Şimdi Ara

3.0 yukselttikten sonnra aranamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Iphone'mi 3.0a yukselttim ama gorunurde hersey normaal olmasina ramen arandigimda kapali uyarisi veriyor.ben bi yeri aramaya kalktigimda arayabiliyorum.Amerika'da iken bir muddet sonra duzelmisti.Simdi Turkiye'deyim kesinlikle duzelmiyor.Ne yapmaliyim acaba yardimlarinizi bekliyorum

• bugün aynı sorun bende de çıktı halen devam ediyor. telefon açık ve şebekeye bağlı gözüküyo ancak mesaj atıldığında ve arama geldiğinde kapalı gözüküyo telefonum ben bi yere aradıktan sonra mesajların hepsi toplu geliyo. benim hat avea. senin hattın nedir?
  • sorunu çözdüm ayarlardan bildirimleri kapat. push desteği kullanan bi uygulama varsa iptal et düzeliyor.
  • avea benimde.hemen deniyorum.push destegi ne?
  • Sorun şebekeyle ilgili data bağlantısı var iken aranamıyorsunuz bu durum sadece avea da var sanırım
  • bu sorundan birçok insan şikayetçi idi ve üstüne kimse gitmedi enteresan biçimde
  • Aynı problem bende de oldu. Alakasız programları kaldırıyorum şimdi. Deneme/yanılma yapıyoruz biraz açıkcası, net bilgi yok sanırım hala?
  • Telefon yurt dışından geldiyse unlock yapmanız lazım
  • Yurt dışı ama 2.1'i sorunsuz kullanıyordum. Şimdi ise; dışarıdan aramalarda bazen ulaşılamıyor diyor. Ben arama yaparken herhangi bir problem yok,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.