Şimdi Ara

3-1 rövanşında hangi skorlarla uzatmaya gider ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
20.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Futboldan kimse anlamıyomuş onu gördüm :)

2 - 0 da barca
    1 - 0de inter geçer
    3 - 1 de uzar.

Konuyu açan kişi hariç herkes senin yazdığını yazdı,nasıl kimse anlamıyormuş ?

quote:

Orijinalden alıntı: Azap

Forumu ilk defa bu kadar ciddi görüyorum, teşekkürler cevaplar için.

Arada sallayanlar olmuş, allah akıl-fikir versin, herşeyi biliyorlar ya, bir şeyi yanlış bilen görünce dişlerini gösteriyorlar hemen.

'' Teşekkürler şimdiden, lütfen bilenler yorum yapsın. Ben kendimden eminim. ''

Bunu yazan sensin,diş göstermeye çalışmışsın ama sarılık nedeni ile açamamışsın galiba...

• deplesman golü iki gol sayılmıyor kafanızı karıştırmayın.

a ve b takımıarasındaki iki maçta skor eşitse deplesmanda atılan gollere bakıyorlar..

a takımı evinde b yi 4-1 yenmiş olsun.

b takımı evinde rövanşta 3-0 yensin. naptı toplamda?

4-4

bu durumda deplesman gollerine bakıyorlar...fazla olan turu atlıyor..yani b

amaç takımları gole teşvik etmek..

basit düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AthabaskA -- 21 Nisan 2010; 17:33:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMassacre

quote:

2 - 0 da barca
    1 - 0de inter geçer
    3 - 1 de uzar.

quote:

Arada sallayanlar olmuş, allah akıl-fikir versin, herşeyi biliyorlar ya, bir şeyi yanlış bilen görünce dişlerini gösteriyorlar hemen.

Bunu yazan sensin,diş göstermeye çalışmışsın ama sarılık nedeni ile açamamışsın galiba...

Herkes aynı şeyi yazmış, nerden çıkardın kimsenin anlamadığını. Gören bakan da atla deve zannedecek

• maçın sonucu ne olursa olsun 3-1,4-1,5-1,2-0,2-1 ev sahibi takım yenmiş ise ve rövanş maçında ilk maçtaki deplasman takımı kendi evinde ilk maçtaki gibi skor cıkarsa maç uzar öbür türlü maçın uzama ihtimali yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

quote:

Orijinalden alıntı: TheMassacre

quote:

2 - 0 da barca
    1 - 0de inter geçer
    3 - 1 de uzar.

quote:

Herkes aynı şeyi yazmış, nerden çıkardın kimsenin anlamadığını. Gören bakan da atla deve zannedecek

Bana diyorsan bu yazdığını,benim yazdığımı iyi okumanı tavsiye ederim.Ben '' kimse anlamıyor '' diye bir şey demedim,tam tersi bu şekilde diyen arkadaşa herkes aynı şeyi yazmış dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pianistvirtuoso

olay dün bitmiştir. kupa inter in

Yavaşş gelll Dün gece maçı izlemedin galiba.. İnter Kontra atak yaptı sadece. Hele son dakikalarda Antreman yapıyodu sanki barça. Full atak yapan takım barcelonaydı. Arada boşluklarda inter çıktı golü buldu. Barça turu atlar
  • Öncelikle gecmis olsun...

O senin dedigin deplasmanda 2 gol ne zaman sayilir biliyormusun ?

Eger skorlarin toplami esit olursa o zaman deplasmandaki goller 2 sayilir...

Örnek vereyim simdi ilk mac 3-1 bitti ya... Ikinci macda 4-2 Barcelona yenerse eger, toplami 5 -5 olur ama Inter deplasmanda daha cok gol attigi icin o turu alir.

Tekrar gecmis olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

deplasmanda atılan gol 2 değil 1.1 gol olarak değer kazanır.
    yani barça evinde 2 gol atsa 3-3.1 avantajıyla turu geçer. deplasmandaki golü 2 gol saymak hata oluyor ama kendi evindeki golden biraz daha değerli, yani değeri 1 ile 2 arasında 1.1 1.9 ne dersen de.

Şimdi derler 10 gol atsalar 11 mi geçer diye. 1 deplasman golu= 1,000000.....001 gole bedeldir. Sadece avantajdır yani. O zaman 5-4 berabere biten maç 5-8 galibiyet gibi bir olaya dönüşürdü.
  • quote:

Yani maç 1-0 biterse, barça mı eliyecek ?

Bu arada Barça'nın elemesi de benim tarafımda, babam inter eler diyor. Daha geçen hafta 30 lira kaybettim adama, yine kaybedersem kötü olur

Sen çok kasma bence.Baban bulmuş seni eğleniyor.
  • vah vah, imzaya bak soruya bak hiç mi futbol bilgisi olunmaz arkadaş. sonra da futboldan anlamayanlar futbol bölümünde at koşturur.
    sen deplasmanda atılan gol 2 gol sayılır muhabbetini çok ciddiye almışın heralde. o böyle futboldan anlamayanlar rahat anlasın diye bi basitleştirme sadece. başka bi esprisi yok. tek olay, 2 maçın sonucunu toplarsın berabereyse, deplasmanda çok gol atan çıkar. aynıysa uzatmaya gider. yok 2 golmüş 1.1miş kasmayın şöyle şeylerle
  • Sadece 3-1 Barcelona galibiyetinde maç uzamalar gider..2 gol sayılma meselesi de şöyle:Eğer iki takımında attığı gol sayısı eşitse deplasmanda atılan gol sayısına bakılıyor..Bu durumda 20 tl güle güle
  • deplasmanda atılan gol 1,00000000001 değerli gibi düşün. öyle 2 katı 5 katı değil
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.