Şimdi Ara

2si1 'Yozgatlı' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesut ağabey tüketici hakları konusunda güzel yere değindi. Ama bana kalırsa ödenek ayrılıp Tüketici Hakları Bakanlığı kurulabilir. Böylece bu iş için sırf çalışan yetiştirilip denetleme daha düzgün ve tüketici hakları mahkemelerinin ise tek muhatap olduğu kurum olabilir. O zaman kargo şirketlerinin ve alışveriş sitelerinin üzerine daha çok baskı getirilmiş olur. Böyle bir şeyler yapılabilir.

• video lar çok kötü oldu ya bir türlü izleyemiyoruz sürekli takılıp takılıp duruyor

• çok güzel ve samimi bi program inşallah hep devamı gelir

• ios her güncellemede eski cihazları malesef öldürüyolar talha reyize katılıyorum

ipad 3, iphone 4, iphone 5s ve halada 6 kullanan biri olarak söylüyorum bunu

ipad 3'ü elime alasım gelmiyor artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

ios her güncellemede eski cihazları malesef öldürüyolar talha reyize katılıyorum

Bu hepsi için geçerli android farklı mı sanıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Yozgat lıtım ne var

• quote:

ios her güncellemede eski cihazları malesef öldürüyolar talha reyize katılıyorum

Evde 1 iphone 4, 1 4s ve bir de new ipad var.

4 son guncellemesini zaten aldi ama resmen sürünüyor.

4s 9 surumunu aldiginda 4ten bile kotuydu, sonraki guncellemelerle toparlansa da halen berbat bir halde.

Ipad donanim olarak iphone 4lerden biraz daha guclu oldugundan durumu vahim degil ama tabiki bir air kadarki performansli da calismiyor.

Anketi koysalar da millet ne dusunuyor bir baksak...

• worldunya W kullanıcısına yanıt
    ben androidlik bir şey demedim ki sonuçta "güncelleme" adı altında yayınladığın bir şey performansı artırmalı performansı düşürmemeli.

performansı düşürüyorsa ne gerek var öyle güncellemeye ?
  • videoyu izleyemeyenler html5 modun da izleyebilirler chrom da izleyenler varsa hala sorun çıkıyorsa Microsoft edge html5 tavsiye ederim hep bu şekilde izliyorum sorunsuz

• bu vesileyle kapışma videosunu da tekrar izlemiş olduk
  • Arkadaşlar konuya anket eklenmiştir. iOS kullanıcıları oy kullanırsa sevinirim.
  • Ben de yaklaşık 3 hafta önce Amazon üzerinden SteelSeries 9h 7.1 channel Headset siparişi geçtim ve ürün geçen hafta elime ulaştı. Üründe hiçbir sorun yoktu fakat usb soundcardın performansını beğenmedim ve Steelseriesin kendi resmi sitesindeki destek bölümüne usb sound card hakkındaki olumsuz görüşlerimi belirttim. Destek bölümünden gelen ilk mesaj su oldu : Lütfen adresinizi verin, size yeni bir ses kartı göndereceğiz ve ne kargo parası ne de ürün için sizden hiçbir ücret talep etmiyoruz. O an dedim ki işte iş etiği budur. Adamlar, direkt kendi sitelerinden bile almadıgım bir ürünü, hatta ürünü alıp almadıgımı bile bilmeden sırf müşterisini kaybetmemek ve memnun etmek için böyle bir jest yaptılar. Ne zaman bizim ülkemizde de bu tarz şeyler görürüz, işte o zaman Türkiye gelişmiş bir ülke olma yoluna girer. Herşeyden önce mentalite değişmeli. Burda 2 haftası dolmamış bir ürünü bile iade etmek istiyorum dediğim zaman yok efendim niye iade ediyorsun, yok cart yok curt. Bu arada ben de S4 kullanıyorum ve son güncellemeler telefonun pil süresini resmen öldürdü. Sarjdan alıyorum, bir wassupa gir cık yapıyorum sarj yüzde 85 e düşüyor :/ İlla telefon upgrade ettircekler adama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalsrol -- 1 Ocak 2016; 23:12:03 >

• Türkiye'de asgari ücretleri hiç bir zaman hükümetler belirlemedi ta ki bu son ücretlendirmeye kadar.

Tüsiadcılar Rte ve Akp'den kurtulmak için Kılıçdaroğlu'na 1500 tl asgari ücrete tav olduğuklarını söylediler ve O da buna göre kampanya yürüttü.
    Akp döneminde çoğu ihaleyi düzeni oturtmuş olan Tüsiadcılar değil yeni gelişmekte olan Müsiadcılar alıyordu.
    Akp Tüsiadcıların bu yelken indirmesini gördü ve 1300'de karar kıldı.

Daha sonra hatırlarsanız Ali Koç Tr'de kapitalist düzenin tepesindeki bir aileden olmasına rağmen kapitalizm karşıtı söylem çekti.Hiç yoktan biraz sempati toplamaya çalıştılar.

• Kesinlikle yavaşlatıyorlar. 5 yıllık iPad 2'ime iOS 9 kurmuştum. Çok ağırlaşmıştı sonra iOS 6'ya geri dönme olayı çıktığını duyunca direk iOS 6.1.3'e downgrade yaptım. Resmen cihaz nefes aldı. İşte o zaman kendimce onaylamış oldum Apple'ın git gide cihazları yavaşlattığını.

Yavaş yavaş her güncelleme ile yavaşlayınca, yavaşladığı pek hissedilemiyor. Böyle pat diye iOS 9'dan, iOS 6'ya düşürünce anlamış oldum.

http://forum.donanimhaber.com/m_106716417/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 1 Ocak 2016; 23:37:49 >
  • Hepsiburadadan aerocool kasa aldik. Gecen hafta cuma gunu geldi, kargocu kutuyu camdan verdi kagidi imzalatti gitti. Bende yeni kasanin heyecaniyla hemen kutuyu actim bide ne goreyim kasanin on plastik kismi kirik. Hepsiburadanin kolay iade! sistemine musteri hizmetlerine durumu bildirdik hasar tespit tutanagi diye tutturdular. Neyse siz kasayi gonderin bi bakalim dediler 1 haftadir kasa orda bide tutanak yok diye kirik kasayi geri gondereceklermis simdi. Hem kirik kasa yolluyolar hem degistirmiyolar hem bi bakalim diyolar hem 1 hafta urunu bekletiyorlar yani ne diyeyim bari kirik mirik hemen gonderinde kullanalim daha gelmedi kasa bekliyoruz.

• 50dk lık video da aklımda kalan "Magneto deniz altıyı çıkarıp gezdiriyordu." Internet ruin me :'(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRECRUIT -- 2 Ocak 2016; 0:11:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekomar16

Hepsiburadadan aerocool kasa aldik. Gecen hafta cuma gunu geldi, kargocu kutuyu camdan verdi kagidi imzalatti gitti. Bende yeni kasanin heyecaniyla hemen kutuyu actim bide ne goreyim kasanin on plastik kismi kirik. Hepsiburadanin kolay iade! sistemine musteri hizmetlerine durumu bildirdik hasar tespit tutanagi diye tutturdular. Neyse siz kasayi gonderin bi bakalim dediler 1 haftadir kasa orda bide tutanak yok diye kirik kasayi geri gondereceklermis simdi. Hem kirik kasa yolluyolar hem degistirmiyolar hem bi bakalim diyolar hem 1 hafta urunu bekletiyorlar yani ne diyeyim bari kirik mirik hemen gonderinde kullanalim daha gelmedi kasa bekliyoruz.

Aynısı banada oldu hocam.Bende dark marka kasa almıştım sistem toplamıştım daha doğrusu kargo eve bırakmış akşam gittim montaj edeyim diye aynı ön plastik panel kırık.Kargocu tanıdıktı dedim böyle felan tutanak tutmalıymışız dedi bende bantladım gitti hiç uğraşmadım biliyordum ki sonunda ben haksız çıkacam

• Yaa Allah aşkına bakın yorumları okuyoruz diyorsunuz bakın Allah aşkına sadece youtuba yükleyin
    sunucularınız o kadar yavaşki evde 25mbps internetim var 540p de izleyemiyorum 2si1 i yaa evet sitenize tıklanması lazım evet reklamdan para kazanmanız lazım
    bari technopat.com gibi youtube yükleyip online izleme ekleyin donanımhaber.com a da
    bi açın bakın Allah rızası için technopat.com a yani 1080p60fps video ve 4k dahi ekliyorlar
    internetiniz var ekipmanını var kafanız var lütfen be lütfen flash mlash bırakın artık tarihi video oynatıcıları
    ekleyin siteye youtube videosu olarak youtube sunucusundan izleyelim gına geldi artık video 3 mbps sizin verdiğiniz hız 2mbps e nasıl izlicez hd biz.....tehcnopat.com a yakından bakın inceleyin plsplsplspls

• quote:

Orijinalden alıntı: worldunya

quote:

Bu hepsi için geçerli android farklı mı sanıyorsun

Bütün Android cihazlar böyle değil hocam. Nexus 4 kullanmış biri olarak anlatayım. İlk aldığımda 4.2.2 vardı. Hiçbir sorun yoktu. Sonra 4.3 geldi bir sorun yaşamadım. Sonra 4.4 geldi bariz şekilde performans düştü şarj çabuk tükenmeye başladı. En son 4.4.4 geldiğinde şarj konusu düzeldi ama yavaşlama devam etti. İşte ilk olarak o zaman root rom işlerine girdim. En iyiside Paranoid'ti. Sonra 5.0 geldi. Telefonun performansı bariz bir şekilde arttı 4.2.2'den bile daha iyiydi ilk kullandığımda yeni telefon aldım sandım o derece iyiydi ama şarj sorunu baş gösterdi. Sonra 5.1 geldi ve şarj sorunu ortadan kalktı. Performans konusunda da bir problem olmadı uzun süre öyle kullandım. Telefonu değişmeden evvel memnun olarak ayrıldım. Her son güncelleme kötü olacak diye bir kural yok. Bu iş firmanın izlediği politikaya stratejiye bağlı. Apple alıpta en son aldığı güncelleme ile iyi bir final yapan cihaz görmedim çevremde.

• quote:

Orijinalden alıntı: nnoovvaa

Yaa Allah aşkına bakın yorumları okuyoruz diyorsunuz bakın Allah aşkına sadece youtuba yükleyin
    sunucularınız o kadar yavaşki evde 25mbps internetim var 540p de izleyemiyorum 2si1 i yaa evet sitenize tıklanması lazım evet reklamdan para kazanmanız lazım
    bari technopat.com gibi youtube yükleyip online izleme ekleyin donanımhaber.com a da
    bi açın bakın Allah rızası için technopat.com a yani 1080p60fps video ve 4k dahi ekliyorlar
    internetiniz var ekipmanını var kafanız var lütfen be lütfen flash mlash bırakın artık tarihi video oynatıcıları
    ekleyin siteye youtube videosu olarak youtube sunucusundan izleyelim gına geldi artık video 3 mbps sizin verdiğiniz hız 2mbps e nasıl izlicez hd biz.....tehcnopat.com a yakından bakın inceleyin plsplsplspls

ben allahın lanetli ttnet adsl i ile kotam dolduğu halde 720p de rahatça izleyebiliyorum. sizin kullanımda bir sıkıntı var bence

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.