Şimdi Ara

3-0'a Üzülenler, Sorumlu Arayanlar Baksın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün sizin foruma çok yazdım ama gerçekten rahatsızlık duydum bu skor sonrası.
    ya abi hangi oyuncunuz takımı ateşliyor?
    emre biraz olsun bu işi üstleniyor.. volkanın tek işi saha sonrası biz fenerbahçeyiz biz fenerbahçe ailesiyiz faso fiso..
    ben bir defa görmedim fenerbahçede takımı ateşleyecek bir isim herkes paralı asker gibi top oynamaya çalışıyor..

#melo: adam sahanın her noktasında psikolojik üstünlük, agresif oynuyor, defanstan top çıkarıyor, teknik oynuyor, tribünlere dönüp taraftarı ateşliyor, aslan dövmesini bile yaptırması belki komik gelicek ama takıma adapte olup bir parçası olarak görmesidir.
    #drogba: adam resmen chealse kadar sevdi bizi.. saha içinde abilik yapıyor zaten gerçek bir profesyonel kendisi gibi profesyonel sneijder'la paslaşmaları saniyelik de olsa premier lig'e götürüyor insanı.. işte bunlar hep, takım ruhu, takımı ateşleyen, birleştiren unsurlar

şimdi fenerbahçeli arkadaşlar dicek ki takım top oynuyor da bunlar kaldı diye.. avrupaya bakın bu takım içi adapte olmalar birbirlerine bağ kurmalar falan nasıl etki ediyor oyuna görürsünüz..

hatırlarsınız bir aralar real madrid yıldızlar karmasıydı şimdikinden daha fena halde o zamanki şartlarla yani rakibi yoktu ama futbol yoktu ortada. çünkü o zamanlar bağlılık, birlik, oyunu gümbürtüye oynamak yoktu.. şimdi herşey düzenli ve birlik halinde.. oynanan futbolun da kalitesi ortada.. saygılar

• Beyler biz Galatasaray'ı Konya'yı falan yendik ben mi hatırlamıyorum?
  • Fenerbahçe tarihinin en çok para harcanarak kurulmuş takımı olduğu kesin. Bireysel anlamda çok fazla iyi oyuncu da var aslında ama en iyi takım bu değildir heralde. Takım değil çünkü bu. Ayrı ayrı oyuncular kümesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Çok dindar birisi değilimdir ama Allah'ın adını anıyorum ne olursun bana açıklarmısın, ilk gol dışında Arsenal'in attığı goller pozisyonmuydu? Arsenal'de doğru düzgün oynamadı ki. Şöyle bir gerçek daha var, Fenerbahçe hiç oynamadı. Ne mücadele var, ne pas trafiği var, hücum oyuncularına top gitmiyor bile.

Adamların paslasmasini gormedin heralde. O oyunla Turkiyedeki her takima cakarlar. Tek sorunlari bitirici adamlari yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-815DA1408

Fenerbahçe tarihinin en çok para harcanarak kurulmuş takımı olduğu kesin. Bireysel anlamda çok fazla iyi oyuncu da var aslında ama en iyi takım bu değildir heralde. Takım değil çünkü bu. Ayrı ayrı oyuncular kümesi..
    herkes fenerbahçeyi tutmak zorunda değil ki, galatasaray da büyük takımlardan biri, bide onu dene
  • No. Pozisyon Oyuncu
    1 Türkiye KL Volkan Demirel
    2 Uruguay DF Diego Lugano
    3 Brezilya DF Roberto Carlos
    5 Türkiye DF Yasin Çakmak
    6 Türkiye DF Gökçek Vederson
    8 Türkiye FV Colin Kazım-Richards
    9 Sırbistan FV Mateja Kežman
    15 Türkiye OS Mehmet Aurélio
    17 Türkiye DF Can Arat
    18 Türkiye OS Ali Bilgin
    19 Türkiye DF Önder Turacı
    20 Brezilya OS Alex (kaptan)
    21 Türkiye OS Selçuk Şahin
    22 Türkiye KL Serdar Kulbilge
    23 Türkiye FV Semih Şentürk
    24 Türkiye DF Deniz Barış
    25 Türkiye OS Uğur Boral
    27 Türkiye OS Kemal Aslan
    32 Türkiye OS Gürhan Gürsoy
    33 Şili OS Claudio Maldonado
    36 Brezilya DF Edu Dracena
    38 Türkiye FV İlhan Parlak
    77 Türkiye DF Gökhan Gönül
    88 Türkiye KL Volkan Babacan
    89 Türkiye KL Mert Günok
    99 Brezilya FV Deivid

Şu kadrodan daha mı vasat bir kadromuz var?

• Moussa Sow'a üzülüyorum şu ruhsuz takımda sönüp gidiyor umarım takımdan ayrılırda bizimkiler değerini anlar.
  • Başkanınız vasat

• yanlış anlamayın ama kadronuz Arsenal'i yenecek kadar iyi değil. hangi mevkide ki oyuncunuz Arsenal'in o mevkide ki oyuncusundan daha iyi?
    Arsenal'e yenildiniz bu kadar sinir etmenize gerek yok ama futbolcularda pek hırs yoktu bunuda teknik direktör sağlar. dolaylı yoldan suçlu Ersun Yanal üzerinden Aziz Yıldırım'dır.
    Türk futbolunun kara lekesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

yanlış anlamayın ama kadronuz Arsenal'i yenecek kadar iyi değil. hangi mevkide ki oyuncunuz Arsenal'in o mevkide ki oyuncusundan daha iyi?
    Arsenal'e yenildiniz bu kadar sinir etmenize gerek yok ama futbolcularda pek hırs yoktu bunuda teknik direktör sağlar. dolaylı yoldan suçlu Ersun Yanal üzerinden Aziz Yıldırım'dır.

Yine geldik hangi oyuncunuz iyi meselesine. Ona bakarsan Real Madrid'den Ronaldo,Ramos ve Diego Lopez dışında kimse Barça'da oynayamaz ama bugün Real-Barça maçı olsun büyük ihtimalle Real kazanır. Bu iş takım olmayla alakalı.

Geri kalan herşeye katılıyorum.

• Tamam Arsenal'e 3-0 yenilmek cok anormal bisey degil de takimda hicbisey yok. Ne mucadele, hirs, dayaniklilik, atesleyecek oyuncu, ne taktik, ne bisey yapmak isteyen oyuncular var. Bu kadar amacsiz bi takim gormedim, ikinci yarilarda sahada geziyolar resmen. Bunun dizilisle falan ilgisi yok, koklu degisiklikler olmasi lazim.

• Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Hocam Volkan artık yaşlandı gerçekten bıraksın gitsin şu takıımı. Yerine adam mı yok? Mert var o var bu var. Lugano'da çok iyi bir defanstı bence. Çok agresif ve bilinçli oynuyordu. Alex'in gidişi zaten Fenerbahçe için cidden kötü oldu. Takımı Emre YÖNE-TE-MİYOR.

Bizim eve 4 tane forma alınacaktı yeni sezon ama aldırmadım, aldırmam. Bizi adam yerine koyup insan gibi maç izletmiyorlarsa, saç baş yolduruyorlarsa ben de forma ALMAM. Maça gitmem, desteklemem. Aziz Başkan'ın birşeyleri anlaması gerek.
  • fenerin yenilme nedeni kadro vasatlığı falan değil, hem kendi ne yaptığını bilmeyen saçma sapan oyunu, hemde tsl temposuna alışık bir takım olarak epl temposundaki bir takıma ayak uyduramaması.

fenerin dünkü kadrosu kalite olarak arsenal yakın idi, arsenal kendi adına yakışmayacak derecede kalitesiz bir A takım kadrosuna sahip. kulüp tarihinde görülmemiş bir forvet sıkıntısı çekiyorlar, oliver girou mudur nedir o adam mesela EPL'nin en fazla gol kaçıran ikinci forvetiymiş geçen sene. tüm bunların yanında diaby sakat idi, arteta nedenini bilmiyorum ama takımda yoktu, ve kosciany maç içinde sakatlandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Hocam Volkan artık yaşlandı gerçekten bıraksın gitsin şu takıımı. Yerine adam mı yok? Mert var o var bu var. Lugano'da çok iyi bir defanstı bence. Çok agresif ve bilinçli oynuyordu. Alex'in gidişi zaten Fenerbahçe için cidden kötü oldu. Takımı Emre YÖNE-TE-MİYOR.

Bizim eve 4 tane forma alınacaktı yeni sezon ama aldırmadım, aldırmam. Bizi adam yerine koyup insan gibi maç izletmiyorlarsa, saç baş yolduruyorlarsa ben de forma ALMAM. Maça gitmem, desteklemem. Aziz Başkan'ın birşeyleri anlaması gerek.

Volkan ve Emre konusunda ben 2-3 senedir aynı şeyleri düşünüyorum zaten. Onu demedim ben.

bireysel incelemeye gerek yok. Orta saha ve forvetimiz o dönemin bayağı altında. Kezman için 6 pastan kaçırıyor diye çok laf edilmiştir. Herkes Guiza der ama Guiza kadar gol atmışlığı yok Kezmanın.

• gerçekten bu maçı çok iyi oynayacagımızı dusunyordunuz zaten bu turda elenmiş olmamız en muhtemel sonuçtu olagan dısı bir durum olmadı bu kadar kazan kaldırmanın bir luzumu yok Benim anlamadıgım bir sorun 2 senedir hep aynı top rakipteyken takım topun arkasına geçiçez diye rakibe dalmıyorum rakip geldikçe geri geri koauyor adamın önünü açıyor başka hiç bir takımda görmedim boyle birşey bu nasıl bir taktir sadece bunu merak ediyorum biri açıklasın lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycapslock

fenerin kadrosu bireysel yetenek olarak bakılırsa arsenalden daha iyi. fakat takım oyunu olarak düşününce çok gerisinde kaldı. ilk yarı bir nebze dayandı ama ikinci yarı fark çok belliydi. bu akşamki seviye farkı oyunculardan ziyade oyun taktiğindeki belirsizliktendi. takımın başkan tarafından yönetildiğini düşünürsek sorumluyu bulmuş oluruz.

Yok artık. Arsenal'in kadrosu çok daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Volkan ve Emre konusunda ben 2-3 senedir aynı şeyleri düşünüyorum zaten. Onu demedim ben.

bireysel incelemeye gerek yok. Orta saha ve forvetimiz o dönemin bayağı altında. Kezman için 6 pastan kaçırıyor diye çok laf edilmiştir. Herkes Guiza der ama Guiza kadar gol atmışlığı yok Kezmanın.

Kezman'ın gol/maç oranı daha yüksek, istatistik uydurmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: -MamadouNiang-

quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

yanlış anlamayın ama kadronuz Arsenal'i yenecek kadar iyi değil. hangi mevkide ki oyuncunuz Arsenal'in o mevkide ki oyuncusundan daha iyi?

Yine geldik hangi oyuncunuz iyi meselesine. Ona bakarsan Real Madrid'den Ronaldo,Ramos ve Diego Lopez dışında kimse Barça'da oynayamaz ama bugün Real-Barça maçı olsun büyük ihtimalle Real kazanır. Bu iş takım olmayla alakalı.

Geri kalan herşeye katılıyorum.

ellerinde kanat oyuncusu yok kanattan oyun oynamaya çalışıyorlar. ellerinde 75 tane oos futbolcu var 1 tanesi oyun kuramıyor. 32 yaşında ki Emre'ye bel bağlamışlar. forvet eksiğim var diyorsun gidiyorsun Emenike'yi alıyorsun hemde 13m€, yuh arkadaş ya. madem 13lere kadar çıkabiliyorsun bastır parayı adam gibi bir santrafor al. elinde ki forveti kanat yapıyorsun, madem kanata ihtiyacın var Stoch neden gidiyor? saçma sapan transfer politikaları, saçma sapan futbolculara bel bağlamalar.
    bu kadar saçma futbolcu varken tabi ki oyuncu meselesi olacak, ben Galatasaraylıyım ama hangi takım olursa olsun paralar uçuyorsa acayip zoruma gidiyor. bu ülkenin parasını en çok hakeden adamı kovuyorsun, sokakta açlıktan ölüyorum dese sevinecek milyonlarca insanın olduğu adamı getirip kurtarıcı olarak lanse ediyorsun. bu rezillik BAM'a bel bağlayan Galatasaray'dan bile daha beter.

• arsenal'in oyuncu değerleri toplamı ile fenerbahçe'nin oyuncu değerleri toplamı sanırım fener lehinedir. gerçi belki arsenal hep genç yeteneklere yönelen takım olduğu için daha değerli görünebilir ama isim olarak fenerde daha çok kariyerli oyuncular var.
  • şu vasat ın anlamı da bi öğrenilemedi gitti
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.