Şimdi Ara

3.2.3,ü yükledim telefonum kitlendi lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • değerli yardım edecek arkadaş yurt dışından getirdiğim. cihaza daha önce 3.2.2 versiyonunu yükleyip BLACKRA1N programıyla Jailbreak yapmıştım sorunsuz çalışıyordu fakat yeni çıkan 3.2.3 versiyonunu yükleyince telefonun kitlendi BLACKRA1N de fayda etmiyor ne yapmalıyım 3.2.2,yi geri nasıl yüklerim cihazım 3g8 gb. saygılarla

• 3.2.2 mi o ne zaman çıktı xD
  • 3.1.3 demek istedin sanırım.
    Bence 3.1.2 ye tekrar dönebilirsin (eğer daha önce Cydia ile bir şeyler indirdiysen, kendi server larında senin cihazın ECID dosyalarını saklıyorlar ve sende iTunes u yanıltıp 3.1.2 ye dönebiliyorsun) ama kilidi açabileceğini sanmıyorum, baseband da yükseliyor 3.1.3 ile.
  • Dönebiliyorsunuzda tek kilidi açamıyoruz o sorunu var
  • teşekkür ederim yardımlarınız için. fakat şunu anlayamadım bu cihazı artık kullanamammı
  • hocam 3.1.3ün simlock prorami çıkana kadar telefon kısmını kullanamazsın. bütün herşeyin çalışır ama telefon özelliği çalışmaz. el mecbur bu yeni versiyon için yeni bir sim kilit prorami bekliiiceksin...

not: bu tip bir topiği aslında dün filan bekliyordum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wm1tr -- 4 Şubat 2010; 20:19:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wm1tr

hocam 3.1.3ün JBsi çıkana kadar telefon kısmını kullanamazsın. bütün herşeyin çalışır ama telefon özelliği çalışmaz. el mecbur bu yeni versiyon için yeni bir JB bekliiiceksin...

not: bu tip bir topiği aslında dün filan bekliyordum...

Sorun baseband versiyonun geri döndürülememesi yani Jailbreak değil unlock, 3.1.2 ye dönünce jailbreak olur, ipod olarak kullanırsın. 3.1.3 için unlock bekleyeceksiniz, umarım çıkar.
  • Haklisin jb yerine simlock demeliydim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.