Şimdi Ara

3.5 aylik kedi hep isirmak istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 3.5-4 aylik bi kedim var hep isirmak istiyor elimi severken yapmam gereken bir sey var mi alistirmamak adina?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende geçen hafta sahiplendim.Elim ilk zamanlar yara içinde kaldı ama şimdi eldiven giyiyorum.Eldiven giyerek oynatabilirsin.Fazla alıştırma ama!
  • quote:

Orijinalden alıntı: expert22

Merhaba 3.5-4 aylik bi kedim var hep isirmak istiyor elimi severken yapmam gereken bir sey var mi alistirmamak adina?

Isırabileceği oyuncaklar alın.

Oyun oynamaya başlamadan elinize kolonya sürün, bir kaç denemeden sonra vazgeçebilir.
  • tırmalama çubuğu yap
  • benim kolum kan revan içinde kalmıştı 2 gün aralıksız oynamıştım hayvanla. Ta 6 aylık olana kadar devam etti. Diş çıkarma zamanlarında hayvan bir şeyler ısırmak istiyor tabi.
  • Tesekkur ederim herkese deniycem hepsini :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yumak, peluş oyuncak varsa ver parçalasın Zıplayan top varsa evde de halının olmadığı zemin miktarı yüksekse iyi curcuna çıkar zıplayan topu bırak gözü önünde kudursun dursun. Bizim kedilere misket veriyordum, tabi 1 yaşında veya daha fazla da olabilir, misketle oynayıp çıldırıyorlardı. Misketi ağzına alıp götürünce endişeleniyordum ama çok şükür hiç boğazına kaçma kalma gibi bir sorunla karşılaşmadık, sakıncalı bir hareketse de bilen kişiler alıntı çekerek uyarsın ki ben de yanlış bir rehber olmayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 5 Kasım 2013; 21:22:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufakken alıştırdın değil mi ısırmaya büyüyünce acıttıyor artık yaramaz oyuncak kullanabilirsiniz
  • benim kedide el ayak fetişi. yürüken direk ayaklara atlıyor namussuz. dişleri kaşınıyormuş ondan dedi doktor ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.