Bildirim
3.5 ' HDD' yi notebook ile formatlamak
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Disk yönetiminde iken harici hddnizin üzerine sağ tıklayıp bölümü sil diyebilirsiniz. Sonrasında tekrardan üzerine sağ tıklayıp biçimlendirin.. -
Maalesef olmuyor. -
Olmuyor derken? Nasıl bi uyarı alıyorsunuz?
Bi ekran görüntüsü alsak iyi olacak. -
Sorunu biraz daha açsanız iyi olur,elinizde 3,5 inç hdd var demişsinde bu kutusumu acaba. 2,5 inçlik hddyi nasıl taktınız.
Bazı harici hdd kutuları kendi orjinal hdd sinin dışındakileri kabul etmiyor. Ayrıca hdd kutusu 3,5 inç ise kendi adaptöründen güç alıp çalışması daha sağlıklı olur. -
2.5 " lik hdd kutusunun 2.5" HDD ' ye bağlanan girişlerini söktüm ve 3.5" HDD' ye bağladım. Sanırım güç yeterli gelmediği içindir disk yönetisinde diski gösteriyordu ancak biçimlendirme yapmak istediğimde geçersiz işlem şeklinde sonlandırıyordu. Sabah hdd ' yi işyerindeki masaüstü bilgisayarıma bağladım ordan biçimlendirdim.
İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X