Şimdi Ara

3.000 TL Sistem Hazir [Yorumlar]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucu böyle bir sistem almaya karar verdim.

Biraz oyun için birazda bütçe için uygun olacağından dolayı i5 2500k yerine amd phentium x955 3.2 black editn topladim. Birde işlemci sogutucu olarak Cooler Master seçtim. Sun beam da ayaklari takarken çabuk kiriliyormuş. Malum 955 in stok fani kamyon gibiymiş..Neyse overlockla 3.7 ghz falan çıkarirsak yeter. Maksimum kaç olur bilmiyorum. 4 olur mu? Fan sogutma ile bu islemci?

Ram lerde, GEİL 2x4 8 gb 1600 cl9 1.5 düsük voltaj degerleri ile uzun ömürlü bir sistem düşündüm yani uzun bir süre ram konusunu düsenmeyeyim diye.

Ekran karti olarak Ati seçtim oyunlarda performans vs. Grafik çizim yapmiyacagim için Nvidia seçmedim.( Batilfield3, Modernwfire3, Nfs the run, crysis2,metro 2033 vs gibi oyunlari yaklasik 35-40 fps, full hd 1920x1080 23'' led ekranda + dvi ile Ati Radeon HD 6950 1gb ile iyi görüntü alabileceğimi umuyorum.)

Monitor olarak LG nin 23'' lik led monitorunu seçtim. dvi-hdmi vs lar mevcut

HDD olarak 1 TB Seagate seçtim. Sağlam dizi-filmciler'denim vs arşivim var. :)

Optik Sürücü olarak LG 'nin 40 tl gibi bir modelini seçtim. cd-dvd okusun yazsin yeter.. bluray alsam para veremem orijinal bluray alicamda izlicem.. uzun iş.

Anakart: Bu konuda pek bilgim yok. Leox-X in tavsiyesine uyup Gigabayte GA-990 XA seçtim. ilerde crossfire yapabilirim birde. 2x6950 ile. onun disinda sata3 usb3 vs yine mevcut. ram desteğide iyi gördüğüm kadariyla.

Kasa olarak Silverstonu Precesion PS06 + Seasonic 650W 80+ Plus beraber aldim. ilerde cf yaparsamda 2x6950. 650W yeter diyorlar ki yapanlarda varmış aynı bunlarla.

Onun disinda Kasa sol tarafi cam bir model olduğu için ve mavi tasarimli.. mavi ledsiz olmaz dedim ve Silverstona Air Penetrator mavi ledli ultra sessiz fan arkaya düşünüyorum.

Klavye: A4Tech x7 oyuncu klavye seçtim. Sağlam birşeye benziyor zaten.

Fare: Yine A4Tech x7 750 BH seçtim. Malum cs de awp pro playerlar için vazgeçilmedir kaliteli bir mause+pad+headset :)

Ses Sistemi olaraktan: Logitech ten şaşmadım parayi kiyip 5+1 75W seçtim.

Son olarak sistemi Teknobiyotikden almayi düşünüyorum. Test/Montaj da yapip gönderiyorlarmış. Daha önce kasa toplamadığımdan bu parçaları takmayi pek bilmediğim için bu benim için iyi bir +

Aslinda yeni yil indiriminide bekliyebilirim belki yapar teknobiyotik ekibi hem dolarda uçtu ama beklemek istemiyorum artik 100-200 tl benim için sorun degil biran önce sistemime kavuşmak istiyorum. :)

Şimdi sizlere sorum bu sistemi bugun yarın siparişi vermeyi düşünüyorum. iyi/kötü yorumlarinizi bekliyorum.

Bu arada Sistemin 3.300 olduğuna bakmayin. ödeme sayfasindaki 300 tllik indirimle. tam olarak. 3.000 e geliyor.
     3.000 TL Sistem Hazir [Yorumlar]

• Monitörden anlamam ama ekran kartının 1gb lık modeli için o para çok fazla. Diğer seçimleriniz güzel.
  • MSI ATI HD6950 Twin FrozR II 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı kdv bizden 677.33

pc sihirbazında geçen ibare,teknobiyotik

monitör olarak kdv bizden 565 liraya şu medeli düşünebilirsiniz 3D

http://www.teknobiyotik.com/hp-2311gt-23-5ms-full-hd-wide-screen-3d-led-monitor-qj684aa.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talatcaner -- 26 Kasım 2011; 14:20:25 >
  • Şansına Teknobiyotik PC Sihirbazında KDV indirimi kampanyası yapmış.
  • islemci icin "Phenom II x4 960T"
    anakart icin Asus 970chipseli modelini oneririm..
    tahminen biraz para artabiir..
  • Kasa
    Dark Raptor Mavi Led Fanlı USB 3.0 ve eSATA Destekli High Power B12S 750W 80+ Plus Bronz Güç Kaynaklı Oyuncu Kasası

İşlemci
    INTEL Core i5-2500K LGA 1155 6MB 3.3GHz Dört Çekirdekli İşlemci

İşlemci Soğutucu
    Sunbeam Core-Contact Freezer İntel/Amd İşlemci Soğutucu (LGA1156 / 1155)

Anakart
    MSI Z68A-G43 (G3) Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 PCI-E G3 ATX Anakart

Bellek
    Corsair XMS3 8GB DDR3 1600MHz CL9 2x4GB Dual Kit Bellek

Ekran Kartı
    Sapphire ATI HD6950 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı

HDD
    Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 32 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST31000524AS)

Optik Sürücü
    Lite-On IHAS124 Optik Sürücü SATA (Kutusuz)

Monitör
    Samsung B2430H 24" 5ms Full HD Wide Screen Lcd Monitör

Genel Toplam (KDV Dahil): 3.050,71 TL

İndirimle birlikde 2.770 TL ye geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.