Şimdi Ara

2si1 'Yılın son' Teknoloji ve Oyun Programı 25.12.2015 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi bu banlanma olayını ne çok abarttınız. Normal bi kullanıcı zaten neden banlansın ki?

Yerli oto hakkındaki açıklamalarınız çok doğru ama nabarsın işte.

Son olarak ağzınıza sağlık. Seneye görüşmek üze... :D

• Klasik espiri :ASDDSA

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ruslara sempatim yoktur işin açığı sevmemde zaten ama programda bir şey dikkatimi çekti.

Fallout 4'ü dava eden rus viral reklam olduğunu iddia ettiğinizde, paranoya veya komplo teorisi olmuyorda (ki bencede haklısınız reklam)

Kanserden ölen çocuğu için kickstarter'da para toplayan anne baba için reklam denildiğinde niye paranoya veya komplo teorisi oluyor?

Siz fallout 4'ü şikayet eden rus'u veya çocuğu ölen anne babayı ne kadar tanıyorsunuzki veya olaya ne kadar hakimsinizki, kendi milletinize bu kadar ön yargılısınız?

Her defasında dikkatimi çekiyor ,"bizim millet şöyle yeaaa bizim millet böyle yeaa" iyide siz nasılsınız?Ben milletimi iyisiyle hatasını anlayıp kabul edeniyle çok seviyorum.İşin açığı diğer toplumlara kıyaslada ahlaken iyi düzeydeyiz çok şükür.Her toplumda çürükler olur, koskoca editör niye genelleme yapıyor?Burada seni kaç kişi izliyor bu adamların aklına her programda sırf birilerine olan kinin yüzünden "bizim millet şöyle bizim millet böyle" dersen kendi milletini kendi milletine kinlendirmiş olursun.

Size tavsiyem bir teknoloji takipçisi olarak;İnsanları yargılamayı bırakın, halk kendi öz iradesiyle gerekli mecralar altında gerekli yerlerde yapsın.Siz haber editörlüğünüzü yapın.Siz milletin ebeveyni değilsiniz arkadaşlar.Son 2 programdır milletin oynadığı oyun saatine kadar karışır olduğunuzda göz önünde bulundurursak programın kalitesi iyice düşmekte.

Şimdi bu benim dediğimede alınmayın banada kinlenmeyin.

• kapanış iyiydi
  • Benim aklıma gitar geliyor :) Cort A4
    2si1 'Yılın son' Teknoloji ve Oyun Programı 25.12.2015
  • sonda mesut abi öyle bön bön bakınca vurcak falan sandım haa :)

• quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Ruslara sempatim yoktur işin açığı sevmemde zaten ama programda bir şey dikkatimi çekti.

Fallout 4'ü dava eden rus viral reklam olduğunu iddia ettiğinizde, paranoya veya komplo teorisi olmuyorda (ki bencede haklısınız reklam)

Kanserden ölen çocuğu için kickstarter'da para toplayan anne baba için reklam denildiğinde niye paranoya veya komplo teorisi oluyor?

Siz fallout 4'ü şikayet eden rus'u veya çocuğu ölen anne babayı ne kadar tanıyorsunuzki veya olaya ne kadar hakimsinizki, kendi milletinize bu kadar ön yargılısınız?

Her defasında dikkatimi çekiyor ,"bizim millet şöyle yeaaa bizim millet böyle yeaa" iyide siz nasılsınız?Ben milletimi iyisiyle hatasını anlayıp kabul edeniyle çok seviyorum.İşin açığı diğer toplumlara kıyaslada ahlaken iyi düzeydeyiz çok şükür.Her toplumda çürükler olur, koskoca editör niye genelleme yapıyor?Burada seni kaç kişi izliyor bu adamların aklına her programda sırf birilerine olan kinin yüzünden "bizim millet şöyle bizim millet böyle" dersen kendi milletini kendi milletine kinlendirmiş olursun.

Size tavsiyem bir teknoloji takipçisi olarak;İnsanları yargılamayı bırakın, halk kendi öz iradesiyle gerekli mecralar altında gerekli yerlerde yapsın.Siz haber editörlüğünüzü yapın.Siz milletin ebeveyni değilsiniz arkadaşlar.Son 2 programdır milletin oynadığı oyun saatine kadar karışır olduğunuzda göz önünde bulundurursak programın kalitesi iyice düşmekte.

Şimdi bu benim dediğimede alınmayın banada kinlenmeyin.

Merhaba,

Genelleme neden mi yapıyorum? Nerede yaşıyorsunuz merak ediyorum ama gelin bir metrobüse binelim, metro sırasına millet nasıl giriyor birlikte gözlemleyelim, bedava dağıtılan bir şey olduğundan düzen sağlanabiliyor mu bakalım :) Trafikte şöyle 1-2 saat geçirelim de millet genel olarak nasılmış görelim.

Tamam haklı olarak gerçekler biraz insanı üzüyor da görmezden gelerek de bir şey çözülmüyor.

Ne yazık ki toplum olarak pek de efsanelerde yer aldığı gibi hoş görülü, sevgi kelebekleri değiliz.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• abi o bmw a4 dür

• güzeldi hele sonu
  • Program muhteşem bitti djglşsşilışjlkdkgijuaşklsjişhlosd

• mclaren'ı hepiniz bekliyorsunuz deyince kahkaha attım
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Banlanmanın da çeşitleri var örneğin VAC ban yerseniz (steam serverlarında hile yapmak) sadece steam serverlarında oyun oynayamazsınız offline veya community serverlarında oynamaya devam edebilirsiniz, alışveriş yapabilirsiniz satın almış olduğunuz oyunlar tekrar indirebilirsiniz.

Ban çeşitleri:

1-Chat Ban: Belli bir steam community forumundan kurallara uymayarak konuşulması sonucu banlanılmak
    2-Trade Ban: VAC ban yerseniz bu oyunların marketinden bir şey satın alamazsınız. (steam store'u kastetmiyorum)
    3-VAC Ban: Valve Anti Cheat: Hile yapmanız durumunda steam sizi kendi oyun serverlarından banlar
    4-Game Developer Ban: Valve harici online server kullanan geliştirici sizi kendi oyunundan banlar
    5-Suspended Account:https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=5406-WFZC-5519

Yani accountunuzun komple banlanılması için ciddi bir suç işlemeniz gerekiyor ve imzalamış olduğunuz steam kullanıcı sözleşmesi gereğince bir daha log-in olamıyorsunuz. Kabul edilebilir olup olmaması pek önemli değil kural bu uyup uymamak kullanıcıya kalmış ama sonuçlarına katlanmak zorunda.

• Ps4 te Benim bi arkadaşım Dark souls 2 de banlanmıştı, oyunu oynayabiliryordu oyunda satın alabiliyordu sadece pvp yapamıyorrum ve plus ile aldığım oyunlar açılmıyor demişti.

• Ben üniversite öğrencilerine destek veren tubitak bursuna başvurmuştum.Teknik çizim,açıklamalar,rapor,bölüm başkanı ve danışmandan onay vs. bütün belgeler tamamdı fakat online başvuruyu yaparken hocanın tcsini almayı unuttuğumu fark ettim.Bütün belgeler tamam olsada online başvuru tamamlanmadığı için başvru ipral oldu.Tamam tubitak başvurunca iyi projeye hibe veriyor ama gerçekten fazla belge hazırlamak gerekiyor.Projesi olanlar googleda tubitak bideb diye arasın gerekli yönergeleri bulabilirler.
  • witcher 3 9 ayda 9 bin satmış oooo manyak satış

witcher 2'yi millet 4.5 TL olduğu için almıştır.
  • A4 dendiği zaman aklıma A4 Tech markasının mauseları geldi galiba bende fakirim :D

• Mesut Bey, çocukluğumdan beri neredeyse bu siteyi takip edip, incelemelerinizi boş zamanım olduğu sürece izlemeye çalışıyorum. Bu sefer bir eleştiride bulunacağım. Çok fazla girip de yorum yapacak zaman bulamıyorum, bu sefer gerçekten kendimi ve izleyiciler açısından gerçekten itici ve aşağılayıcı bir yorum olduğunu gördüğüm için bu eleştiriyi yapmam gerektiğini gördüm. Kötü niyetle yapmadığınıza eminim fakat söyleyiş tarzınız ve birlikte tam olarak bilgi sahibi olmadan dalga geçişiniz gerçekten de çok iticiydi. 'Herkesin hayatına kimse karışamaz' misali, 'Bu adamdan ne beklenir ki' diye oyun oynayanların eleştirilmesi, gerçekten de çok itici.

Öncelikle clicker oyunlarının tüm mantığı, başta biraz click ve daha sonra da sürekli olarak, siz oyunda olmasanız dahi size para kasan bir sistemin olması ve sonsuza kadar neredeyse devam etmesi, bazı şirketlerde çalışan, müşteri hizmetleri olan insanlar sıkıntıdan çok fazla bir şey yapamayacakları için bu tarz oyunlara sarıyorlar. Bilgisayarları solitire çalıştıramayacağı için ve o sırada zamanını güzel araştırmalar yapabilecek konumda olmadığı ve kafasının beyninin tamamını oraya vermekten daha çok, zaman geçsin diye oynayabileceği türden, sıkıntıdan yapılabilecek işlerden biri. Kesinlikle çok iyi bir oyun değil, kesinlikle yarar denilen bir olay içinde olamaz fakat bu şekilde aşalağıyıcı bir dille konuşmanız, orada hangi oyun var ki diye hayıflamanız sizin gibi saygılı birine yakışmadı bana kalırsa.

Zaten o listede 'Europa Universalis' gibi, diğer hiç bir oyunda olmayan tarihi öğreticilik sahibi olan bir oyun var. Burada BSC'nin kendisine de inanılmaz bir eleştirim olacak. Bethesda'nın şirketindkie bidonun devrilmesini bile haber yapacak duruma gelmiş bir sitenin, bir gün Paradox Interactive isimli bir şirketin olduğunu ve çok başarılı oyunlar yaptığını kendilerine bildirmek istiyorum. 3 yılda üç tane haber gördüğümüz bir yapımcının tonlarca oyunu ve çok başarılı oyunları olduğunu söylemek gerek. Hangi oyunda Europa Universalis gibi tarihsel similasyon içinde, coğrafi tarihsel haritaları, zamanında olmuş güzel 'event'leri, eski tarihsel büyük devletlerin savaş, diplomasi, yönetim ve daha bir çok konuda verdikleri kararı ve neler yapabileceklerini daha iyi gösteren bir oyun çok yok. Geçenlerde BSC'de 'strateji bitiyor mu?' diye bir başlık açılmıştı. Böyle güzel oyunlardan dalga geçilerek bahsedildiği sürece COD, AC gibi saçmalıklara mağruz kalmaya devem edeceğiz. Talha orada size Europa Universalis demeye çalışırken, oyuncularla dalga geçmeye çalışmanızdan dolayı, onun söylediklerini duymuyorsunuz. Europa Universalis ve Crusader Kings, Victoria, Hearts of Iron gibi Paradox oyunlarını herkese tavsiye ederim. İngilizcesi olan bir insanın tarih hakkında öğrenemeyeceği şey yok. Diplomasi, Üretim, Savaş, Yönetim her şey hakkında o kadar güzel içerikleri, similasyon şeklinde oyunlaştırıyorlar ki, bu konu hakkında bilgi sahibi olmanızı isterdim. Oyunları veya bir konu hakkında tam olarak bilgi sahibi olmadan, böyle direk olarak eleştirmek yerine, biraz daha tutucu eleştiri yapabilirdiniz.

Son olarak, oyun, film, dizi, kitap. Hepsi kendi başına bir sanat veya zaman öldürme aracı. Kitap konusunda da iğrenç ve kendini bir şey sanan binlerce mal var. Kendilerini yazar sanan twitter fenomenlerinin türediği bir ortamda, kitap gibi inanılmaz bir sanat aracı bile çok kötü bir zamana gelmişken, oyun da, film de, dizi de inanılmaz güzel ve çirkin hallere sahip. Şimdi Şahan Gökbakar filmini izlemek ile Cristopher Nolan filmi izlemek aynı katagori olabilir mi veya Leyla ile Mecnun ile Medcezir? Aynı şekilde Bioshock serisi ile COD oyunlarının son hali? Yani oyunlar da insanlara çok şey katabilir. Burada hangi oyundan, hangi filmden, hangi diziden bahsettiğimiz önemli. Leyla ile Mecnun izleyen bir herifle, Şahan Gökbakar saçmalıklarını izleyen insanlar aynı kefede değil. Sizden ricam, bu kadar aşağılayıcı bir şekilde dalga geçeceğiniz bir konu hakkında en azından daha tutucu bilgiler edinebilmeniz ve BSC ailesinin de paradox oyunlarının, inanılmaz detaylı Grand Strategy türünün daha fazla öğrenilmesi. Benim için o listede Europa Universalis'in olması sevindirici bir şey, bu kadar insanın oynuyor olması bile bence başlı başına güzel bir şey. Biraz araştırırsanız bu oyunları ve biraz zaman ayırırsanız, aynı şeyi sizin de düşüneceğinizden eminin bu oyunlar hakkında.

Yeni gelişen dünyada ve oyun sisteminde Achivement kazanmak bile başka oyunculara rekabet konusunda üstün gelmek gibi, oyuncuları iyi hissettiren bir şey iken, bir de oyunu daha çok oynamış olmak, Steam'deki profilinde daha çok oynadığını göstermek insanı iyi hissettirken, artan Steam oyun saatleri biraz da normal geliyor insana. İnsanlar kendi zamanını nasıl geçirmek istediğine kendi karar veriyor ve son zamanlarda CS:GO ve moba tarzları da, insanların başka insanları oyunlarda yeniyor olabilmeleri, rekabetçi olması ve bunun insanlara kendini iyi hissettirmesi, bir el kaybedince bir el daha atalım da hemen yenelim denilmesi, bu oyunların bu kadar oynanmasına sebep oluyor. Hatta eğer insanların daha fazla boş zamanı olsa, bu değer çok daha fazla artardı, eminim. İnsanlar hayatlarını nasıl geçirmek istediğini kendileri seçiyor ve genellikle yeni nesil de, bu Ranked sistemli olan oyunları, zamanının bir çoğunu harcayarak oynamayı çok seviyor.

Saygılar dilerim.

• Yine süper ve keyifli bir sohbet olmuş :D

• Dolu dolu programdı bu hafta ilerletmeden izlediğim bir bölüm oldu.

• Witcher 3 10bin kutlu 9bin steam 100binde rus keyi satmıştır Türkiyede.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.