Şimdi Ara

3.500 ytl ye alınabilcek en iyi araba :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
8.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kürsad

5800 ytl yapabiliyorsan şu araca bir bak derim

http://www.sahibinden.com/!_!_!_boylesi_yokk!_!_!_73_model_sifir_boya_motorWQQaXQQ8077313WQQpXQQdisplayitem

3.500 ytl ye alınabilcek en iyi araba :)

• 3500'e temiz Favorit çok ama çok zor. Samara'nın ise temizi bulunabilir o paraya. Baston vites Şahinlere girme...
    Ama araba olsunda çamurdan olsun mantığıyla girme bu işe. Bir arkadaşın da dediği gibi almakla bitmiyor. Bakımı, vergisi, arızası v.s birsürü iş çıkıyor. Mutlaka temiz olsun ısrarla söylüyorum. Cebinde paran varsa acele etme illaki denk gelir.
  • Bende o civarlarda araba arıyorum alto gayet iyi gibi duruyor yada lada samara uygun gibi bakalım hayırlısı
  • bulursan suzuki yoksa mercedes veya hic alma.
  • samara iyi bir tercih ama temiz olduğundan emin olmadan sakın alma.. samaranın temizini bulursan aracı zorlamadığın sürece hayatta masraf açmayacak bir araçtır. 3 yıl kullandım biliyorum. 1 kere bile yağ vs bakımları haricinde sanayiye yolum düşmedi. ancak benden sonraki sahibi biraz deli-kanlıydı patinaj yapmadan kalkmazsa içi rahat etmiyordu arkadaşın. Samarada şöyle böyle değil çok çok seri bir arabadır. öyle dandik göründüğüne bakmayın gazı kökledinizmi önü şahlanarak kalkar direksiyon bir anda hidrolik oluverir ( çok yumuşar) ve fazla sürmedi şanzıman arıza verdi alan arkadaştayken lada. bu arada motorunda halen bir sorun yok araç 200.000 e varmıştır bence ama hala saat gibi çalışıyor motoru alan arkadaştada. skoda dersen o biraz daha sağlam arabadır ve serilik konusunda samara kadar iyidir ama 3500 e temizini bulamazsın üzerine 1000 civarında daha koyman lazım galiba. bunun dışında kuş serisini salla gitsin. en büyük nedeni LPG bile olsa yakıtına yetişemezsin. Samara benzinli haliyle bile dizelden birazcık daha fazla yakıyordu benim lada 1 litre benzin ile 14-15 km gidiyordu (kullanımına göre değişir ama 12 km den daha kısa gitmez devirli kullansan bile) .. lada alırsan birde aklında bulunsun marş motorları biraz fazla hassastır araba bazen inat ederde motor ilk anda lamazsa falan arka arkaya 3 defadan fazla 3-4 saniyeden fazla kontağa basma yoksa dumanlar yükselir :D :D tecrübe ile sabit.

• Temiz bir Broadway olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

Temiz bir Broadway olabilir

3500'e?
  • arkadaşım sen bırak araba almayı o paraya alınacak arabadan sana hiçbir hayır gelmez iyisimi sen o parayı bir güzel ye ben olsam öyle yapardım
  • bu paraya en iyisi bence samara
  • walla benim eniştemin arabası vardı lada samara, adam arabayı öyle bi kullanıyoduki ne kadar çukur varsa giriyodu arabayı devirsiz kullanıyodu lastiklerle kaldırıma iner çıkardı sanki jeep gibi ama arabaya hiç bişe olmadı 3 sene boyunca öyle kullandı ve sattı, hayret ettim araba acayip sağlam, türkiyedeki r 12ler gibi işte.
  • Bence Serçe al. Diğerlerinden hem daha yeni, hem de daha kolay satılır bence. Parçası da pahalı sayılmaz.

Daha iyi bir araç düşünüyorsan modeli çok eski ve döküntü araçlar bulursun ancak bu fiyata. Ama Serçe 93-94 model bile bulabilirsin.
  • o paraya araba alınmaz, alınsa da o arabadan hayır gelmez
  • o paraya araba alınır bakımı yapılır yenilenirsede hayırı gelir, 2 ay önce arkadaşım serçe aldı bakımını yaptırdı şimdi şehir şehir geziyo, bilmeden konuşmayın
  • Valla bence doğalgazlı eski bir Amerikan hal. Hurdadan çıkar toplat, forumda daturkishulan var ona sorabilirsin...Çok çok daha iyi olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackalhacker

o paraya araba alınır bakımı yapılır yenilenirsede hayırı gelir, 2 ay önce arkadaşım serçe aldı bakımını yaptırdı şimdi şehir şehir geziyo, bilmeden konuşmayın

e üzerine bi 3000 ytl gibi bir para daha eklersen alınmayacak araba yoktur gibi, 3000 ytl ekliyorsan zaten arabadan hayır gelmemiştir bence tabii, para sizin paranız keyf sizin keyfiniz
  • o fiyata en uygun sorunsuz araç MITSUBISHI COLT dur... sahibinden de aratabilirsin.
  • 90-91 model lada samara alınır...geçenlerde aldık 3.200e.. motor-kaporta sağlam.tüplü..
  • motorsiklet alınır...

arabadan hayır gelmez...
  • Doğan daha güzel.Masrafıda yok, az yakıyor..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.