Şimdi Ara

3,5 yıllık Arçelik buzdolabı değişim olması lazımmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3,5 yıldır kullandığım Arçelik 4 kapılı buzdolabı bayram öncesi gürültülü çalışmaya başladı. Nihayet arefe gün akşam arıza uyarısı yandı ve soğutma durdu. Buzluk çözüldü. Malum bayram servis anca bugün geldi. Normal bölümün karşı duvarında gaz sıkışması olmuş şişirmiş ve cihaz tamir olmazmış. Değişim olacakmış. Kullanım bedeli isteyeceklermiş bizden. Değişimde 10 gün sürebilirmiş.
    Nette ve forumda aradım. Hiç böyle bir konu ile karşılaşamadım. Bilgisi önerisi olan olurm
    u.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuma bir fikir gelmedi ama bu arada bizden istenen kullanım bedeli belli oldu.
    1750 tl
    Gğnlerdir dolapsısız ve bir an önce bu durumdan kurtulmamız lazım
    Ama değişimde şüpheye düştük
    Bu nasıl bir durumdur Firma tarafından Tek hakkımız bu gösteriliyor Kullanım hatası yok 3 senelik garantisi dolmuş 6 ay sonra patlamış bi cihaz
    Baştan olmaması gerekti Arçelik ama işte...
    Başka bir marka düşünürsek tavsiye almak isterim Özellikle burda candoğan62 yi daha önceki tavsiyeleri ilede tanıdığım için fikir istiyorum ltfn

• Bende çamaşır makinesinde sorun yaşamıştım.Servis habire parça değiştirip duruyodu.En son beko direk hattı aradım.Sonuç bedelsiz bi üst model yeni çamaşır makinesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakımcıı

quote:

Orijinalden alıntı: cevahirx

Konuma bir fikir gelmedi ama bu arada bizden istenen kullanım bedeli belli oldu.
    1750 tl
    Gğnlerdir dolapsısız ve bir an önce bu durumdan kurtulmamız lazım
    Ama değişimde şüpheye düştük
    Bu nasıl bir durumdur Firma tarafından Tek hakkımız bu gösteriliyor Kullanım hatası yok 3 senelik garantisi dolmuş 6 ay sonra patlamış bi cihaz
    Baştan olmaması gerekti Arçelik ama işte...
    Başka bir marka düşünürsek tavsiye almak isterim Özellikle burda candoğan62 yi daha önceki tavsiyeleri ilede tanıdığım için fikir istiyorum ltfn

dolap gövde sorunlarına karşı 10 yıl garantilidir.Servisle hiç muhatap olmayıp olayı bölge yöneticiliğine taşıyın bölge yöneticiliğine dolap gövdesindeki sorun nedeniyle dolabın arızalı olduğunu gövde problemleri için fabrikanın 10 yıl garanti verdiğini konu hakkında bilgi sahibi olduğunuzu belirtip aynı klasman da bire bir ücretsiz ürün değişimi talep ettiğinizi belirtin.

bilgi için teşekkürler bakımcıı Bu bilgiyi değerlendirelim

• Arçelik ile görüşmelerde bedelsiz değişimi kabul etmiyorlar
    Doğrusu aramalara dönüp cevap verme nezaketini bile göstermediler
    Sanırım başka alternatiflere yönelicez
    3,5 yıllık dolapta hurdamı olacak artık bilmiyorum
    Alternatif tavsiyeleri neler olabilir acaba
    Şuan için LG var düşüncede
    Model bu:
    http://m.n11.com/lg-gc-b559plcz-kombi-buzdolabi-platin-kata-teslim-P54302783
    Acaba başka daha farklı önerileriniz olurmu
    Arçelik olan dolapta gardırop tipi 8844 modeli idi

• Bu konuda yeni bir gelişme yaşayan oldumu benimde dolabımda gövde şişmesi var ücretli değişim diyorlar bişey yapabilirmiyüm bu duruma tüketici hakem heyetine başvursam sorunum çözülürmü?

• quote:

Orijinalden alıntı: cevahirx

Arçelik ile görüşmelerde bedelsiz değişimi kabul etmiyorlar
    Doğrusu aramalara dönüp cevap verme nezaketini bile göstermediler
    Sanırım başka alternatiflere yönelicez
    3,5 yıllık dolapta hurdamı olacak artık bilmiyorum
    Alternatif tavsiyeleri neler olabilir acaba
    Şuan için LG var düşüncede
    Model bu:
    http://m.n11.com/lg-gc-b559plcz-kombi-buzdolabi-platin-kata-teslim-P54302783
    Acaba başka daha farklı önerileriniz olurmu
    Arçelik olan dolapta gardırop tipi 8844 modeli idi

Samsung'a bakmanı öneririm 3+2 Yıl garanti kampanyası var şu an ağustos ve eylül ayında alanlar için birde 10 yıl motor garantisi var modelleride uygun 1499tl den başlıyor 2600tl ye kadar sağlam cihazları var bi bak derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.