Şimdi Ara

3.20d 184hp? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
0
Favori
31.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında bmw şu an 1.6 dizel motor yapıyor.
    ,en basit ornek yeni yuz mini cooper larda bu motorlar kullanılacak 1.6 113hp.
    aslında bu motoru kullansalar guzel olur ama,2.0 d 184 hp de hicbiseye benzemiyor.
    corail nickli arkadaşım da benim gibi kararsızsın sanırım.bir ford da bir bmw de karsılasıyoruz::)
  • evet maalesef
    kuga var diğer opsiyonda ama mantığımı ve ayırdığım bütçeyi bmw almak için zorlamaktayım
  • bugün 184lüğe bindim sürüş hissiyatında 177likten çok farklı gibi hissettirmiyor ama 177likle aynı anda kalkınca her viteste bir boya yakın öne atlıyor.
  • yani güzel makine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: corail

yani güzel makine?

bmw 3 kasa hiç güzel olmazmı?:) istersen drift,atraksiyon, istersen şık prestijli bir araç, arka mesafe darlığı hariç bir kusur bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: driftspec

quote:

yani güzel makine?

bmw 3 kasa hiç güzel olmazmı?:) istersen drift,atraksiyon, istersen şık prestijli bir araç, arka mesafe darlığı hariç bir kusur bulamıyorum.

arka mesafe darlığından kasıt arka koltukta oturanlar ise ben bugün bizzat denedim.. ön koltuğu kendime göre ayarladım ( boy 1.86 kilo 90 ) ve arka koltuğa geçtim.. C180 K daki kadar dar bulmadım,dizlerim ön koltuğa 5 cm kadar mesafede kaldı yani koltuğa değmedi.. tek sıkıntı arka 2 kişilik olacak mecburen zira koltuk arasındaki yükselti ( şaft kanalı diyeyim ) orta boy birilerinin rahat oturmasına pek müsaade edecek gibi gelmedi bana?

• quote:

quote:

quote:

yani güzel makine?

arka mesafe darlığından kasıt arka koltukta oturanlar ise ben bugün bizzat denedim.. ön koltuğu kendime göre ayarladım ( boy 1.86 kilo 90 ) ve arka koltuğa geçtim.. C180 K daki kadar dar bulmadım,dizlerim ön koltuğa 5 cm kadar mesafede kaldı yani koltuğa değmedi.. tek sıkıntı arka 2 kişilik olacak mecburen zira koltuk arasındaki yükselti ( şaft kanalı diyeyim ) orta boy birilerinin rahat oturmasına pek müsaade edecek gibi gelmedi bana?

bende 1.80 boyundayım,3 kasa o sınıftaki en dar arka hacmine sahip.en olsun,boy olsun,diz mesafesi olsun,bunu herkes söyler.bana çok sıkışık geliyor arkası 3 ün.bunun en büyük etkisi sportif tasarım.bizde 3008 var onun arkasından sonra 3 kasaya oturunca sanki b sınıfı fiesta gibi bir aracın arkasına biniyormuş gibi hissediyorum.orta sınıf lüks sedanda oturunca diz ile ön koltuk arasında 5cm kalması dar olduğunu gösterir zaten.c180 de bana o kadar dar gelmedi açıkçası:) tam zıt fikirlere sahip olmuşuz.uzun yolculuklarda arkayı üçlerseniz arkadakiler çok rahatsız oluyor,arka koltuk 3lenmeye hiç uygun değil.istanbul bursa yapmıştık 320d ile rahat olamamıştım bir türlü, bir passat-mondeo,fluence 3 kasanın yanında s kasa gibi kalıyor arkası.

• Selamlar yıl sonuna kadar yeni bir araba almayı planlıyorum.
    3.20d favorim ancak 2012 de kasa değiştiriyor olması beni düşündürmüyor değil. Ayrıca fiyatı ve alınacak donanımlar hakkında bilgisi olan arkadaşlaryardımcı olursa sevinirim.
    X3 tavsiye eder misiniz ne zaman kasa değiştiriyor acaba?
  • 3 kasanın arkası 3 kişilik değil,ben de aynı fikirdeyim.. ama 2 kişi rahat gider canımmm
    ancak söylediğiniz gibi sportiflik ile alakalı bir durum gibi diğer taraftan bakacak olursak?
    ayrıca fransızların arabaları genelde ferah oluyor.. pug307 hdi vardı bir ara bizde.. epey ferah bir arabaydı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: karayeappp

Selamlar yıl sonuna kadar yeni bir araba almayı planlıyorum.
    3.20d favorim ancak 2012 de kasa değiştiriyor olması beni düşündürmüyor değil. Ayrıca fiyatı ve alınacak donanımlar hakkında bilgisi olan arkadaşlaryardımcı olursa sevinirim.
    X3 tavsiye eder misiniz ne zaman kasa değiştiriyor acaba?

en boş 320d 41bin euro, kumaş koltuk çevirmeli klima kapak jant fln... şöyle kayda değer bir 320d 50bin ve üzeri.donanımlarını bmw nin sitesinden bakın,çünkü çok geniş bir donanımı var fiyatta o kadar uçuyor bildiğiniz gibi bmwde donanım baya tuzlu.isterseniz geniş ekranlı,tvli,ışık paketli, oturduğunda vücut saran koltuklar,çok karanlık yollarda kendi kendine uzun kısa yapan farlara kadar bir sürü akla gelmeyen uçuk donanım var bunlarla 60bin euro civarı olur herhalde.

x3 ün ne kadar saçma bir jip olduğunu şu linkten izleyin top gear testi.hem tipsiz hemde bana göre gereksiz bir araç. x3 ün kasa değişti zaten yakın zamanda yeni kasası gelir türkiyeye

www.youtube.com/watch?v=u2LLMxlkT-Y

• orta şekerli bir donanım listesi önereyim arkadaşlar size.. ancak Sunroof ve alaşım jant yok bu listede..
    alaşım jantı sonradan almak çok daha mantıklı çünkü..
    aşağıdaki donanıma sahip araç yaklaşık olarak anahtar teslimi 46.500 euro ve SR hariç çok da boş sayılacak bir araç değil..

PP11 BMW 320d Sedan
    300 BEYAZ / ALP
    KAB4 BEJ SENSATEC DÖŞEME
    TÜRKİYE PAKETİ
    205 OTOMATİK VİTES/STEPTRONIC
    423 VELUR HALI PASPASLAR
    428 REFLEKTÖR/İLKYARDIM ÇANTASI
    431 ELEKTROKROM İÇ AYNA
    521 YAĞMUR SEZİCİSİ
    563 İÇ AYDINLATMA PAKETİ
    5DC KATLANIR ARKA KOLT.BAŞLIKLARI
    845 AKUSTİK KEMER UYARISI
    853 İNGİLİZCE ÖN PANEL
    8S3 OTOMATİK KAPI KİLİT FONK.
    8SD KARTER KORUMASI
    EXTRA DONANIMLAR
    216 SERVOTRONIC
    313 KATLANIR DIŞ AYNALAR
    4CG SATEN GÜMÜŞ MAT İÇ KAPLAMA
    502 FAR YIKAMA SİSTEMİ
    507 PARK MESAFE KONTROL/ARKA
    522 BI-XENON FARLAR
    534 OTOMATİK KLİMA
    710 M DERİ DİREKSİYON

• Türkiye paketi + Sunroof + Cruise control + Spor deri direksiyon 42.000 Euro siparişi verdim.

Ekim sonu gelecek...

Selamlar
  • gerçekten iyi fiyat gibi görünüyor.. şimdiden hayırlı uğurlu olsun
    bu rakama tescil masrafları da dahil midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shorin

Türkiye paketi + Sunroof + Cruise control + Spor deri direksiyon 42.000 Euro siparişi verdim.

Ekim sonu gelecek...

Selamlar

hayırlı olsun.bu fiyata nereden sipariş verdiniz? araya tanıdık falan mı soktunuz? şu an türkiyede havuzda 3.20d yok gelenlerin hepsi siparişle geliyor.ve dediğiniz araç donanımı 46-47bin eurodan satılıyor,ikinci eller bile 43 bin euro.şu an arkadaşımda almak istiyor araştırıyoruz.biraz bilgi veririmisiniz,özel durumlar yoksa fiyat hiç gerçekçi değil.
  • 46-47 bin değil... istediğiniz yerden teklif alabilirsiniz. sizede verecekleri teklif 42500 olacaktır. 500 euro zam gelmiş eylül sonunda üretime girecek arabalara yansıyacakmış ama fiyatı çokda abartmaya gerek yok. Bursa teknik otoya bir sorun yada ankara borusana...

ben kur düşükken kapatayım dedim böyle olunca bana 78-80 bin civarı bir fiyata denk geldi.

quote:

quote:

Türkiye paketi + Sunroof + Cruise control + Spor deri direksiyon 42.000 Euro siparişi verdim.

Ekim sonu gelecek...

Selamlar

hayırlı olsun.bu fiyata nereden sipariş verdiniz? araya tanıdık falan mı soktunuz? şu an türkiyede havuzda 3.20d yok gelenlerin hepsi siparişle geliyor.ve dediğiniz araç donanımı 46-47bin eurodan satılıyor,ikinci eller bile 43 bin euro.şu an arkadaşımda almak istiyor araştırıyoruz.biraz bilgi veririmisiniz,özel durumlar yoksa fiyat hiç gerçekçi değil.

• quote:

46-47 bin değil... istediğiniz yerden teklif alabilirsiniz. sizede verecekleri teklif 42500 olacaktır. 500 euro zam gelmiş eylül sonunda üretime girecek arabalara yansıyacakmış ama fiyatı çokda abartmaya gerek yok. Bursa teknik otoya bir sorun yada ankara borusana...

ben kur düşükken kapatayım dedim böyle olunca bana 78-80 bin civarı bir fiyata denk geldi.

quote:

quote:

Ekim sonu gelecek...

Selamlar

bugun bursa teknik otoya gittik verdikleri fiyat 48bin euro 184 hplik.(premuim paket) aracinda simdi siparis verirseniz kasim basi gelecegini soylediler.
    sizin ya donanimda yada fiyatta bir sikinti var ama anlayamadim.deri koltuk ve dijital klima farki 5bin euromu anlamis degilim.her yeri sordurttum asagi yukari 48bin euro.m olunca 51bin euro.

donanimlari kabaca
    XENON

DERİ KOLTUK

DİJİTAL KLIMA

SUN ROOF

PARK SENSÖRÜ

HIZ SABİTLEYİCİ

ELEKTRİKLİ ARKA PERDE

IŞIK PAKETİ

8 ADET AIRBAG

MAUN KAPLAMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi driftspec -- 28 Ağustos 2010; 17:07:34 >

• Hocam bir sıkıntı yok aslında şöyleki,

Bi-xenon almışsınız 1200 euro

Deri koltuk 800 euro

Dijital klima 1200 euro

Park sensörü 500 euro

Diger ekstraları yazmadım bile :) zaten benim 42bine bunları ekleyince yaklaşık 46.000 oluyor digerlerini daha eklemedik bile :)

quote:

quote:

46-47 bin değil... istediğiniz yerden teklif alabilirsiniz. sizede verecekleri teklif 42500 olacaktır. 500 euro zam gelmiş eylül sonunda üretime girecek arabalara yansıyacakmış ama fiyatı çokda abartmaya gerek yok. Bursa teknik otoya bir sorun yada ankara borusana...

quote:

quote:

Ekim sonu gelecek...

Selamlar

bugun bursa teknik otoya gittik verdikleri fiyat 48bin euro 184 hplik.(premuim paket) aracinda simdi siparis verirseniz kasim basi gelecegini soylediler.
    sizin ya donanimda yada fiyatta bir sikinti var ama anlayamadim.deri koltuk ve dijital klima farki 5bin euromu anlamis degilim.her yeri sordurttum asagi yukari 48bin euro.m olunca 51bin euro.

donanimlari kabaca
    XENON

DERİ KOLTUK

DİJİTAL KLIMA

SUN ROOF

PARK SENSÖRÜ

HIZ SABİTLEYİCİ

ELEKTRİKLİ ARKA PERDE

IŞIK PAKETİ

8 ADET AIRBAG

MAUN KAPLAMA

• quote:

Hocam bir sıkıntı yok aslında şöyleki,

Bi-xenon almışsınız 1200 euro

Deri koltuk 800 euro

Dijital klima 1200 euro

Park sensörü 500 euro

Diger ekstraları yazmadım bile :) zaten benim 42bine bunları ekleyince yaklaşık 46.000 oluyor digerlerini daha eklemedik bile :)

quote:

quote:

quote:

quote:

Ekim sonu gelecek...

Selamlar

donanimlari kabaca
    XENON

DERİ KOLTUK

DİJİTAL KLIMA

SUN ROOF

PARK SENSÖRÜ

HIZ SABİTLEYİCİ

ELEKTRİKLİ ARKA PERDE

IŞIK PAKETİ

8 ADET AIRBAG

MAUN KAPLAMA

tam rakamları vereyim;( euro olarak ve vergiler hariç rakamlardır )
    Elektrikli Cam Tavan 998.32
    Cruise Control 254.11
    Park Mesafe Kontrol Arka 435.63
    Siyah Sensatec Döşeme 432.00
    Bi-xenon Farlar 635.30
    Far Yıkama Sistemi 263.20
    Otomatik Klima 698.82
    Elektrikli Arka Cam Perdesi 308,57
    İç Kaplama Parlak siyah / ceviz 136,13

ışık paketi,( airbag vs. ücretsiz yani türkiye paketi içinde geliyor..

• bu arada araçta alaşım jant da vardır muhakkak?
    268 kodlu 16 inch alaşım jant da ilave edersek;
    Elektrikli Cam Tavan 998.32
    Cruise Control 254.11
    Park Mesafe Kontrol Arka 435.63
    Siyah/bej Sensatec Döşeme 432.00
    Bi-xenon Farlar 635.30
    Far Yıkama Sistemi 263.20
    Otomatik Klima 698.82
    Elektrikli Arka Cam Perdesi 308,57
    İç Kaplama Parlak siyah / ceviz 136,13
    268 16 inch jant 689,75

toplam aksesuar : 4.851,83 euro oluyor..
    bu aracı eğer 48.000 euro ya veriyorlar ise kaçırmayın hemen alın derim.. zamsız fiyat ile % 6 ya yakın indirim yapmış olurlar ki bu aralar böyle bir indirim yapacaklarını hiç sanmıyorum.. zamlı fiyattan hesapla ise % 7 ye yakın indirim yapmış oluyorlar..
    bu arada sanıyorum aracı kendileri tasarlayıp vermişler siparişi ki eylül üretiminde yapılıp kasım başı teslim edecekler.. bu donanımı siz seçmediniz değil mi?
  • quote:

Ekim sonu gelecek...

Selamlar

bu fiyata böyle bir araba yok.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.