Şimdi Ara

3,2 HT 106 derece ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar intel HT 3,2 640 prescott işlemci 106 derecelik ısı gösteriyo böyle bişey mümkünmüdür?

• Mümkündür , bende stok soğutmayla 70derece görmüştüm.

Siz yinede , fanın tam oturup oturmadığını ve termal macunu kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Applejack

Mümkündür , bende stok soğutmayla 70derece görmüştüm.

fanı kontrol ettim ama termal macuna bakmadım, böyle bir durumda cpu fanının çok daha hızlı dönmesi gerekmiyoru mu? 1940 prm de dönüyor, kasa fanı bile 2446 da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Applejack

Mümkündür , bende stok soğutmayla 70derece görmüştüm.

O işlemciler zaten aşırı ısınıyorlar ama 106 derece de fazla. Fanı bir kontrol etsen iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykanca

O işlemciler zaten aşırı ısınıyorlar ama 106 derece de fazla. Fanı bir kontrol etsen iyi olur.

Alıntıları Göster
    şu an üzerinde stok fan var, bu sıcaklıkta neden fan düşük devirde dönüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: designerkan

şu an üzerinde stok fan var, bu sıcaklıkta neden fan düşük devirde dönüyor?

Alıntıları Göster
    sıcaklık 106 derece olsa şimdiye bilgisayar 5 defa kapanırdı. hangi program ile ölçüyorsun ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyler_07

sıcaklık 106 derece olsa şimdiye bilgisayar 5 defa kapanırdı. hangi program ile ölçüyorsun ???

Alıntıları Göster
    everest ultimate le.
  • quote:

everest ultimate le.

Alıntıları Göster
    biostan da bi kontrol et istersen sıcaklıgı
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyler_07

biostan da bi kontrol et istersen sıcaklıgı

Alıntıları Göster
    ettim 106 derece 222 fahrenayt 2400 rpm de dönüyo, yeni bi soğutucu almam gerekecek sanırım, fan tavsiyesi olan varmı?
  • quote:

ettim 106 derece 222 fahrenayt 2400 rpm de dönüyo, yeni bi soğutucu almam gerekecek sanırım, fan tavsiyesi olan varmı?

Alıntıları Göster
    Macunu birde fanı iyi ayarla yani o ısı da nasıl reset atmıo ona şaşıom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pardus34

Macunu birde fanı iyi ayarla yani o ısı da nasıl reset atmıo ona şaşıom.

Alıntıları Göster
    işin ilginç yanı ben 2 3 senedir pc yi böyle kullanıyormuşum, bugün ısısına bi bakayım dedim böyle olduğunu gördüm.
  • quote:

işin ilginç yanı ben 2 3 senedir pc yi böyle kullanıyormuşum, bugün ısısına bi bakayım dedim böyle olduğunu gördüm.

Alıntıları Göster
    Elle bi kontrol yap istersen.. Isı senserlerinde bi problem olabilir.. benim işlemcimde thermal macun yoktu ve yükte 90-95 derece görüyordum.. Thermal macunu sürdükten sonra ısıda 50 derecelik bi azalma oldu yükte.. Stok fan kullanıyorumm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qrt_

Elle bi kontrol yap istersen.. Isı senserlerinde bi problem olabilir.. benim işlemcimde thermal macun yoktu ve yükte 90-95 derece görüyordum.. Thermal macunu sürdükten sonra ısıda 50 derecelik bi azalma oldu yükte.. Stok fan kullanıyorumm..

Alıntıları Göster
    Onca senedir haberin yok kullanabiliyormuşun , bence hiç uğraşma , hiç olmamış gibi devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murathan...

Onca senedir haberin yok kullanabiliyormuşun , bence hiç uğraşma , hiç olmamış gibi devam et.

Alıntıları Göster
    bu hafta yeni bi fan alıp eskisini çıkarmayı düşünüyorum. hiç kontrol etmemiştim, overclok yapmadığım için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murathan...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Murathan...

katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

quote:

Orjinalden alıntı: Murathan...

katılıyorum

Alıntıları Göster
    ht işlemcilerin fiyaskosu zaten soğutmalarının berbat olması çok ısınmaları bence fan falan alma zaten fana vercen para işlemci fiyatı kadar eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 30 Mart 2008; 19:37:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

ht işlemcilerin fiyaskosu zaten soğutmalarının berbat olması çok ısınmaları bence fan falan alma zaten fana vercen para işlemci fiyatı kadar eder

Alıntıları Göster
    sensörde bir problem olabilir mi ki?ama bencede arkadaşların dediği gibi hiç uğraşma o kadar kullanmışsın daha da gider o

• quote:

Orijinalden alıntı: SiLVeR_FoX

sensörde bir problem olabilir mi ki?ama bencede arkadaşların dediği gibi hiç uğraşma o kadar kullanmışsın daha da gider o

Alıntıları Göster
    işlemci fanını çıkar termal macunu değiştir soğutucunun iyi oturup oturmadığını kontrol et ht işlemciler çok ısınır ama o kadar da olmaz

• quote:

everest ultimate le.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: designerkan

everest ultimate le.

Bırak hocam programı falan sen en iyisi BİOS'tan bak ama bencede 106 derecede bilgisayarının restard etmesi gerekiyordu eğer kapanmıyor ise program doğru göstermiyordur.Max 60-70 derece göstermesi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkaris

işlemci fanını çıkar termal macunu değiştir soğutucunun iyi oturup oturmadığını kontrol et ht işlemciler çok ısınır ama o kadar da olmaz

Alıntıları Göster
    HİÇÇÇÇÇÇÇ kurcalama bence bıos tan fan controlunu aç ısıya göre o deviri ayarlar BU zamana kadar bişi oomadıysa bundan sonra hiiç bişi olmasss
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.