Şimdi Ara

3.16i almak istiyorum yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bmw hakkında teknik donanıma sahip değilim sizden bilgi rica ediyorum..
    Öncelikle 2010 model Opel Insignia 1.6 180hp kullanıyorum üzerine ortalama 20-25 bin lira ekleyerek 2012 model 3.16i almayı planlıyorum..

Öncelikle almayı düşündüğüm aracın fotoğraflarını ekte gönderiyorum mesela bu ne kasa oluyor..
    İşte E90 F30 vs..

Bu aracı öneren arkadaş ne için önerir?
    Önermeyen neden önermez?

Bilgi: Insigniayı 1.5 yıldır kullanıyorum kendim tüp taktırdım yıllık 30.000 km kullanıyorum..

Mesela benim aracım Edition Elegance model ortalama bütün özellikler var..
    En büyük eksiklik Bluetooth yok..

Bmw de Navigasyon olsun istiyorum Sunroof olmasada olur çünkü rakam iyice artıyor..

Mesela elektronik park freni benim aracımda var bunlarda yok bmw bu teknolojiyi kullanmıyor mu?

StartStop var sanırım bunlarda mesela LPG taktırsam hangi prensiple çalışıyor bu meret sonuç olarak atıyorum kırmızı ışıkta durdum stop etti tekrar çalışacak benzinle nerde kaldı bunun ekonomiği?

Bu idrive denilen joystick kullanışlı mı?

Ve asıl önemli olan ilanlarda bakarken bazı araçlarda yeni nesil motor 125hp diyor sanırım bu 115hp bu farklı nasıl anlıycaz arkadaşlar vakit ayırıp yazarsanız sevinirim Allah herkesin gönlüne göre versin..

3.16i almak istiyorum yardım 3.16i almak istiyorum yardım 3.16i almak istiyorum yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz110 -- 10 Nisan 2015; 23:35:55 >

• Mutlaka test edin. 180 hp lik araçtan sonra bu sizi üzer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deniz110 kullanıcısına yanıt
    selamlar

bahssettiğiniz kasa e90 oluyor 1.6 benzinli çok eski bir motor teknolojisine sahip (atmosferik) ve 116 beygirlik bir araç.

anormal yüksek tüketim değerlerine sahiptir hele trafikte 100 km de 15 litrenin üstüne çıkar. onun dışında şehir içi tüketimi de 12 civrarıdır.
    performansı da oldukça kötüdür 0-100 ü 13-14 sn civarı.

motor çok zayıf kaldığından çok ses ve titreşim yapar ve ömrü kısadır. bu sebeplerden ötürü 2.el piyasası berbattır elinizden çok zor çıkarırsınız
    full + full bile olsa.

bende vardı bu araçtan 8 ay sonra sattım 3.20d ise apayrı bir araç.

sizin bütçeniz nedir?

bu arada f30 kasasın 3.16 sına bu sorunlar yoktur, yeni teknoloji ve güçlü bir motor vardır. çıkabiliyorsanız f30a çıkın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.