Bildirim
3,2 HT 106 derece ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mümkündür , bende stok soğutmayla 70derece görmüştüm.
Siz yinede , fanın tam oturup oturmadığını ve termal macunu kontrol edin. -
fanı kontrol ettim ama termal macuna bakmadım, böyle bir durumda cpu fanının çok daha hızlı dönmesi gerekmiyoru mu? 1940 prm de dönüyor, kasa fanı bile 2446 da.quote:
Orijinalden alıntı: Applejack
O işlemciler zaten aşırı ısınıyorlar ama 106 derece de fazla. Fanı bir kontrol etsen iyi olur.quote:
Orijinalden alıntı: Applejack
şu an üzerinde stok fan var, bu sıcaklıkta neden fan düşük devirde dönüyor?quote:
Orijinalden alıntı: bykanca
O işlemciler zaten aşırı ısınıyorlar ama 106 derece de fazla. Fanı bir kontrol etsen iyi olur.
Alıntıları Göster -
sıcaklık 106 derece olsa şimdiye bilgisayar 5 defa kapanırdı. hangi program ile ölçüyorsun ???quote:
Orijinalden alıntı: designerkan
şu an üzerinde stok fan var, bu sıcaklıkta neden fan düşük devirde dönüyor?
Alıntıları Göster -
everest ultimate le.quote:
Orijinalden alıntı: freestyler_07
sıcaklık 106 derece olsa şimdiye bilgisayar 5 defa kapanırdı. hangi program ile ölçüyorsun ???
Alıntıları Göster -
biostan da bi kontrol et istersen sıcaklıgıquote:
everest ultimate le.
Alıntıları Göster -
ettim 106 derece 222 fahrenayt 2400 rpm de dönüyo, yeni bi soğutucu almam gerekecek sanırım, fan tavsiyesi olan varmı?quote:
Orijinalden alıntı: freestyler_07
biostan da bi kontrol et istersen sıcaklıgı
Alıntıları Göster -
Macunu birde fanı iyi ayarla yani o ısı da nasıl reset atmıo ona şaşıom.quote:
ettim 106 derece 222 fahrenayt 2400 rpm de dönüyo, yeni bi soğutucu almam gerekecek sanırım, fan tavsiyesi olan varmı?
Alıntıları Göster -
işin ilginç yanı ben 2 3 senedir pc yi böyle kullanıyormuşum, bugün ısısına bi bakayım dedim böyle olduğunu gördüm.quote:
Orijinalden alıntı: pardus34
Macunu birde fanı iyi ayarla yani o ısı da nasıl reset atmıo ona şaşıom.
Alıntıları Göster -
Elle bi kontrol yap istersen.. Isı senserlerinde bi problem olabilir.. benim işlemcimde thermal macun yoktu ve yükte 90-95 derece görüyordum.. Thermal macunu sürdükten sonra ısıda 50 derecelik bi azalma oldu yükte.. Stok fan kullanıyorumm..quote:
işin ilginç yanı ben 2 3 senedir pc yi böyle kullanıyormuşum, bugün ısısına bi bakayım dedim böyle olduğunu gördüm.
Alıntıları Göster -
Onca senedir haberin yok kullanabiliyormuşun , bence hiç uğraşma , hiç olmamış gibi devam et.quote:
Orijinalden alıntı: Qrt_
Elle bi kontrol yap istersen.. Isı senserlerinde bi problem olabilir.. benim işlemcimde thermal macun yoktu ve yükte 90-95 derece görüyordum.. Thermal macunu sürdükten sonra ısıda 50 derecelik bi azalma oldu yükte.. Stok fan kullanıyorumm..
Alıntıları Göster -
bu hafta yeni bi fan alıp eskisini çıkarmayı düşünüyorum. hiç kontrol etmemiştim, overclok yapmadığım için.quote:
Orijinalden alıntı: Murathan...
Onca senedir haberin yok kullanabiliyormuşun , bence hiç uğraşma , hiç olmamış gibi devam et.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Murathan...
Onca senedir haberin yok kullanabiliyormuşun , bence hiç uğraşma , hiç olmamış gibi devam et.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Murathan...
katılıyorum
-
ht işlemcilerin fiyaskosu zaten soğutmalarının berbat olması çok ısınmaları bence fan falan alma zaten fana vercen para işlemci fiyatı kadar ederquote:
Orijinalden alıntı: metintekinquote:
Orjinalden alıntı: Murathan...
katılıyorum
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 30 Mart 2008; 19:37:30 >
-
sensörde bir problem olabilir mi ki?ama bencede arkadaşların dediği gibi hiç uğraşma o kadar kullanmışsın daha da gider oquote:
Orijinalden alıntı: drkayzer
ht işlemcilerin fiyaskosu zaten soğutmalarının berbat olması çok ısınmaları bence fan falan alma zaten fana vercen para işlemci fiyatı kadar eder
Alıntıları Göster
-
işlemci fanını çıkar termal macunu değiştir soğutucunun iyi oturup oturmadığını kontrol et ht işlemciler çok ısınır ama o kadar da olmazquote:
Orijinalden alıntı: SiLVeR_FoX
sensörde bir problem olabilir mi ki?ama bencede arkadaşların dediği gibi hiç uğraşma o kadar kullanmışsın daha da gider o
Alıntıları Göster
-
quote:
everest ultimate le.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: designerkan
everest ultimate le.
Bırak hocam programı falan sen en iyisi BİOS'tan bak ama bencede 106 derecede bilgisayarının restard etmesi gerekiyordu eğer kapanmıyor ise program doğru göstermiyordur.Max 60-70 derece göstermesi gerek. -
HİÇÇÇÇÇÇÇ kurcalama bence bıos tan fan controlunu aç ısıya göre o deviri ayarlar BU zamana kadar bişi oomadıysa bundan sonra hiiç bişi olmasssquote:
Orijinalden alıntı: Alkaris
işlemci fanını çıkar termal macunu değiştir soğutucunun iyi oturup oturmadığını kontrol et ht işlemciler çok ısınır ama o kadar da olmaz
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- işlemci ghz arttırma
- 4060 ti için işlemci
- işlemci cache nedir
- intel vtx nedir
- matlab sistem gereksinimleri
- intel core ultra 7
- amd en iyi işlemci
- intel 15. nesil
- apu sistem
- intel core ultra 9
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X