Şimdi Ara

2X Sapphire HD3870X2 Quad GPU Değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bir sorunum var ve nereden kaynaklanıyor anlamadım. Ati tool'da Setting altında Overclock kısmında 4 adet device görüyorum. bunların 3 tanesinin Clock değerleri 825 / 901 şeklinde ama bir tanesinin değerleri 638 / 299 nedendir anlamadım.

3 adet device bu şekilde çalışıyor. 825 / 901

bu device direk olarak 638 / 299 şeklinde çalışıyor . bu aleti load yaptığım zaman ilk GPU olarak bu çalışşıyor ve bütün grafikler direk olarak kitleniyor. ama diğerlerinde bir sorun olmuyor.

BUS 4 sözünü ettiğim düşük clock ayarları ile çalışan alet. BUS 3 , BUS 7, ve BUS 8, 825 / 901 değerlerinde çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyser Sozey -- 5 Mayıs 2008; 11:59:20 >

• Bende de öyle, sorun yok.
    Çünkü bu ekran kartları GPU lardan birini yüksek hızda diğerini yarısında çalıştırır.

• quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Bende de öyle, sorun yok.
    Çünkü bu ekran kartları GPU lardan birini yüksek hızda diğerini yarısında çalıştırır.

Selam Kardeş,

GPU-Z de benimde bu şekilde fakat benim kafama takılan kısım, yukarıda anlattığım gibi 3 GPU 825 / 901 iken 1 GPU 638 / 299 şeklinde olması, ati tool altından bakabilirmisin acaba sendede aynı şekildemi yoksa benim karttamı problem var .-(

• Ati Tool anlayamadığım bir sebepten göstermiyor.
    GPU-Z yeni versiyonu daha iyi.

Bahsettiğin problemi halletmişler.
  • Selam,

yeni versiyonu birazdan indirip bakacağım, katları söküp tek tek denedim ve aynı şekilde olduğunu görünce rahatladım. sanırım yazılımsal bir sorun veya doğrusu bu şekilde
  • Vay canına 4 ekran kartı ha. İnsanın ağzının suyunu akıtıyor. İnş. His de GDDR4 3870x2 çıkarır.Beklentiler o yönde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.