Bildirim
2si1 'Yılın son' Teknoloji ve Oyun Programı 25.12.2015 (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Uçaklara pil sokmuyorlar diye biliyorum, hatta yurt dışından getirttiğim xbox one controllerın içinden çıkan iki adet kalem pil kutunun içi açılarak alınmıştı.
-
Avrupa Birliği hibeleri, dünya bankası hibeleri, bakanlık hibeleri, doğrudan girişimciye hizmet veren birkaç daha kurum var yıllık 50-100 milyon dolar gibi hibe bütçesi var ama çoğunlukla bu hibeler kullanılmadığı için iade ediliyor veya sonraki seneye aktarılıyor.
Hibelerden faydalanmak için yapılması gerekenler basit. Öncelikle biraz paranız olacak. Beş kuruş olmadan şirket kuramazsınız. Siz gidip üretiyor ve para iadesi alıyorsunuz. Kredi çekseniz teminat lazım, haliyle para Lazı. Gene.
Aracı kurumlar. Kısaca muameleci. Size projelerin standartları sağlanıyor vs. Beraber çalışmak gerekiyor veya çok iyi bürokratik işlem yürütmeniz lazım. Hani biraz uyanık olmak. Gerekiyor. Ama uğraşan alıyor kimse bıdı bıdı yapmasın.
-
Teşekkürler oldukça eğlenceli güzel bir yayın oldu. Bu arada Mesut Çevik reiz nam-ı diğer "speed-step" merak ettiğim bir konu var A4 dediğinde ilk aklıma apple işlemcisi geldi ben fakirmiyim acep?
Oyunda geçirilen süreler oldukça dudak uçuklatıcı gerçekten çok fazla zaman yitip gidiyor bende bir zamanlar çok fazla kaptırdığım olmuştu okulda geri kalmama sebep oldu birde şu yönden bakmak lazım bugün izdivaç programlarını aylık ortalama 20-30 saat izleyenler oldugunu düşünürsek oyunların gene bi nebze daha faydalı olduğunu düşünmekteyim bilmem siz ne düşünürsünüz.
Mesut bey proje destekleri konusunda haklısınız iyi insanlar işin altından tam olarak nasıl kalkacağını bilemediği için destekler konusunda uğraşmıyorlar. Bana göre olay sadece destek vermek değil insanları yönlendiren projesinin ilerlemesi için gerekli yardım kuruluşları silikon vadileri, proje geliştirme merkezleri gibi gibi insanlara yol yöntem gösteren ve adam gibi ilgilenen kurum veya kuruluşlar gerekiyor. Öteki türlü kötü adam her türlü proje desteğini alıyor sahtekarlık ve yüzsüzlük ile, ve aslında olmayan ama varmış gibi gösterdikleri özgüven ve kurdukları bazı esnaf ağzı sözleri "hemen hallederiz", "onuda yaparız", "bizmi yapamayacağız", "bilişim benim göbek adım" vb. ifadeleri sayesinde ve başka alanla uğraşmadıkları için belgeymiş evrakmış o tarz şeyleri çabucak yapıyorlar. Malüm ülkemizde facebook twittera giren herkes yazılımcı hacker kabul edilirken gerçekten birşeyler geliştiren projeler yapan kişilerede bir gram saygı gösterilmiyor ve kendilerini ispat dahi edemiyorlar. Çünkü onların yerine zaten kendilerini yazılımcı sanan internetten hazır kodları kopyalayıp site yapıp satan veya hazır editörler vasıtasıyla yeni olmayan bir şeyi değiştirerek yapan insanlar hep ben biliyorum diyerek en öne geçiyorlar. Haliyle Türkiye'deki kamu ve özel sektörler bundan nasibini fazlasıyla alıyor. Bugün herhangi bir üniversite mezununun cv özgeçmiş formunda hiç bilgisayar kullanmamış kişiler çok iyi biliyor, office uygulamarında çok iyi, ingilizce pek iyi tarzında bir sürü ifadelere yer veriliyor. Ve Türkiye'de kafan çalışmasa dahi sevmediğin ilgilenmediğin bir bölümde dahi olsan mezun olabileceğin bir yığın üniversite mevcut (bölümdeki en tembel öğrenci 4 yılda bitiremese dahi ort. 7. yılında mezun oluyorlar).
Selametle..
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
-
Mesut Abi Sony Eğer Hesabınızı Banlarsa O An Cihazda Olan Oyunları Oynamaya Devam Edebiliyorsunuz(Hesap Cihazda Ana Hesap Olarak Aktif Edilmesi Gerekli) Fakat Store'dan Bir daha Kesinlikle Eski Satın Aldığınız Oyunları İndiremiyorsun (Zaten O Hesapla Birdaha Psn Store'a Giriş Yapılamıyor ve Haliyle Satın Alma Geçmişi veya Herhangi Bir Şey Göremiyoruz) ve Hesabında Para Varsa da Yanıyor. Tecrübeyle Sabittir.
Eğer Kardeşlikle Alındıysa Oyun İşler İyice Karışıyor. Ana Hesap Olarak Kurulan Playstation'dan İndirilen Oyunları Oynayabiliyorsunuz ama 2. Hesap Olarak Kullanılan Playstation'dan Oyunlara da Giremiyorsunuz.
Sony Türkiye İle İletişime Geçmeye Çalışıldığında Sadece Bilgi Veriyorlar Şu Yüzden Dolayı Hesabınız Kapanmıştır Diye. Nasıl Geri Alabileceğimi Sorduğumda Yapabileceğimiz Bir şey Yok Diyorlar.
Hesabımın Banlanma Sebebi Geçerli Bir Sebep Olduğundan :) ve Hesabımda Sadece 2 Oyun Olduğundan Pek Üzerine Gitmedim ama Gereksiz Bir Sebeple Birisinin Hesabı Banlanırsa Bir Bardak Soğuk Su İçsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AktasEntertainment -- 26 Aralık 2015; 4:08:06 >
-
mesut bey siz yanlış anlamışsınız steamde ban yemenizin 2 ihtimali var:
1-fake hesapla milleti dolandıran bir dolandırıcısınız ki bu çok rahat bir şekilde anlaşılıyor hesabınız komple banlanır.
2-oyunlarda bariz bir şekilde hile yaparsınız steam oyunlarında VAC ban yersiniz yani hiç bir steam dedicated server'ı size hizmet vermez. community serverlarında veya offline oynayabilirsiniz
3-steam oyunları hariç bir yerde ban yemenizin sebebi steam değil o oyunun serverlarını işleten kurumdur. (rockstar gibi)
Steam itemlerinizin çalınması sandığınız kadar kolay bir şey değil. Öncelikle her yeni giriş yapılacak olan bilgisayar için e-mail adresine bir kod gidiyor ve bu kod steam'e girilmeden hesaba giriş yapılamıyor e-mail accountunuzu da telefonunuza bağlar 2 aşamalı giriş kullanırsanız e-mailinizin çalınması olasılığını ortadan kaldırabilirsiniz.
İkinci el olayının steami batırabileceğinin yanı sıra bir de şöyle bir yönü var 4.99TLye aldığınız bir oyun düşünün oyunu aldınız ve oynadınız 4.99dan başka birine sattınız oyunu satın alan da aynı şekilde bir başkasına nihayetinde oyunun 1000 kişiye satıldığını düşünün, üreticinin 1000 kişiden kazandığı para 4.99TL olacak dahası siz bedavaya oyunu oynamış ve üreticiye hiç para kazandırmamış biri olacaksınız bunun korsan oynamaktan bir farkı yok bana göre.
Umarım kendimi açıklayabilmişimdir.
Mesut Çeviğin bahsettiği kardeşini kaybeden arkadaşımızın konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_105389111/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazeran -- 26 Aralık 2015; 8:07:02 >
-
Çok neşeli bir bölümdü, teşekkürkler.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
sonu yılın en iyi 2si1 ri
-
Arkadaşlar anketi eklemeyi unutmuşum :)
Az önce video altına ekledim cevaplarsanız sevinirim. -
2. el tabi ki firmaya zarar verir fakat banlanan hesaptaki oyunlara erişilememesi ne olursa olsun pek kabul edilebilir değil. -
Değerli bilgiler için teşekkürler. -
Video haberler son donemde biraz azaldi sanirim, daha yok yazili haberler gormek beni cok sevindiriyor. Haberlerin genel degerlendirmesini yada ozetini bu sekilde ayri video yayinlarla yapmaniz da cok hos, istemeyen izlememis olur..
-
Talha ne kadar sevimli gözüküyor Mesut Çevik ise hain. Yüzüne yansırmış.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel video olmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Steam falan kullanmıyorum bana bile saçma geldi ban yedikten sonra oyun indirememek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah razı olsun,çok samimi ve pozitiv bir söyleyişti.stresten uzak bir saat geçirdim sizlerle.İran'dan selam ve saygılarla..
Eğlenceli son oldu. Elinize sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonla görüşme süresinin o kadar fazla olması bence telefonu kapatırken "hadi görüşürüz, ona buna selam söyle vs vs". derken uzaması :)
-
Gerçekten Witcher 3 satışları çok az.Bu arada Amerika,Rusya ve İngiltere satışlarını da buldum bakmak isteyenler inceleyebilirler.
http://i.hizliresim.com/bJgbvd.png
keyifliydi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X