Şimdi Ara

3,2 HT 106 derece ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • biostanda baktım ordada 106 derece. asus silent square pro alacağım sanırım sonrası içinde iyi olur.
  • Garip olan 106 derecede makinanın kapanması lazım. Anakartın ısı sensörlerinde bir sorun olabilir. İstersen bir biosa reset at belki bir ayarı filan yanlış yapılmıştır.
  • 106 derece ve makina çalışıyor ilginç
  • Pentiumlar soba gibi aynı Bende de p4 2.8 vardı 73 dereceden aşağı çalışmıyordu. Ama 106 derece çok. Macun kurumuş veya heatsink çok toz tutmuş olabilir temizlerseniz faydası olabilir.
  • bende p4 2.8 var yazın bile 50 dereceyi zor görüyor.
  • Prescottlarda ısınma sorunu olduğu bilinen bir gerçek, ben de hala prescott 3.0HT kullanıyorum, cpu'nun açılış sıcaklığı 65 70 derece arası ama 106 cidden çok çok aşırı bir rakam. Arkadaşların da belirttiği gibi fanı temizleyi ve tekrar macun sürmeyi deneyebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: designerkan

arkadaşlar intel HT 3,2 640 prescott işlemci 106 derecelik ısı gösteriyo böyle bişey mümkünmüdür?

Senin motor su kaynatıyor dikkat et radyotöre elin değmesin
  • Bendede p4 3.0 HT var 50-60derecelerde geziyor yukte 106derece anormal bi sicaklik.Ama 3senedir kullaniosan bu sekilde devam et kafani yorma
  • Ben de Presscot 3.2 @ 3.65 olarak kullanıyorum ; boşta 38 dereceye kadar düşüyor, yükte ise 60 dereceyi geçmiyor.
    Fan ve heat sink üzerinde toz olduğu zaman bu değerler üzerine çok net +10 derece biniyor.
    106 derece değildir bence o değer.
    Fandaki ve heat sink teki tozları temizle ; beki arkdaşların dediği gibi sensörler sorunludur.
    10 senedir sorunsuz kullanıyorsan , hiç kafana takma devam et .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 31 Mart 2008; 15:20:29 >
  • anakartın sensörlerinde bi sorun olabilir belki sıcaklığı yanlış ölçüyordur
  • bende geçen gün waterboksun pompasını açmayı unutmuşum 1 bakıyom odadan alarm sesleri geliyor waterboks -25 pc ye bi baktım 102 derece pompayı bi açtım ferahladı serinledi ter attı cpu -10 gösterdi hemen
  • çok yüksek.
  • sensörden kaynaklanabileceğini düşünüyorum ama yinede soğutma sistemini değiştireceğim sanırım.
  • çoğu anakart 80 veya 90 derecede kapatır bilgisayarı çok ilginç ilk defa duyuyorum 106 dereceyi bide kasanın kapağını açıp çalıştır
  • işlemcinin fanının parlak kısımlarına bir dokunsana dediğin kadar varsa elinin yanması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

O işlemciler zaten aşırı ısınıyorlar ama 106 derece de fazla. Fanı bir kontrol etsen iyi olur.

+1 106 derece fazla
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.