Şimdi Ara

3.5 kWh Elektrikli araç şarj aleti için kullanılacak uzatma kablosu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aliexpress'ten aşağıdaki ürünü sipariş ettim.

aliexpress.com
    2494.56TRY 60% OFF|TAYSLA elektrikli araç şarj tipi 2 şarj kablosu EV şarj istasyonu Wallbox EVSE elektrikli şarj Nissan Leaf şarj 16A| | - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/1005005661179300.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.42103d12srYVGW&gatewayAdapt=glo2tur

Bu ürünü evimde, yaylada vb. sıkıştığım durumlarda kullanmayı düşünüyorum. (Ayriyetten işyerimde 22kWh'lık AC şarj aletim var.)

Yaklaşık 10 metre bir kablo lazım bana, bu kablo için kaç mm yeterli olur?

En kötü ihtimali düşünürsek aracın 0-100 şarj dolması 25 saati bulur. Saatte 3.5 kw elektrik çekecek.

3x1.5 mm, 3x2.5mm, 3x.4 mm vs. hangileri yeterli olur?

Diğer bir soru iyi ihtimalle 8-9 saat şarj esnasında evimdeki elektriği çok kısarak problem çıkarır mı? (Ütü, fırın vb. çalışırken)

• 3x4 ttr kablo 3x5 6 ya kadar alabilirsin ama ağır olur

bakalit erkek fiş

seyyar priz başı

Evdeki veya nereye takacaksan tesisat sağlamsa sorun olmaz çünkü tesisata max yüklenecek tesisatı yapan ona göre sigortansını koyduysa sorun olmaz veya sen bu uzatmayı yaparken araya 16 lık veya 20 lik bir sigorta atarsan daha güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rayli82 -- 30 Mayıs 2024; 20:10:39 >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim hocam. Çevremde 3x2.5 yeterli olur demişlerdi ama olmaz mı diyorsunuz?
  • rukA_m kullanıcısına yanıt

Aslında yeterli olur neden ana sigortadan buatadan gelen hat olsun olsun 3x2.5 olsun ama 3x2.5 böyle çok ısınınca hamur gibi gevşiyor çok esnek oluyor kaliteli 3x2.5 da olur almadan kontrol edin biraz sert olmasında fayda var genelde gri veya turuncu renk oluyor bu kablolar matkap fln için inşaatlçıların kullandığı uzatma kablosundan bulursanız yeter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.