Şimdi Ara

3-0'a Üzülenler, Sorumlu Arayanlar Baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz Fenerbahçeyiz arkadaşlar. Sanırım maç boyu tek kale oynamamızı falan bekliyordunuz, bilmiyorum ama sonuç gayet normal. Kadro vasat, teknik direktör vasat, takım kötü. 6-0 falan olsa tamam ama Arsenal'e 3-0 yenilmek gayet doğal bizim için. Şimdi biri çıkacak küçük düşünüyorsun, büyük kulübüz vb. He çok büyüğüz, 3 yıldır CL'de yokuz. Tarihimizde en büyük başarı CL'de QF, EL'de SF.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kadro mu vasat? Fenerbahçe tarihinin en iyi kadrosu elimizde şu an
  • Aynen kadro vasat falan değil. Teknikdirektör yok. Oyuncularda ciddiyet yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: gFalcon

Biz Fenerbahçeyiz arkadaşlar. Sanırım maç boyu tek kale oynamamızı falan bekliyordunuz, bilmiyorum ama sonuç gayet normal. Kadro vasat, teknik direktör vasat, takım kötü. 6-0 falan olsa tamam ama Arsenal'e 3-0 yenilmek gayet doğal bizim için. Şimdi biri çıkacak küçük düşünüyorsun, büyük kulübüz vb. He çok büyüğüz, 3 yıldır CL'de yokuz. Tarihimizde en büyük başarı CL'de QF, EL'de SF.

bu takım zamanında kadıköyde kimleri yendi arsenalimi yenemiyecekti ama bu hocadan ve bu mücadeleden değil arsenali görüldüğü üzere konyayı bile yenemiyoruz.

• Çok dindar birisi değilimdir ama Allah'ın adını anıyorum ne olursun bana açıklarmısın, ilk gol dışında Arsenal'in attığı goller pozisyonmuydu? Arsenal'de doğru düzgün oynamadı ki. Şöyle bir gerçek daha var, Fenerbahçe hiç oynamadı. Ne mücadele var, ne pas trafiği var, hücum oyuncularına top gitmiyor bile.
  • fener 150 arsenal 300 milyon falan 2 kati ama en azindan burda yenilmemeliydiniz .kaldiki arsenalin 4-5 oyuncusu sakat vs. 200 milyonluk takımla çıktı yani karşınza.
  • hem yılda 1/2/3 m Euro maaş alacaksın hemde birisi çıkıp size beyler ciddi olun karışmam fln mı demesi lazım anlamıyorum. yönetim bu miktarları bu futbolculara ödemeyi taahhüt ederek bi anlamda ne kadar ciddi olduğunu göstermiş zaten. gereğini bi zahmet sahada yapacaklar. birilerinin çıkıp dayatmasına ihtiyaçları yok.

olay ciddiyetle alakalı değil. olay hız, teknik ve futbol zekasının kıt oluşuyla alakalıdır en başta. daha bir dolu sistemsel nedenler de var ama anlat anlat bitmez mevzu f.bahçe ise.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 değil 5 yıl bu senede gitti seneye 6 yıl olcak .cas onarsa 8 yıl olcak
  • Kadro gayet iyi vasat değil. Şu takımın ortasahasına belki bir yaratıcı adam gerekir. Yaratıcı deyince hemen Kaka falan aklınıza gelmesin. Selçuk İnan da olur bu. Ama şart değil. Meireles Emre Topal geçen seneki GS maçındaki gibi oynasa gerek var mı sizce? Takımda öncelikle ruh yok, istek yok. Bu oyuncuların problemimi yoksa teknik kadronun oyuncularla olan ilişkileri mi zayıf bilemem ama ruhsuzluk var. İsteksizlik var. Bu kadro geçen sene Benfica'yı çatır çutur ezdi sahasında. Hem de Emre yerine Cristian, Kadlec yerine Ziegler varken. Tek GG ile takım batmadı sanırım
  • Sowun yerinde olsam oynamam valla oynamam.Adamı tıkadılar kanata ne top geliyor ne pozisyon.Maç 0 0 biter ama üç beş pozisyona girersin atamazsın 5.lig takımı bile olsan 1.30 saat top oynuyorsun sahada sonuçta.İlla bir şutun kale önünde karambolün olur.Anasını sattığımın fenerinde hiç bir halt yok lan ne biçim takım bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Sowun yerinde olsam oynamam valla oynamam.Adamı tıkadılar kanata ne top geliyor ne pozisyon.Maç 0 0 biter ama üç beş pozisyona girersin atamazsın 5.lig takımı bile olsan 1.30 saat top oynuyorsun sahada sonuçta.İlla bir şutun kale önünde karambolün olur.Anasını sattığımın fenerinde hiç bir halt yok lan ne biçim takım bu

Şu son cümlede sesli güldüm.Çok içten bir serzeniş
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Çok dindar birisi değilimdir ama Allah'ın adını anıyorum ne olursun bana açıklarmısın, ilk gol dışında Arsenal'in attığı goller pozisyonmuydu? Arsenal'de doğru düzgün oynamadı ki. Şöyle bir gerçek daha var, Fenerbahçe hiç oynamadı. Ne mücadele var, ne pas trafiği var, hücum oyuncularına top gitmiyor bile.

Arsenal çok şut çeken bir takım olmadı zaten hiç bi zaman. O pasla o topu oraya getirip attılar işte onların da başarısı o.
  • Fenerbahçe tarihinin, dünyanın değil. Arsenal kat be kat kötü bir kadromuz var.

• Takım çok kopuk oynuyor , bitane organize girişim yok , yeniksin yüklenme yok , heves yok arzu hırs yok , kenarda teknik direktör yok , takıma senelik başarı çizebilen yönetim yok , ne var , oynamak isteyen bikaç futbolcu var kendi yeteneklerini kullanan alper hasan ali sow gibi , bi yanda çırpınan ne yaptığını bilmeyen sorumluluktan kaçan futbolcular , bu takımın nasıl bir kamp dönemi geçirdiği de bambaşka bir soru , hadi tamam bu arsenal , yenemiyosan şampiyonlar ligine de gitme bi zahmet , ya lig , o da çok farklı değil , bizim forum akıllı kafalardan bir sürü analiz yorumu görüyoruz ve biz taraftarız , peki bu yönetim ve teknik heyet ne yapar. Parayı ben almıyorum , ben mi oynatayım ? Ben mi oynayayım? birileri yine rolleri karıştırmış , olan herzaman ki gibi fenerium stokları eriten ve stadı doldurup kombine alan taraftara oluyor. Yazık cidden...

• fenerin kadrosu bireysel yetenek olarak bakılırsa arsenalden daha iyi. fakat takım oyunu olarak düşününce çok gerisinde kaldı. ilk yarı bir nebze dayandı ama ikinci yarı fark çok belliydi. bu akşamki seviye farkı oyunculardan ziyade oyun taktiğindeki belirsizliktendi. takımın başkan tarafından yönetildiğini düşünürsek sorumluyu bulmuş oluruz.
  • Konyaspor karşısında ne oldu onu da söylesene
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Bu kadro mu vasat? Fenerbahçe tarihinin en iyi kadrosu elimizde şu an

bütün yorumların fiasko senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycapslock

fenerin kadrosu bireysel yetenek olarak bakılırsa arsenalden daha iyi. fakat takım oyunu olarak düşününce çok gerisinde kaldı. ilk yarı bir nebze dayandı ama ikinci yarı fark çok belliydi. bu akşamki seviye farkı oyunculardan ziyade oyun taktiğindeki belirsizliktendi. takımın başkan tarafından yönetildiğini düşünürsek sorumluyu bulmuş oluruz.

Bireysel olarak iy mi :))

Kim Meireless mi Kuyt mı, webo mu, Bekir mi, Sow pas konusunda çok zayıf bir de Drogbayla kıyaslıyorlar aralarında güneş le dünya kadar fark var..

Walcott, Wilshare, Santi Cazorla, vs birtek adam akıllı golcüleri yok, Podolski nin yedek olduğu bir takımdan bahsediyoruz.

Türkiye ligi sandınız herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

quote:

Bu arkadaşın yorumlarına genelde katılmam ama bence de Fenerbahçe tarihinin en iyi kadrosu bu bence.

Kalecin iyi,Beklerin ciğersiz hatta formda bi gökhan sag bek olarak ilk 3 e girer,Stoperinde Alves,Forvetinde Sow-emenike-kuyt, DOS olarak Meireles ve topal böyle gider..

D

• quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

quote:

Senin selçuk şahin>mehmet topal demen gibi mi?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.