Şimdi Ara

3.18i BMW,OTOMATİK Mİ DÜZ VİTES Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar,3.18i BMW almak istiyorum hatta buldumda ama kafama takılan bir şey var.otomotik vitesli mi olsa düz vitesli mi olsa buna tam olarak karar veremedim tabi bilgim ve tecrübem olmadığı için.araç benzinli,artıları ve eksileri belirtirseniz sevinirim..

• ya çok yakmasa bi tane de 3.16 ben alacağım ama çok yakıyor ya...
    BMW ler acayip ucuz bu aralar. 1996-1997 model 3.18 ler çok uygun fiyatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

ya çok yakmasa bi tane de 3.16 ben alacağım ama çok yakıyor ya...
    BMW ler acayip ucuz bu aralar. 1996-1997 model 3.18 ler çok uygun fiyatları
    neye göre karar verecen fazla vitesle ugrasmayayım diyosan al otomatik ama yook ben performanslı kullanım sewiyorum diyosan al bi tane manuel hem otomatikten daha az yakar diye biliyom manueller
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuning_monster

neye göre karar verecen fazla vitesle ugrasmayayım diyosan al otomatik ama yook ben performanslı kullanım sewiyorum diyosan al bi tane manuel hem otomatikten daha az yakar diye biliyom manueller

Alıntıları Göster
    Bmw alınıpta otomatikmi alınır yaw.

Manuel al hem daha spor sürme imkanın olur hem de düzgün kullandığında otomatikten az yakar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can

Bmw alınıpta otomatikmi alınır yaw.

Manuel al hem daha spor sürme imkanın olur hem de düzgün kullandığında otomatikten az yakar.

Alıntıları Göster
    ama kaç model alıcan bide hangi şanzımanını alıcan steptronic fln alırsan performansta bişey kaybetmezsin ama yinede düz vites gibi 1den 2ye atarken pati çektiremezsin bmw nin otomatik şanzımanları gayet sportif eğer çok performans düşkünü değilsen bu 4ileri şanzımanlarda başını ağrıtmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: alper1001

ama kaç model alıcan bide hangi şanzımanını alıcan steptronic fln alırsan performansta bişey kaybetmezsin ama yinede düz vites gibi 1den 2ye atarken pati çektiremezsin bmw nin otomatik şanzımanları gayet sportif eğer çok performans düşkünü değilsen bu 4ileri şanzımanlarda başını ağrıtmaz

Alıntıları Göster
    3.18 alcak adam benzinini düşünmez!!!

düşünürse zaten almaz alamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: tuuberk

3.18 alcak adam benzinini düşünmez!!!

düşünürse zaten almaz alamaz

Alıntıları Göster
    teşekkürler arkadaşlar,araç 2001 model düz vites daha iyi gibi geldi şimdi bana yazdıklarınızdan sonra..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeprom

teşekkürler arkadaşlar,araç 2001 model düz vites daha iyi gibi geldi şimdi bana yazdıklarınızdan sonra..

Alıntıları Göster
    uuu 2001 alcak gücün varsa tamam ya ama ben bide 320ye zorla derim bende biraz ara kasa takıntısı varda bence o zaman otomatik alma tam basılcak araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper1001

uuu 2001 alcak gücün varsa tamam ya ama ben bide 320ye zorla derim bende biraz ara kasa takıntısı varda bence o zaman otomatik alma tam basılcak araba

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: alper1001

yaaa 3.20 de ne basar ya

• quote:

Orijinalden alıntı: nsx

quote:

yaaa 3.20 de ne basar ya

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: nsx

quote:

yaaa 3.20 de ne basar ya

valla bende 3.20 den yanayım ama hem istediğim aksesuarlı bulamadım hemde fiyat artıyor yoksa kesin 3.20 alırdım..

• quote:

Orijinalden alıntı: eeprom

quote:

Orijinalinden alıntı: nsx

quote:

yaaa 3.20 de ne basar ya

valla bende 3.20 den yanayım ama hem istediğim aksesuarlı bulamadım hemde fiyat artıyor yoksa kesin 3.20 alırdım..

Alıntıları Göster
    bu arabaya düz viteS yakıŞır

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

bu arabaya düz viteS yakıŞır

Alıntıları Göster
    bizdede 2001 3.18 var full ama satılık değil
    arada tabiki fark var ama 3.18 de 3.20 yi aratmıyor performans olarak. bundan önce 2000 3.20 vardı kaza yapınca bu denk geldi bunu aldık. zaten 3.20 150 beygir 2000 motor, 3.18 143 beygir 1900 motor ama 3.20 6 silindir tabi, 3.18 4...
    full 3.20 alamıyorsan, 3.18 in full ü için düşünme derim ben.

ha bide bmw alacaksan tiptronik alacaksın çünkü düz vitesi satarken biraz zor olur. hem araba zaten performanslı yani, dahada performans istersen tiptronikte(spor modda) kullanırsın al sana performans...
    ama biraz yakar tabi, onuda sallamicaksın artık...
    dikkat ederseniz düz vites bmw azdır, düz vites olan arabada büyük ihtimal donanımdan kaçılmıştır ucuz olsun diye e bmw de full olmazsa olmaz. tabi full alıpta düz vites alanda vardır meraklısı olduğu için ama ben tiptronik tavsiye ederim, hatta tiptronik kullanmadıysan daha önce bi kullan gör kesmezse seni o zaman düz al

• quote:

Orijinalden alıntı: expo

bizdede 2001 3.18 var full ama satılık değil
    arada tabiki fark var ama 3.18 de 3.20 yi aratmıyor performans olarak. bundan önce 2000 3.20 vardı kaza yapınca bu denk geldi bunu aldık. zaten 3.20 150 beygir 2000 motor, 3.18 143 beygir 1900 motor ama 3.20 6 silindir tabi, 3.18 4...
    full 3.20 alamıyorsan, 3.18 in full ü için düşünme derim ben.

ha bide bmw alacaksan tiptronik alacaksın çünkü düz vitesi satarken biraz zor olur. hem araba zaten performanslı yani, dahada performans istersen tiptronikte(spor modda) kullanırsın al sana performans...
    ama biraz yakar tabi, onuda sallamicaksın artık...
    dikkat ederseniz düz vites bmw azdır, düz vites olan arabada büyük ihtimal donanımdan kaçılmıştır ucuz olsun diye e bmw de full olmazsa olmaz. tabi full alıpta düz vites alanda vardır meraklısı olduğu için ama ben tiptronik tavsiye ederim, hatta tiptronik kullanmadıysan daha önce bi kullan gör kesmezse seni o zaman düz al

Alıntıları Göster
    @Tuuberk

100 milyarlık araç alan adamda yakıtı düşünür devir ekonomi devri dizel almak varken yada küçük motor almak varken niye fuzulü yakıt parası versin mesela ben kesinlikle performans düşkünü değilim alacak gücüm varsa x5 dizelde alıp yakıtı düşünürüm biraz daha özel konuşun genel değil

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammedda

@Tuuberk

100 milyarlık araç alan adamda yakıtı düşünür devir ekonomi devri dizel almak varken yada küçük motor almak varken niye fuzulü yakıt parası versin mesela ben kesinlikle performans düşkünü değilim alacak gücüm varsa x5 dizelde alıp yakıtı düşünürüm biraz daha özel konuşun genel değil

Alıntıları Göster
    Ya düz al eğer zorluk çekmeyeceksen ama zorluk çekerim dersen otomatik

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

Ya düz al eğer zorluk çekmeyeceksen ama zorluk çekerim dersen otomatik

Alıntıları Göster
    ya bide şöyle bişey var, ülkemizde eskiden otomatik vites seçeneği düz vitesi rahat kullanamayanların seçeneğiymiş gibi düşünülüyordu, hala otomatik vites kullananları şoför yerine koymayanlar var
    bunlar artık eski devirde kaldı, yakın zamanda düz vites tarihe karışacak gibi, karışmalıda zaten. rahatlık varken ne uğraşacam yani, hele bide tiptronik olayı çıktı şimdi daha güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo -- 20 Ağustos 2005, 19:34:05 >

• quote:

ya bide şöyle bişey var, ülkemizde eskiden otomatik vites seçeneği düz vitesi rahat kullanamayanların seçeneğiymiş gibi düşünülüyordu, hala otomatik vites kullananları şoför yerine koymayanlar var
    bunlar artık eski devirde kaldı, yakın zamanda düz vites tarihe karışacak gibi, karışmalıda zaten. rahatlık varken ne uğraşacam yani, hele bide tiptronik olayı çıktı şimdi daha güzel.

Alıntıları Göster
    Expo kardeşim vites değiştirmenin tadı başkadır bunu tadamamışsın yazıkk

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: jeandan

yok yok tattım gerçi tecrübeli şoför değilim ehliyeti daha pazartesi alıyorum ama olsun yani, pek zevkli değil bence, zevkler ve renkler olayı zaten
    genelde kamyoncuların ve minibüsçülerin söylemidir bu ama

• quote:

quote:

yok yok tattım gerçi tecrübeli şoför değilim ehliyeti daha pazartesi alıyorum ama olsun yani, pek zevkli değil bence, zevkler ve renkler olayı zaten
    genelde kamyoncuların ve minibüsçülerin söylemidir bu ama

Alıntıları Göster
    Yapma abi 6000d/d de gidiyosun otamatik olsa değişir sen kasıyosun 7000 biraz daha derken 8000 ve vitesi çekiyorsun 5'e dewam bu hayat demek ya

• quote:

Yapma abi 6000d/d de gidiyosun otamatik olsa değişir sen kasıyosun 7000 biraz daha derken 8000 ve vitesi çekiyorsun 5'e dewam bu hayat demek ya

Alıntıları Göster
    quote:

öylede tiptronikte kullanırken bmw 3.18, yerine ve yol hız durumuna göre falan 6500 ü geçiyo yani
    valla tiptronikte spor modda kullanmanızı tavsiye ederim.
    ya tabi ki düz viteste daha fazla performans elde edersin, ikisininde artıları ve eksileri var tercih meselesi işte

• quote:

quote:

öylede tiptronikte kullanırken bmw 3.18, yerine ve yol hız durumuna göre falan 6500 ü geçiyo yani
    valla tiptronikte spor modda kullanmanızı tavsiye ederim.
    ya tabi ki düz viteste daha fazla performans elde edersin, ikisininde artıları ve eksileri var tercih meselesi işte

Alıntıları Göster
    Ama istanbulda özellikle bi otomatik kullanmak gerçekten rahat

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.