesi ile kıyaslayıp küçümseyemezsiniz.

Ve ben Atatürk'ü eleştirmiyorum, Atatürk'ün yaptıklarını sorgulamıyorum.Yalnızca onu Türklerin Atası yaparak, yaptıkları olayları fazla abartarak lanse edilmesinden doğan abartıyı eleştiriyorum.

Saygılarımla,

• quote:

quote:

quote:

Mesut abi öncelikle teknoloji çok güzel bir program olmuş.Ağzınıza sağlık.Güzel konulara değinmişsiniz ama benim bir eleştirim olacak.Dakika 39:20 de değindiğiniz konu hoş.Gerçekten bazı kişiler sorgusuz sualsiz bazılarını destekliyor.

Söylediğiniz şu sözlerinizi ilk olarak hatırlatayım "Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir kişiye aitmiş gibi" ve "Bir kişiye bir ülkeyi sahiplenmek, tapusunu vermek diye bir kavram yok".

Efendim siz bunları söylüyorsunuz ancak bu iki lafın arasında da "Atatürk Türkiyeyi kurtarmış, bize Cumhuriyeti hediye etmiş" diyorsunuz.Yani siz koskoca bir milletin kendi iradesiyle, "Vatanımız bölünmesin, Gavurların boyunduruğu altında yaşamayalım" diyen genç yaşlı, kadın çocuk demeden yaptığı kurtuluş savaşını tek bir kişiye adıyorsunuz.Atatürk'ün yaptığı tek şey milli mücadelenin ateşlenmesinde rol oynaması ki bu bir tek Atatürk'ün değil camilerde ki ve o zamandaki bazı hocaların ve daha bir çok kişinin yardımıyla yapılmış bir harekettir.

Bize çocukken öğretilen "Atatürk yoktu, Düşman çoktu" şarkısının bilincimizde yaptığı etkiden olacaktır ki küçük yaştan beri Atatürk'ün çok büyük biri olduğunu, o olmasaydı şuan çök kötü bir halde olacağımızı ve onun sayesinde düşmanı yendiğini zannediyoruz.Yani cephede savaşan genç yaştaki çocuklar, yaşılar, cepheye mermi hazırlayan kadınların emeklerini hiçe sayıyorsunuz.Bunu yarım milyon şehidimize ve o savaşta maddi, manevi yardımı bulunan herkese yapılan saygısızlık gibi görüyorum. Türkiye'yi kurtaran milletimizdir, Atatürk değil.

Olayı belki çok farklı bir tarafa çekiyormuşum gibi gözükebilir ancak ben yalnızca en yukarıda yazdığım sözleriniz ile Atatürk hakkında söylediklerinizin zıt olduğunu ve Atatürk'ü çok fazla abartılmaması gerektiğini belirtmek istedim.

Saygılarımla,

şimdi sana sorsam İstanbulu kim fethetti diye, cevap Fatih Sultan Mehmet dersin. Ne oldu iş Atatürk'e geldiğinde mi zoruna gitti? Atatürk abartılmasınmış, kafaya bak. adamın zoruna gitmiş resmen bide teknoloji programının altında Atatürk'ü eleştiriyor, kine bak!

Efendim yanlış anlaşılmasın ben Atatürk'e saygılı biriyim, kin falan da beslemiyorum.Kurtuluş savaşını siz normal bir savaş olarak algılayamazsınız.Çünkü bu savaşı ordu değil halk yapmış olduğu bir savaştır.Yani siz bu savaşı fatih sultan Mehmet'in komutanlığı altında İstanbul'u fetih edilmesi ile kıyaslayıp küçümseyemezsiniz.

Ve ben Atatürk'ü eleştirmiyorum, Atatürk'ün yaptıklarını sorgulamıyorum.Yalnızca onu Türklerin Atası yaparak, yaptıkları olayları fazla abartarak lanse edilmesinden doğan abartıyı eleştiriyorum.

Saygılarımla,

adam ataturk un komutanligini kucumsuyor olm ne iciyorsunuz da bu hale geliyorsunuz, tum dunyanin kabul ettigi ovguyle soz etttigi askeri bir dehayi kucumsemek, ustelik yasadigi onun kurdugu ulkede,
    halk yapmis ne demek la kurtulus savasini, dunyanin en iyi ordusuda olsa basinda adam gibi komutan olmadiktan sonra hicbir basari elde edemez sonu husrandir, sirf ataturk u kucultmek icin yapmayacaginiz akil disilik trolluk yok, istanbul un fethininde fatih sultan mehmet degil toplar yapti o toplar olmasa hicbir halt yiyemezdi, yani bu savasi toplar kazandi. anlayacagin dilden, mantik disi ama baska care kalmadi

• Öncelikle bu yayın için emeği geçen kişilere teşekür ediyorum. Zaman verip bilgi paylaşımında bulunulmuş.. On konudan hiç bir bilgi almayıp, belirli noktalara takılan arkadaşları anlamıyor, anlamakta istemiyorum.. Video konusu dışındaki bazı yorumları da ayrıca kınıyorum. Mustafa Kemal Atatürk ülkenin kurtuluş için kıvılcımı başlatan büyük bir komutandır. Fatih Sultan Mehmet de keza öyle, icraatları ve makamı hadislere konu olan bir padişahtır.Ne demek "Osmanlı kafası" Ne demek "Atatürkçü zihniyeti" !? Lütfen şanlı tarihimizi bir kez daha gözden geçirin! Bu 2 büyük isim Yurt ve Devleti için çabalamış,birbirleriyle mukayese edilip kişisel terazilerde değerlendirilemeyecek ulvi zatlardır. Ülkemizde taraf/taraftar olmak, ne yazık ki fanatiklikle körü körüne bağlılıkla sonuçlanmaktadır.Bu bağlılıkla uslubunu bozan ,farklı görüşlere hakaret ve alaycı yaklaşımlda bulunan kişilerinde kendilerine çeki düzen vermeleri gerektiğini düşünüyor,ilerleyen zamanlarda , "saygı" ve "sevgi" çerçevesinde eleştiri yapmalarını umud ediyorum. iyi seyirler ve iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkie

quote:

quote:

quote:

Saygılarımla,

Saygılarımla,

adam ataturk un komutanligini kucumsuyor olm ne iciyorsunuz da bu hale geliyorsunuz, tum dunyanin kabul ettigi ovguyle soz etttigi askeri bir dehayi kucumsemek, ustelik yasadigi onun kurdugu ulkede,
    halk yapmis ne demek la kurtulus savasini, dunyanin en iyi ordusuda olsa basinda adam gibi komutan olmadiktan sonra hicbir basari elde edemez sonu husrandir, sirf ataturk u kucultmek icin yapmayacaginiz akil disilik trolluk yok, istanbul un fethininde fatih sultan mehmet degil toplar yapti o toplar olmasa hicbir halt yiyemezdi, yani bu savasi toplar kazandi. anlayacagin dilden, mantik disi ama baska care kalmadi

Efendim yalnızca arkadaşa verdiğim bu cevaba bakarak yazdıklarım yanlış anlaşılabilir.Bir önceki yazdıklarıma bakarak ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.

Saygılar,

• Ya mesut çevik şu programda siyaset yapma. Milleti birbirine düşürmek hoşunamı gidiyo arkadaşım. Ortalığı kızıştırıp daha fazla yorum almak istiyosun tabi anlıyorum ama yapma arkadaş. Sen işine bak haberlerinimi sunacaksın ne yapacaksan yap ve git.
    Adı üstünde teknoloji ve oyun haberleri. Yeter artık siyaset geyikleri. Milleti biebirine düşürme yeter da.

• Tablet yerine netbook tarzında dizüstü bilgisayarlar verilmesi daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Tüketim odaklı bir nesilden ziyade üreten nesle ihtiyacımız var,bu nesle tablet gibi gereksiz bir cihaz yerine içerik oluşturmaya yarayacak fonksiyonlu bir laptop vermek daha akıllıca olur.
  • Adil kullanım kotası nedir arkadaş??? Aradım sordum YÜCE ve ULU Devlet Adamlarımızın herkesin eşit miktarda İnternet kullanabilmesi içinmiş? Dedim ki ben 23mbps İnternet kullanıyorum iki sokak aşağıdaki arkadaşım da o halde aynı İnternet'i kullansın? Fakat 6 bile zor geliyor. YAZIKLAR OLSUN HARAM OLSUN sizin beyninizi sevsinler, mantığınızı sevsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 14 Mart 2015; 12:30:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayguncifci

Ya mesut çevik şu programda siyaset yapma. Milleti birbirine düşürmek hoşunamı gidiyo arkadaşım. Ortalığı kızıştırıp daha fazla yorum almak istiyosun tabi anlıyorum ama yapma arkadaş. Sen işine bak haberlerinimi sunacaksın ne yapacaksan yap ve git.
    Adı üstünde teknoloji ve oyun haberleri. Yeter artık siyaset geyikleri. Milleti biebirine düşürme yeter da.

Katıksız bilgi ve haber almak isteyenler için Ana Sayfa Haberleri bölümü var zaten. Yorum görmek istemiyorsanız orayı kullanabilirsiniz. Bu insanlar yayınladıkları, hazırladıkları programda yorum yapmayacaklarsa neden varlar ki? Ben bu yorumlar, görüşler ve samimiyet için izliyorum programı. Hala gelmiş haddiniz olmayan bir şekilde direktif verme hakkını kendinizde görüyorsunuz.

Programın içeriği ve yapısı belli. Beğenmiyor musunuz? İzlemezsiniz olur biter. Ancak programı hazırlayanlara ve her hafta bu programı bekleyen izleyicilere biraz saygınız olsun.

İyi günler dilerim.

• Minecraft konusunda hak veriyorum zaten yasaklanmayacakta yasaklanamaz çünkü zaten sadece çocuklar oynamıyor en fazla yaş sınırı gelir ancak rekabet kurumunun oyun fiyatlarının yüksek olmasına dahil soruşturmasında bile dolar 3 liaraya yaklaşmış yapsa ne olur yapmasa ne olur yorumu beni şok etti en çok siz ve biz bundan şikayet ediyoruz bence hükümeti eleştirmek için çok saçma bir yorumda bulunmuş oldunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: tayguncifci

Ya mesut çevik şu programda siyaset yapma. Milleti birbirine düşürmek hoşunamı gidiyo arkadaşım. Ortalığı kızıştırıp daha fazla yorum almak istiyosun tabi anlıyorum ama yapma arkadaş. Sen işine bak haberlerinimi sunacaksın ne yapacaksan yap ve git.

Katıksız bilgi ve haber almak isteyenler için Ana Sayfa Haberleri bölümü var zaten. Yorum görmek istemiyorsanız orayı kullanabilirsiniz. Bu insanlar yayınladıkları, hazırladıkları programda yorum yapmayacaklarsa neden varlar ki? Ben bu yorumlar, görüşler ve samimiyet için izliyorum programı. Hala gelmiş haddiniz olmayan bir şekilde direktif verme hakkını kendinizde görüyorsunuz.

Programın içeriği ve yapısı belli. Beğenmiyor musunuz? İzlemezsiniz olur biter. Ancak programı hazırlayanlara ve her hafta bu programı bekleyen izleyicilere biraz saygınız olsun.

İyi günler dilerim.

Ya pardon valla özürdilerim. Bu program teknoloji oyun ve siyasetin içinden programıydı dimi pardon ya. Arkadaş sen neyin kafasını yaşıyosun. Burası donanım haber. Bilgisayar, teknoloji, cep telefonu ekran kartı falan filan haberlerinin olduğu (yada olması gerektiği) bir yer. Bana git katıksız haber için ana sayfaya bak diyo. Kafayı yemiş millet. Hazırladıkları program teknoloji ve oyun programı yazıyo okuma biliyosun dimi. Siyaset meydanı falan yazmıyo. Sen siyaset tartışmak istiyosan git televizyonda bi çok kanalda var ordan izle. kirletme burayı. İşte mesut çevik. istediğin olmuş bak. adam ne diyor "ben sadece bu tartışmalar için için izliyorum bu programı" diyor. başarmışsın yani.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.