Şimdi Ara

3-1 rövanşında hangi skorlarla uzatmaya gider ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
20.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler, yukarda yazdığım soru sayesinde babamla 20 liraya iddia'ya girdim. İnter - Barça maçında 3-1lik bir skor çıktı. Ben diyorum ki, kendi evinde barça 1-0 yenerse maç uzatmalara gider, babam böyle adalet olmaz adamlar 3 gol attı, onlar 1 golle eleyecekler dedi, sizce hangisi doğru ?

Teşekkürler şimdiden, lütfen bilenler yorum yapsın. Ben kendimden eminim.

• yine 3-1 lik skorla uzar.
    beraberlikte inter çıkar.
    1farklı barça galibiyetinde inter çıkar
    2-0 ile barça atlar.
    bunların dışında 3 farklı galibiyette barça çıkar
  • sadece 3-1 barca yenince uzatmalara gider.
    2-0 barca sende tur atlar 1-0 yenince değil
    20 tl güle güle de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enjektör -- 21 Nisan 2010; 10:37:22 >
  • Sen hiç anlamıyosun o zaman bu işten.Uzatmaya gidecek tek skor barçanın 3-1 galibiyetidir.Kaybettin iddayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

Sen hiç anlamıyosun o zaman bu işten.Uzatmaya gidecek tek skor barçanın 3-1 galibiyetidir.Kaybettin iddayı
    Deplasman da atılan gol, 2 gol olarak sayılmıyor mu ?

İnter evinde ki maç'ı 3-2 dersek, barça evinde 1 gol atarsa, 3-3 olmayacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

Sen hiç anlamıyosun o zaman bu işten.Uzatmaya gidecek tek skor barçanın 3-1 galibiyetidir.Kaybettin iddayı
    Bknz: Deplasmanda atılan gol iki gol sayılır

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=deplasmanda%20at%C4%B1lan%20gol%20iki%20gol%20say%C4%B1l%C4%B1r

Cevap: Sadece Barça 3-1 yenerse maç uzar. Onun haricinde "averaj eşitliği halinde deplasmanda daha fazla gol atan kazanır"

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=deplasmanda%20at%C4%B1lan%20gol%20iki%20gol%20say%C4%B1l%C4%B1r

Cevap: Sadece Barça 3-1 yenerse maç uzar. Onun haricinde "averaj eşitliği halinde deplasmanda daha fazla gol atan kazanır"

Alıntıları Göster
    Yani maç 1-0 biterse, barça mı eliyecek ?

Bu arada Barça'nın elemesi de benim tarafımda, babam inter eler diyor. Daha geçen hafta 30 lira kaybettim adama, yine kaybedersem kötü olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horozistan20 -- 21 Nisan 2010; 10:41:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bilmişlik değil benimki 1.5 sayılmazmı ustadım..
    yani..

3 - 1 lik skora ancak yetecek skor 2 - 0 dır veyahur 3 - 1 dir.. 4 - 2 lik skorla bile elenir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Azap

Bu arada Barça'nın elemesi de benim tarafımda, babam inter eler diyor. Daha geçen hafta 30 lira kaybettim adama, yine kaybedersem kötü olur

Hayır inter eler.Barça en az 2 farklı kazanmak zorunda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

yine 3-1 lik skorla uzar.
    beraberlikte inter çıkar.
    1farklı barça galibiyetinde inter çıkar
    2-0 ile barça atlar.
    bunların dışında 3 farklı galibiyette barça çıkar

• quote:

1-0 biterse inter çıkar.2-0'da barca çıkar.Eğer inter 1 gol atarsa 3 farklı galibiyet gerekir barca için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesaktaş

quote:

bilmişlik değil benimki 1.5 sayılmazmı ustadım..
    yani..

3 - 1 lik skora ancak yetecek skor 2 - 0 dır veyahur 3 - 1 dir.. 4 - 2 lik skorla bile elenir..

Arkadaşın "Deplasmanda atılan gol iki gol sayılır" sözünü yanlış algılaması sonucunda böyle bir düşünceye kapıldığını anlamıştım, o yüzden yazdım. Yoksa son derece yanlış bir anlatımdır zaten.

2-0 = Barça çıkar
    3-1 = Uzar
    4-2 = Inter çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: Deranzo

quote:

1-0 biterse inter çıkar.2-0'da barca çıkar.Eğer inter 1 gol atarsa 3 farklı galibiyet gerekir barca için.

Alıntıları Göster

gitti 20 lira daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horozistan20 -- 21 Nisan 2010; 10:47:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

quote:

Hayır inter eler.Barça en az 2 farklı kazanmak zorunda

2 farklı kazanması sadece 2-0 da işe yarar. 4-2 de 5-3 de ve sonrası 2 farklarda barca elenmiş olur.
  • quote:

İlk olarak gol avarajına bakılır. Gol avarajının eşitliği durumunda deplasman golüne bakılır.

Olay şu ilk maç inter 3-1. İnterin 2 avarajı var. Barça 1-0 yenerse inter avaraj üstünlüğüyle turu geçer.

Ancak gol avarajları aynı olursa yani ikinci maç 2-0, 3-1, 4-2 gibi bir skorla biterse deplasman golüne bakılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: silinmiş

quote:

İlk olarak gol avarajına bakılır. Gol avarajının eşitliği durumunda deplasman golüne bakılır.

Olay şu ilk maç inter 3-1. İnterin 2 avarajı var. Barça 1-0 yenerse inter avaraj üstünlüğüyle turu geçer.

Ancak gol avarajları aynı olursa yani ikinci maç 2-0, 3-1, 4-2 gibi bir skorla biterse deplasman golüne bakılır

Alıntıları Göster
    Baya da bir iddialaştık, hatta annemi kafaladım babamı gaza getirsin diye..peh ekmek soğana talim yapıcam gelecek ay anlaşılan

• quote:

Orijinalden alıntı: Horozistan20

Baya da bir iddialaştık, hatta annemi kafaladım babamı gaza getirsin diye..peh ekmek soğana talim yapıcam gelecek ay anlaşılan

Alıntıları Göster
    olay dün bitmiştir. kupa inter in
  • quote:

Orijinalden alıntı: pianistvirtuoso

olay dün bitmiştir. kupa inter in

Alıntıları Göster
    başından beri söylüyorum jose motoru bunuda başarıcaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktas34

başından beri söylüyorum jose motoru bunuda başarıcaktır.

Alıntıları Göster
    Ve İddaa oynuyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Ve İddaa oynuyorsun?

Alıntıları Göster
    futboldan hiç anlamıyorsun birde gidip iddaya giriyorsun. matematiğinde çok kötü. otur 0
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.