çok ileri bir zeka veya bilgi gerektirmez 3-1 1-0 toplayın 3-2. inter atlar niye uzasın.
heeee ne zaman uzar? aynı skorla yani 3-1 le barca yenerse.
aynı farkla brca yenerse deplasman gollerine bakılır ve kim daha fazla atmışsa o atlar. ne saçma değil mi
deplasmanda atılan gol 2 değil 1.1 gol olarak değer kazanır. yani barça evinde 2 gol atsa 3-3.1 avantajıyla turu geçer. deplasmandaki golü 2 gol saymak hata oluyor ama kendi evindeki golden biraz daha değerli, yani değeri 1 ile 2 arasında 1.1 1.9 ne dersen de.
yaw olm ne adamsin bide iddaya girmisin matematik die bisey yokmu olm 1-0 barca yenerse zaten 3-2 yapar
Şaka diye girmiştim, gerçek çıktı.
babalar her zaman haklidirlar
quote:
Orijinalden alıntı: 1881
Ve İddaa oynuyorsun?
+
futbol bölümünde ahkam kesiyosun?
MHP'nin 40.yıl dönümü nerde?
quote:
Orijinalden alıntı: rnk.
MHP'nin 40.yıl dönümü nerde?
Sadece 3-1 'de uzar. 3+1 : 4 Yanına 0 Koy Oldumu sana 40. Mhp'nin 40. Yıldönümü.
50 tl olacak yani
baban işini biliyor
1,5 gol 2 gol diye bişey yok.. sadece deplasmanda atılan golün avantajı vardır.. yani toplamda sonucun berabere olması durumunda deplasmanda çok gol atan takım çıkar.. ama iki takımın da deplasman ve iç saha golleri eşitse, uzatmalar ve ardından penaltılara gider..
5-5 le uzatmaya gider maç.
alın bunu dışarı.
inter eleyecek valla güzelim barçayı..
bir daha futbol üzerine iddaya girme bence dostum :)
quote:
Orijinalden alıntı: MelihFenman
1,5 gol 2 gol diye bişey yok.. sadece deplasmanda atılan golün avantajı vardır.. yani toplamda sonucun berabere olması durumunda deplasmanda çok gol atan takım çıkar.. ama iki takımın da deplasman ve iç saha golleri eşitse, uzatmalar ve ardından penaltılara gider..
musakka karıştırdı benim kafamı...en doğrusu bu.
quote:
Orijinalden alıntı: enesaktaş
quote:
Yahu ben neden karıştırayım? Yıllardır söylenen klişe bir söz vardı ve onu söyledim, onun da doğru olmadığını belirttim.
Açıklamam da şuydu:
quote:
Cevap: Sadece Barça 3-1 yenerse maç uzar. Onun haricinde "averaj eşitliği halinde deplasmanda daha fazla gol atan kazanır"
quote:
Orijinalden alıntı: musAKka
quote:
Orijinalden alıntı: enesaktaş
quote:
Yahu ben neden karıştırayım? Yıllardır söylenen klişe bir söz vardı ve onu söyledim, onun da doğru olmadığını belirttim.
Açıklamam da şuydu:
quote:
Cevap: Sadece Barça 3-1 yenerse maç uzar. Onun haricinde "averaj eşitliği halinde deplasmanda daha fazla gol atan kazanır"
artık yazının başını oku geç mantığından vazgeçmeliyim.
Futboldan kimse anlamıyomuş onu gördüm :)
2 - 0 da barca 1 - 0de inter geçer 3 - 1 de uzar.
Forumu ilk defa bu kadar ciddi görüyorum, teşekkürler cevaplar için.
Arada sallayanlar olmuş, allah akıl-fikir versin, herşeyi biliyorlar ya, bir şeyi yanlış bilen görünce dişlerini gösteriyorlar hemen.
quote:
Orijinalden alıntı: Azap
Arada sallayanlar olmuş, allah akıl-fikir versin, herşeyi biliyorlar ya, bir şeyi yanlış bilen görünce dişlerini gösteriyorlar hemen.
Forum ciddi de sen ciddi değilsin.Gönülden bağlıyız Fenere imzası olan,iddia oynayan,futbol bölümünde yazan biri olarak sen bilmiyosan bunları vay haline kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: 1nvdr
quote:
Orijinalden alıntı: Azap
Forum ciddi de sen ciddi değilsin.Gönülden bağlıyız Fenere imzası olan,iddia oynayan,futbol bölümünde yazan biri olarak sen bilmiyosan bunları vay haline kardeşim.
İddia oynamadım, her hafta babamla iddia'ya giriyorum. İddaa geçmişte oynuyordum ancak pek sık değil, forumda o bölümü takip edenler kısa zaman da ne kadar para tutturduğumu az çok bilirler. 2 li averaj kuralı Türkiye'de avrupaya göre farklı, türkiye de deplasman golleri 1 gol olarak sayılıyor ve eşitlik durumunda toplam atılan gole bakılıyor, ancak avrupada deplasmanda atılan golü, 2 gol sanıyordum ve şuana kadar da hiç rast gelmemişti.
Fenerbahçe 2 - chelsea 1 Chelsea 1 - Fenerbahçe 0
burada 2 gol olarak almıştım, onu düşünerek öyle demiştim, iddiayı babama kaybettim. Tekrar teşekkür ediyorum cevaplar için. İyi günler.