Şimdi Ara

3.20d 184hp? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
31.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani? daha mı pahalı yoksa daha mı ucuz?
    ya da bmw böyle bir donanım mı sunmuyor? biraz daha açıklarmısınız söylemek istediğinizi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: corail

yani? daha mı pahalı yoksa daha mı ucuz?
    ya da bmw böyle bir donanım mı sunmuyor? biraz daha açıklarmısınız söylemek istediğinizi?

pahalı ya, yeni teklif aldım PDF formatında, ekim sonu teslim otomobiller için.
    ama dosya ekleyemiyorum galiba sadece konu başlığına eklenebiliyor. rapid'e de yüklemek istemiyorum ne yapsam?
  • rica etsem orta şeker donanımlılar için birkaç fiyat paylaşabilir misiniz?
    özelden de gönderebilirsiniz..
    teşekkürler..
  • :) Bayidekiler haklıymış. Eskiden web sitesinde aksesuar ekleme kısmı varmış ve bazıları aksesuar filan ekleyip seslerini kalınlaştırıp fiyat filan alıyorlarmış... Bunları yapanların çoğuda çocukmuş :) araç gelsin sana faturasını göstercem...

quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: Shorin

Türkiye paketi + Sunroof + Cruise control + Spor deri direksiyon 42.000 Euro siparişi verdim.

Ekim sonu gelecek...

Selamlar

bu fiyata böyle bir araba yok.
  • quote:

:) Bayidekiler haklıymış. Eskiden web sitesinde aksesuar ekleme kısmı varmış ve bazıları aksesuar filan ekleyip seslerini kalınlaştırıp fiyat filan alıyorlarmış... Bunları yapanların çoğuda çocukmuş :) araç gelsin sana faturasını göstercem...

quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Türkiye paketi + Sunroof + Cruise control + Spor deri direksiyon 42.000 Euro siparişi verdim.

Ekim sonu gelecek...

Selamlar

bu fiyata böyle bir araba yok.

Iyi olur, forumda ilk defa içi dolu bir mesaj yazmış olursun

• al bak ben koyayım bir tane hatta:

Alımını düsündügünüz araçla ilgili özellikler ve fiyat bilgisi asagıda sunulmaktadır.
    (EUR)
    PP11 BMW 320d Sedan 21.500,00
    668 SÝYAH
    KASW SÝYAH SENSATEC DÖSEME 432,00
    TÜRKÝYE PAKETÝ
    205 OTOMATÝK VÝTES/STEPTRONIC
    423 VELUR HALI PASPASLAR
    428 REFLEKTÖR/ÝLKYARDIM ÇANTASI
    431 ELEKTROKROM ÝÇ AYNA
    521 YAGMUR SEZÝCÝSÝ
    563 ÝÇ AYDINLATMA PAKETÝ
    5DC KATLANIR ARKA KOLT.BASLIKLARI
    845 AKUSTÝK KEMER UYARISI
    853 ÝNGÝLÝZCE ÖN PANEL
    8S3 OTOMATÝK KAPI KÝLÝT FONK.
    8SD KARTER KORUMASI
    EXTRA DONANIMLAR
    255 SPOR DERÝ DÝREKSÝYON 108,91
    507 PARK MESAFE KONTROL/ARKA 435,63
    Ara Toplam 22.476,54
    Müsteri No : 800000
    Siparis No : 1059245
    BORUSAN OTO SERVÝS VE TÝCARET A.S. ÝSTÝNYE SUBESÝ
    Tarih : 10.08.2010
    BÝLGÝ FORMU
    1 / 2
    Ara Toplam 22.476,54
    Vergi Hariç Araç Bedeli 22.476,54 EUR
    Ö.T.V. ( % 60,00 ) 13.485,92 EUR
    Ö.T.V. li Toplam 35.962,46 EUR
    K.D.V. ( % 18,00 ) 6.473,24 EUR
    Genel Toplam 42.435,70 EUR
    Tescil masrafları 1.970,05 TL
    Teknik veriler: Yakıt tüketimi:
    Azami hız(km/s) 235 Sehir dısı(lt/100 km) 4,0
    Agırlık(kg) DIN 1.420 Ortalama(lt/100 km) 4,7
    0-100 km hızlanma(sn) 7,50 Sehir içi(lt/100 km) 5,9
    Silindir hacmi(cm3) 1.995
    Güç(bg) 184
    Güç devir(devir/dak) 4000
    MAHMUT ARÝF ÖZEL
    SATIS DANISMANI
    Tel : 0212 3593134 Fax :
    SAYGILARIMLA,
    Müsteri No : 800000
    Siparis No : 1059245
    BORUSAN OTO SERVÝS VE TÝCARET A.S. ÝSTÝNYE SUBESÝ
    Tarih : 10.08.2010
    BÝLGÝ FORMU
    2 / 2

Bu araç 43 bin €.
    Ekstradan sadece direksiyon ve park sensörü var.
    Sunroof'lu arabayı nasıl o şekilde aldın merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 30 Ağustos 2010; 21:56:51 >

• bir hesap yapalım;
    araç baz fiyat : 21.500 euro
    sunroof : 998,32 euro
    cruise control : 254,11 euro
    spor deri direksiyon : 108.91 euro
    toplam fiyat : 22.861 euro
    ötv ve kdv eklenmiş hali : 43.162,21 euro
    1.000 euro bandrol + tescil masrafları ile 44.160 euro olsun
    düz 42.000 euro için % 5 indirim vermeleri gerek..
    daha önce de söylemiştim gerçekten çok iyi fiyat diye.. ancak her bayi bu aracı 42.750 euro civarı fiyatlara verebilir.. az pazarlık ile % 3 indirim alınabiliyor ancak aralık teslimler için çok daha fazlasını esnemiyorlar..
    bu arada anahtar teslim mantığına bandrol eklememişler ise fiyata 467 euro daha ilave etmek gerekiyor?
    ya da hem trafik sigortası hem de bandrolü eklememişler ise trafik sigortasına da 133 euro desek ikisinin toplamı 600 euro yapar en az..
  • bu arada bir sorum daha olacak;
    aracın standart direksiyonu da deri ve fonksiyonel direksiyon..
    bahsettiğim spor deri direksiyon fiyatta 108.91 euro fark yapıyor.. her ikisine ait fotografı da ekledim..

3.20d 184hp?

3.20d 184hp?

• arkadaslar ben 1 ay önce aldım aksesuarlar 1:sunroof 2:cruise control 3:m dreksiyon: 4:spor koltuk 5:yarıderi yarı kumaş koltuk 6:turkiye paketi 7:antrasit tavan döşeme 8:bandrol vs hepsi dahil 43000 euro mal oldu avcılar borusandan aldım yanlız arabayı mayıs ayında sipariş verdim temmuz ortasında aldım.
  • vallahi çok güzel fiyat
    ama araç 2010 model mi? % 8 den biraz daha fazla indirimi var şu anki liste fiyatına göre
    araç 184 hp mi bu arada? temmuz demişsiniz zaten 2010 model oluyor araç yanılmıyorsam..
    euro kuru da biraz daha yüksekti sanırım temmuzda 1,98 - 1.99 gibi? bu bile indirim oranlarını değiştiriyor arkadaşların..
    bana satış danışmanlarından biri kur dalgalanmaları ile ilgili buna benzer birşey söyledi geçenlerde..
    kur yükselir kampanya olur,kur düşer indirim az olur ama sizin araca ödediğiniz para aşağı yukarı aynı olur diye söylemişti
    yani bu arabanın belli bir fiyatı var ve daha aşağıya da mümkün değil olmaz dedi

• ben o yüzden o arkadaşın aldığı fiyatın tuhaf olduğunu açıkladım.siz basbaya en boş standart kumaş koltuk modelini almışsınız zaten liste fiyatı 43bin den veriyorlar,gelen araçların büyük kısmı spor direksiyon opsiyonlu geliyor zaten,bende kumaş koltuk sunroof ve cruise donanımlı bir araç hiç görmedim,zaten kafana göre opsiyon listesini doldurursan özel siparişe giriyor 6 ay bekliyorsun, sunroofun premium pakette geldiğini biliyorum ama emin değilim.digital klima ,cruise,deri koltuk artı konfor paketi(elektirkli ısıtmalı),sunroof,xenon a borusandan aldığımız fiyat 47bin euro,türkiye paketi zaten çok boş bir araç,pazarlıkla 3-5 iner,eskisi gibi pazarlık yapmıyorlar zaten.
  • eskisi gibi pazarlık yapmıyorlar ( ya da bana yapmadılar ) çünkü 2010 başında verdikleri fiyatlar çok daha uygundu euro bazında..
    ellerinde araç yok.. ya siz kendiniz tasarlayıp sipariş geçiyorsunuz ya da onların belirleyip sipariş geçtikleri araçlardan birini alacaksınız..
    ancak ağustosta fabrika tatilde olduğu için en erken eylül üretimi olacak ve araç kasım teslimi olabilecek en erken..
    stok da yok bu sebeple eski indirimler yok arkadaşlar
  • Tuhaflık nerde hocam? :) Aracı teslim alırken sanırım 8-10 kişi beraber gideceğiz. Amma inanmayan arkadaş var valla şaşırıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: driftspec

ben o yüzden o arkadaşın aldığı fiyatın tuhaf olduğunu açıkladım.siz basbaya en boş standart kumaş koltuk modelini almışsınız zaten liste fiyatı 43bin den veriyorlar,gelen araçların büyük kısmı spor direksiyon opsiyonlu geliyor zaten,bende kumaş koltuk sunroof ve cruise donanımlı bir araç hiç görmedim,zaten kafana göre opsiyon listesini doldurursan özel siparişe giriyor 6 ay bekliyorsun, sunroofun premium pakette geldiğini biliyorum ama emin değilim.digital klima ,cruise,deri koltuk artı konfor paketi(elektirkli ısıtmalı),sunroof,xenon a borusandan aldığımız fiyat 47bin euro,türkiye paketi zaten çok boş bir araç,pazarlıkla 3-5 iner,eskisi gibi pazarlık yapmıyorlar zaten.

• şahsen ben inanmamazlık yapmıyorum.. sadece çok iyi bir indirim almışsınız şu günümüzün mevcut şartlarında,tebrik ve gıpta ediyorum..
    kapora mı verdiniz yoksa aracın fiyatının tamamını peşin mi ödediniz?
    bu da bir fark yaratabilir fiyatta..
    yine de tebrik ederim sizi çok iyi bir fiyat.. hayırlı uğurlu olsun..
  • 1000 Euro kapora verdim araç geldiğnde yekünü tamamlayacağım. 1000 euroyuda kredi kartından geçirdim TL bazında çekildi. 1.933 den...

İndirim için bayağı uğraştık 3,5 saatte ancak bukadar indirdiler daha araç geldiğinde birkaç hediye alacağım ne alabilirim öneriniz varmı? Mesela aklıma gelen ön kaput koruma için film çekiliyor önerirmisiniz? Taş sıçramaları ve çizilmelerine karşılık... onu yaptırayım diyorum yada ne yaptırabilirim önerileriniz nedir?
  • aracı aldıgımda bana iç dış koruma kıslık paspas verdiler avcılar borusandan fiyat isterseniz burak beyle konusun cok ilgili ismimi söylerseniz yardımcı olur orhan gün saygılar
  • teşekkürler orhan bey..
    avcılar borusan ile de temasa geçeceğim..
  • 320d xdrive borusanın websitesinde gözüküyor
    4x4 için 3bin euro fazla ödemek çok mantıksız mı?
  • TÜRKİYE PAKETİ + PAKET 3 (spor süspansiyon iptali ve 17 jant ile aynı M paket) + ELEKTROKROM İÇ VE DIŞ AYNALAR+FAR YIKAMA + Bİ-XENON.
    47.6 BİN EURO. KASIM BAŞI TESLİMAT.
    NASIL SEÇİM SİZCE?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoy48 -- 14 Eylül 2010; 0:52:25 >
  • Birkaç yerden teklif almanızı öneririm sonrada en uygun yere gidip pazarlık yapmakta fayda var.

quote:

Orijinalden alıntı: aksoy48

TÜRKİYE PAKETİ + PAKET 3 (spor süspansiyon iptali ve 17 jant ile aynı M paket) + ELEKTROKROM İÇ VE DIŞ AYNALAR+FAR YIKAMA + Bİ-XENON.
    47.6 BİN EURO. KASIM BAŞI TESLİMAT.
    NASIL SEÇİM SİZCE?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.