Şimdi Ara

3.6Ghz Bulldozer B2 vs 3.6Ghz i7 2600k (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ekip topluyorum. Bana gözü kara 12 adam lazım.
    İki gruba ayrılacağız. İlk grup kışladan gizlice Mesut Abiyi kaçıracak. Eş zamanlı olarak ikinci grup ta Dresden'deki GF fabrikasına sızıp içerden Bulldozer işlemci çalacak. Ardından bizim evde Mesut abiyle test yapacağız. Şafakta da Meksika sınırında olacağız. Aranızdan biri yakalanacak ya da öldürülecek olursa "Abi bizim haberimiz yoktu" diyeceğiz ve sazana yatacağız.

Aynen yukarıdaki gibi: Bu bulldozer işi iyice şaka haline gelmeye başladı

• mesut cevik 26'sinda yemin edip kars'a gidiyor sen sistemi cal almanyadan ben mesut cevik'e yemekhanede bir inceleme ayarlarim.askeriyede olunca meksikaya da kacmamiza gerek kalmaz.bak kac kisi tasarruf ettin de almanyadan bisi calabilmek icin ocean's twelve lazim.sen 8 kisi ayarla da hali saha maci yapalim bosver bd'yi.
  • Taksimde toplanıoruz Artık amdye bağırcaz Bulldozerlerimizi istioz artık diye
    inşallah buldozerler ivyden one geçerde Amd Biraz fazla satar rekabet başlar
  • saçmalığa bakın... 4 çekirdekli işlemciyle 8 çekirdekli işlemciyi denk tutuyorlar! ben intel kullanıyorum kafam rahat arkadaşlar, daha phenom 2 x6 modellerinin çoğu benim i5 760 ımı geçemiyor... tabi ki oyun performansından söz ediyorum

1055t ve i5 760 karşılaştırması, sondaki oyun fps leri farklarına bakın

http://www.anandtech.com/bench/Product/191?vs=147

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abazzers -- 25 Ağustos 2011; 23:34:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpcan Aksoy

saçmalığa bakın... 4 çekirdekli işlemciyle 8 çekirdekli işlemciyi denk tutuyorlar! ben intel kullanıyorum kafam rahat arkadaşlar, daha phenom 2 x6 modellerinin çoğu benim i5 760 ımı geçemiyor... tabi ki oyun performansından söz ediyorum

1055t ve i5 760 karşılaştırması, sondaki oyun fps leri farklarına bakın

http://www.anandtech.com/bench/Product/191?vs=147

hocam anlatamadık hala Anandecth den bakmayınız başka sitelerden bakınız Anandecth İntel yanlısı bir sitedir

• Tdp'yi falan bir kenara bırakında , sonuçların fake olduğunu gösteren cinebench var zaten.

2600k 7 küsür alırken Bulldozer'in 5 küsür alması normal değil.Cinebench sanırım 8 çekirdeğe destek vermiyor ancak yinede 8mbl3+8mbl2 cache ile geçmesi lazımdı bence 2600k yı.Eğer ki mimari farkından dolayı bu cache'e rağmen 2600k yı geçemiyorsa yinede ona daha yakın sonuç elde edilmesi lazımdı.Şuna bak i7 900 serileriyle aynı puanda.

Ben %99 fake diyorum bu test sonuçlarına
  • izlemedeyim ve baştan sona konuşmalarınızı okuyacağım. İyi geceler.
  • Acele işeeeeee
    İntel karışırrrrr

Bu testler artık sıkıcı olmaya başladı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.