Şimdi Ara

3.5 mm jack lehimleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. stüdyo tipi philips bir stereo kulaklığım var. jak kısmından bozuldu. ben de yeni bir 3.5 mm jak edindim. yalnız doğru sesi alabilmem için hangi renk kabloları hangi kısımlara lehimleyeceğimi bilmiyorum. yardımcı olan biri çıkarsa çok mutlu olurum. fotoğrafta da göründüğü gibi; lacivert (fotoda siyah çıkmış), yeşil, kırmızı ve sarı kablolar var.

3.5 mm jack lehimleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oscartiger -- 28 Şubat 2014; 18:55:29 >

• Lehim işi elinizden geliyorsa yapmanız gereken sol kanalı en uç boğuma, sağ kanalı orta, şaseyi de en alt boğuma lehimlemeniz yeterli olur. Ama kulaklığın içinden gelen kabloların renklerini belirlemek için kulaklıklarıda sökmeniz gerekiyor. Sarı olan şase kırmızı olanda sol kanal büyük ihtimalle de ama diğer kablo için ne söylesem yanlış olur malesef.
     3.5 mm jack lehimleme

• çok teşekkür ederim. deneme yanılmayla hallettim. lacivertle sarı kabloyu bir arada kıvırarak birleştirdim, bunu en uzun kısma (şase dediğiniz yere) lehimledim. geriye kırmızıyla yeşil kablo kaldı. kırmızı olanı "sağ" dediğiniz kısma, yeşil olanı da "sol" dediğiniz kısma lehimledim. test ettim. gerek bas gerek tiz olarak sesler mükemmel. ayrıca sağ ve sol olarak kanallar da doğru.

3.5 mm jack lehimleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oscartiger -- 28 Şubat 2014; 21:30:57 >

• O zaman
  • YakupErkam kullanıcısına yanıt
    hehehehe
  • bazı jackların uç kısımları kırılıp cihazın içinde kalabiliyor.bilginiz olsun..
  • stresstest kullanıcısına yanıt
    1,5 ₺'ye aldım. ucuz bi şey ama umarım yaşatmaz bana o sıkıntıyı. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5.1 Hoparlör kablosu uzatma?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.