Şimdi Ara

3-4-5 vs Bilfen vs Birey C (ANKET)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

3-4-5 vs Bilfen vs Birey C (ANKET)

(En Son Oy Tarihi: 7.9.2017)
Giriş
  • Matematik için zorluğuna göre değil hangisi sınava daha uygundur?
    Karekökü koymadım çünkü benim gibi mezunlarda ve 12lerde de bulunuyordur yüksek ihtimal.

• şuan hepsi elimde var. belki bilfen çözülebilir. kalanların sınavla uzaktan yakından alakası yok.
  • cherryrendezvous C kullanıcısına yanıt
    bunların dışında var mı öneriniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 98aydin05

bunların dışında var mı öneriniz ?
    bence 3 de saçma kitap
  • quote:

Orijinalden alıntı: elllfbill

bence 3 de saçma kitap

Alıntıları Göster
    Ne önerirsin? elllfbill

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 98aydin05 -- 26 Ağustos 2016; 10:47:30 >
  • Bence saçma değil ygsde kitapların çogu zordur sınavda kolay gelir ha zor soru da geliyor onun için zora hazırlanmak lazım bence.
  • 20 net yapıyorum 3-4-5 + simetri gidiyorum
  • 98aydin05 9 kullanıcısına yanıt
    mezun olduğunu düşünürsek konu eksiğin pek fazla olacağını düşünmüyorum. ben olsam orta seviye bir kaynaktan hızlıca tarayıp deneme geçerdim. birey cyi lys için fanteziye girmek istiyorsan kullanabilirsin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: cherryrendezvous

mezun olduğunu düşünürsek konu eksiğin pek fazla olacağını düşünmüyorum. ben olsam orta seviye bir kaynaktan hızlıca tarayıp deneme geçerdim. birey cyi lys için fanteziye girmek istiyorsan kullanabilirsin bence
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
  • cherryrendezvous C kullanıcısına yanıt
    Abartmayın kardeşim bilfen dedigin kitap diğerlerinden farksız bir iki kasınti soru görüp su kitap böyle soyle demeyin çözmeye niyetli adam parçalar zaten , birey de bilfende aynı bkun farkli tonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Scientist

Abartmayın kardeşim bilfen dedigin kitap diğerlerinden farksız bir iki kasınti soru görüp su kitap böyle soyle demeyin çözmeye niyetli adam parçalar zaten , birey de bilfende aynı bkun farkli tonu
    fem kosb
  • Dofuber D kullanıcısına yanıt
    fem yok bizim buradaki kitapçılarda
  • quote:

fem yok bizim buradaki kitapçılarda
    yukarı
  • Karekök.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GehenGehenGülenAdam

Karekök.
    upppp
  • quote:

upppp

Alıntıları Göster
    Bilfen'in özellikle LYS kitabını ben beğenmiştim.Diğerleri sınavla alakasız katılıyorum,Birey C yerine de Birey B olan kitap hem sınava uygun,hem de son testlerinde zorlayıcı soruları da barındırıyor isterseniz.
  • DemonsRWh kullanıcısına yanıt
    ygs için ne önerirsin hocam birey b dışında ?
  • 98aydin05 9 kullanıcısına yanıt
    Karekök genelde önerilir ki güzel kitaptır ama ben kullanmadım.YGS zamanı Simetri+Birey B(YGS kısmı),LYS zamanı da Bilfen+Fem Mat2 SB(bazen)+Birey B(Lys kısmı) çözdüm.Bir de ciddi anlamda deneme çözmek gerekiyor,ygs için.(YGS 35net,LYS 45net TM'yim.)
  • quote:

ygs için ne önerirsin hocam birey b dışında ?
    3 ünüde çözmeyin bence bu sene gördünüz soruları ösym kolaylaştırıyor sınavları geçen sene 345 kullandım ve kitabın başında bıraktım kesinlikle gerek yok çözmenize birey c zaten fantezi kitabı malum onu da ellemeyin.Bilfeni bilmiyorum ama diğer 2 si gibiyse çözme birader bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.