< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reqedit7 -- 11 Mart 2017; 15:15:5 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reqedit7 -- 11 Mart 2017; 15:15:5 > |
Cevap verme 1 ay içinde kapında köpek olacak. Heyecan arıyor sadece
|
Benim 6 yıllık ilişkim bitti. Üstelik sebebi çok daha çirkindi: Para... O mimarlık okuyordu ve benim okuduğum bölümü beğenmiyordu. Sonunda konuyu biz ayrı dünyaların insaniyiza getirdi ve defolup gitti. Çok kostum peşinden. Olmadı. Sonra bıraktım. 8 ay sürdü sadece. 6 yılın acısını 8 ayda unuttum gitti. 2 senedir öğretmenim. Ülke şartlarına göre çok iyi bir gelirim var çok şükür. O ise iki senedir iş arıyor. Şu an benim manken gibi bir sevgilim var. O ne halt yiyor bilmiyorum. Çünkü umrumda bile değil. Geçenlerde mesaj attı konuşmaya çalıştı. Cevap bile vermedim.
Dostum bu iş sende biter. Bitirmeyi kafana koyarsan birkaç ayda unutursun gider. Ama yok ben acı cekicem dersen ömrün boyu unutamazsin. Belki bugün geri döner. Ama şunu bil ki dönse bile yine aynı şeyler olacak. O yüzden hiç kendini oyalama. Daha yaşın genç. Çok daha iyilerini bulursun. |
Kiz o kadar yazmis helal olsun dedinya helal olsun sana
|
Benimde seninki başlamadan 3 yıllık ilişkim bitmişti. Ne yalan soyliyim kendi yaşadıkları mi gördüm. Zamanında bende çok sevmiştim ama şuan aklıma bile gelmiyor gelirse sövüp yoluma devam ediyorum iyiki de böyle olmuş hatta hiç baslamasaymis daha iyiymiş öyle biriyle yaşayamazdım. Surekli kısıtlamalar tripler falan o nedir öyle yav. Sonunda evlenicez ayağına asosyalin teki olup çıktık mahvetti lise hayatımı arkadaşlıklarımı. Bugün çok farklı biri olabilirdim belkide.. Beyler çok kaptiriyoruz kendimizi yanlış yapıyoruz yakmayın hayatınızı. Sakın kimseyi hayatınızın merkezine koymayın. Evlilik çoluk çocuk hayali kurmayın yaş gelmeden. Hesaba göre bu sene evlenecektik varın gerisini siz düşünün.
|
Mesajları görünce aklıma bu geldi hocam kusura bakma
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reikideiki -- 6 Mart 2017; 3:13:57 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reqedit7 -- 6 Mart 2017; 3:25:29 > |
|
|
|
|