Yaw vites değiştirmek hakikaten bu kadar zormu geliyor size?
quote:
Orijinalinden alıntı: Can
Ya bizim arabada otamatik ama düzü daha iyi ben öyle derim
quote:
Orijinalinden alıntı: Can
ya valla devirli kullanmayınca düz vites insanı çok sıkıyor benm açımdan hammallık gibi görüyorum ama seri kaalkışlarda vites değiştirmek bambaşka bir zevk tabiki
bence manuel al....
quote:
Orijinalinden alıntı: muhammedda
@Tuuberk
100 milyarlık araç alan adamda yakıtı düşünür devir ekonomi devri dizel almak varken yada küçük motor almak varken niye fuzulü yakıt parası versin mesela ben kesinlikle performans düşkünü değilim alacak gücüm varsa x5 dizelde alıp yakıtı düşünürüm biraz daha özel konuşun genel değil
peki özel konuşuyorum:
EGER BI ARABA ALICAKSAM O ARABANIN HAKKINI SONUNA KADAR VERIRIM. X5 ALIP DA BENZIN NE KADAR YAKIYO DIYE DUSUNUCEGIME, HER GAZA BASTIGIMDA İÇİM CIZ ETCEĞİNE GİDER DAHA KÜÇÜK MOTORLU AMA AYNI DONANIMA SAHIP Bİ JEEP ALIRIM HİİİÇÇÇÇ DÜŞÜNMEDEN BASARIM GAZIMA
DAHA ÖZELİNİ İSTERSENİZ PM ATABILIRSINIZ
quote:
Orijinalinden alıntı: tuuberk
quote:
@Tuuberk
100 milyarlık araç alan adamda yakıtı düşünür devir ekonomi devri dizel almak varken yada küçük motor almak varken niye fuzulü yakıt parası versin mesela ben kesinlikle performans düşkünü değilim alacak gücüm varsa x5 dizelde alıp yakıtı düşünürüm biraz daha özel konuşun genel değil
peki özel konuşuyorum:
EGER BI ARABA ALICAKSAM O ARABANIN HAKKINI SONUNA KADAR VERIRIM. X5 ALIP DA BENZIN NE KADAR YAKIYO DIYE DUSUNUCEGIME, HER GAZA BASTIGIMDA İÇİM CIZ ETCEĞİNE GİDER DAHA KÜÇÜK MOTORLU AMA AYNI DONANIMA SAHIP Bİ JEEP ALIRIM HİİİÇÇÇÇ DÜŞÜNMEDEN BASARIM GAZIMA
DAHA ÖZELİNİ İSTERSENİZ PM ATABILIRSINIZ
+1000. Zaten bi arabaya o kadar para veriyorsa insan keyif için veriyor sonuçta, 20 milyara da araba var yoksa. Bir arabaya 100 milyar verip dizel almak nasıl bir mantıktır şaşarım zaten, ulan paran yoksa git daha ucuz araba al . Bu dizel motorları luks arabalara kesin bizim turkler yuzunden koymaya başlamışlardır ha. Ferrariye lpg takan zihniyetin biraz daha hafif versiyonu .
ben dizel hastasıyım sesine ve torkuna aşığım olamaz mı????????????
quote:
ben dizel hastasıyım sesine ve torkuna aşığım olamaz mı????????????
bastan oyle deseydin karsi cikmazdik devir ekonomi devri fln demissin X5le ekonomi mi olur
iyi bir araba alıpta,benzin hesabı yapmak bana da çok anormal geliyor..bir iki haftadır araştırma yapıyorum alacağım arabaiçin,kime bmw alacam dediysem çok yakıyor diyorlar.ben 50 milyarı gözden çıkarmışım sanki şahin alacam diyorum! PORSCHE Cayenne'i olup ta benzin hesabını yapan birini de yakından tanıyorum..çok acayip bir durum..
ne ye binerseniz binin benzin hesamı her zaman yapılır sonucta cepten cıkan para. Arabayı alırken birkere veriyon parayı benzine zırt pırt para veriyon. Bence tamamen piskolojiktir bu durum ayrıca bmw ler bakımlı ise ekstradan cok fazla yakmıyorlar cok eski kasaları hariç tutayımda yanliş yorum olmasın.
quote:
Orjinalden alıntı: expo
bizdede 2001 3.18 var full ama satılık değil arada tabiki fark var ama 3.18 de 3.20 yi aratmıyor performans olarak. bundan önce 2000 3.20 vardı kaza yapınca bu denk geldi bunu aldık. zaten 3.20 150 beygir 2000 motor, 3.18 143 beygir 1900 motor ama 3.20 6 silindir tabi, 3.18 4... full 3.20 alamıyorsan, 3.18 in full ü için düşünme derim ben.
ha bide bmw alacaksan tiptronik alacaksın çünkü düz vitesi satarken biraz zor olur. hem araba zaten performanslı yani, dahada performans istersen tiptronikte(spor modda) kullanırsın al sana performans... ama biraz yakar tabi, onuda sallamicaksın artık... dikkat ederseniz düz vites bmw azdır, düz vites olan arabada büyük ihtimal donanımdan kaçılmıştır ucuz olsun diye e bmw de full olmazsa olmaz. tabi full alıpta düz vites alanda vardır meraklısı olduğu için ama ben tiptronik tavsiye ederim, hatta tiptronik kullanmadıysan daha önce bi kullan gör kesmezse seni o zaman düz al
dostum,"3.18 143 beygir 1900 motor " kısmına aklım takıldı.bende 91 3.18i var, 1800 motor ve galiba 115( ya da 120) hp.niçin farklı ikisi? beni bilgilendirir misin.teşekkürler
konuyla alakasiz olucak ama @livaneli`ye forum adina tesekkur etmek istiyorum.. millet olurolmaz seylerle konu aciyo konu kirliligi yasatiyo @livaneli`de arama yapmis bulmus konusunu sormus sorusunu 1yil onceki konuya devam ederek..hakkaten tebrik
huheue X5 3000dizel arkadasda war km de 260kuruşluk mazot tüketiomuş peh peh pehhh bumu ekonomi kalsın böyle ekonomi bi kenarda abiler öldürür adamı bu
quote:
Orjinalden alıntı: HeaDMasH
huheue X5 3000dizel arkadasda war km de 260kuruşluk mazot tüketiomuş peh peh pehhh bumu ekonomi kalsın böyle ekonomi bi kenarda abiler öldürür adamı bu
sınıfına göre ekonomidir bence...benzinli bi golften,astradan az yakmış sonuçta..
Triptonic [ Streptronic ]
Arkadaşım, bir aracı alırken önce ne amaçla kullanmak istediğin önemli, BMW'dir manuel alınız diye bir kaide yok. Draglara katılacaksan manuel al, ama şehir içi kullanımın yoğunluktaysa otomatik al. nihayetinde fiyatı haricinde değişen pek birşey olmuyor. yakıt konusuna gelince otomatik ile manuel arasında ahım şahım bir fark yok, otomatiğin sistemi gereği harcadığı yakıt miktarı kadar zaten manuelde devirsiz kullanımda harcanacağı için sonuç eşit oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme