Bildirim
3,2 HT 106 derece ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Mümkündür , bende stok soğutmayla 70derece görmüştüm.
Siz yinede , fanın tam oturup oturmadığını ve termal macunu kontrol edin. -
fanı kontrol ettim ama termal macuna bakmadım, böyle bir durumda cpu fanının çok daha hızlı dönmesi gerekmiyoru mu? 1940 prm de dönüyor, kasa fanı bile 2446 da.quote:
Orijinalden alıntı: Applejack
O işlemciler zaten aşırı ısınıyorlar ama 106 derece de fazla. Fanı bir kontrol etsen iyi olur.quote:
Orijinalden alıntı: Applejack
şu an üzerinde stok fan var, bu sıcaklıkta neden fan düşük devirde dönüyor?quote:
Orijinalden alıntı: bykanca
O işlemciler zaten aşırı ısınıyorlar ama 106 derece de fazla. Fanı bir kontrol etsen iyi olur.
Alıntıları Göster -
sıcaklık 106 derece olsa şimdiye bilgisayar 5 defa kapanırdı. hangi program ile ölçüyorsun ???quote:
Orijinalden alıntı: designerkan
şu an üzerinde stok fan var, bu sıcaklıkta neden fan düşük devirde dönüyor?
Alıntıları Göster -
everest ultimate le.quote:
Orijinalden alıntı: freestyler_07
sıcaklık 106 derece olsa şimdiye bilgisayar 5 defa kapanırdı. hangi program ile ölçüyorsun ???
Alıntıları Göster -
biostan da bi kontrol et istersen sıcaklıgıquote:
everest ultimate le.
Alıntıları Göster -
ettim 106 derece 222 fahrenayt 2400 rpm de dönüyo, yeni bi soğutucu almam gerekecek sanırım, fan tavsiyesi olan varmı?quote:
Orijinalden alıntı: freestyler_07
biostan da bi kontrol et istersen sıcaklıgı
Alıntıları Göster -
Macunu birde fanı iyi ayarla yani o ısı da nasıl reset atmıo ona şaşıom.quote:
ettim 106 derece 222 fahrenayt 2400 rpm de dönüyo, yeni bi soğutucu almam gerekecek sanırım, fan tavsiyesi olan varmı?
Alıntıları Göster -
işin ilginç yanı ben 2 3 senedir pc yi böyle kullanıyormuşum, bugün ısısına bi bakayım dedim böyle olduğunu gördüm.quote:
Orijinalden alıntı: pardus34
Macunu birde fanı iyi ayarla yani o ısı da nasıl reset atmıo ona şaşıom.
Alıntıları Göster -
Elle bi kontrol yap istersen.. Isı senserlerinde bi problem olabilir.. benim işlemcimde thermal macun yoktu ve yükte 90-95 derece görüyordum.. Thermal macunu sürdükten sonra ısıda 50 derecelik bi azalma oldu yükte.. Stok fan kullanıyorumm..quote:
işin ilginç yanı ben 2 3 senedir pc yi böyle kullanıyormuşum, bugün ısısına bi bakayım dedim böyle olduğunu gördüm.
Alıntıları Göster -
Onca senedir haberin yok kullanabiliyormuşun , bence hiç uğraşma , hiç olmamış gibi devam et.quote:
Orijinalden alıntı: Qrt_
Elle bi kontrol yap istersen.. Isı senserlerinde bi problem olabilir.. benim işlemcimde thermal macun yoktu ve yükte 90-95 derece görüyordum.. Thermal macunu sürdükten sonra ısıda 50 derecelik bi azalma oldu yükte.. Stok fan kullanıyorumm..
Alıntıları Göster -
bu hafta yeni bi fan alıp eskisini çıkarmayı düşünüyorum. hiç kontrol etmemiştim, overclok yapmadığım için.quote:
Orijinalden alıntı: Murathan...
Onca senedir haberin yok kullanabiliyormuşun , bence hiç uğraşma , hiç olmamış gibi devam et.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Murathan...
Onca senedir haberin yok kullanabiliyormuşun , bence hiç uğraşma , hiç olmamış gibi devam et.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Murathan...
katılıyorum
-
ht işlemcilerin fiyaskosu zaten soğutmalarının berbat olması çok ısınmaları bence fan falan alma zaten fana vercen para işlemci fiyatı kadar ederquote:
Orijinalden alıntı: metintekinquote:
Orjinalden alıntı: Murathan...
katılıyorum
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 30 Mart 2008; 19:37:30 >
-
sensörde bir problem olabilir mi ki?ama bencede arkadaşların dediği gibi hiç uğraşma o kadar kullanmışsın daha da gider oquote:
Orijinalden alıntı: drkayzer
ht işlemcilerin fiyaskosu zaten soğutmalarının berbat olması çok ısınmaları bence fan falan alma zaten fana vercen para işlemci fiyatı kadar eder
Alıntıları Göster
-
işlemci fanını çıkar termal macunu değiştir soğutucunun iyi oturup oturmadığını kontrol et ht işlemciler çok ısınır ama o kadar da olmazquote:
Orijinalden alıntı: SiLVeR_FoX
sensörde bir problem olabilir mi ki?ama bencede arkadaşların dediği gibi hiç uğraşma o kadar kullanmışsın daha da gider o
Alıntıları Göster
-
quote:
everest ultimate le.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: designerkan
everest ultimate le.
Bırak hocam programı falan sen en iyisi BİOS'tan bak ama bencede 106 derecede bilgisayarının restard etmesi gerekiyordu eğer kapanmıyor ise program doğru göstermiyordur.Max 60-70 derece göstermesi gerek. -
HİÇÇÇÇÇÇÇ kurcalama bence bıos tan fan controlunu aç ısıya göre o deviri ayarlar BU zamana kadar bişi oomadıysa bundan sonra hiiç bişi olmasssquote:
Orijinalden alıntı: Alkaris
işlemci fanını çıkar termal macunu değiştir soğutucunun iyi oturup oturmadığını kontrol et ht işlemciler çok ısınır ama o kadar da olmaz
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- smt mode nedir
- vt-d nedir
- pbo enhancement nedir
- intel speed shift technology nedir
- matlab sistem gereksinimleri
- ryzen 7 9800x3d
- işlemci karşılaştırma
- amd en iyi işlemci
- exynos 2400
- hx işlemci nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X