merhabalar elimde 6 adet 3.7 volt kapasiteli li-ion şarj edilebilir pil var. bunları 5v 1.55 amper voltaj çıkışı olanbir adaptör ile şarj ediyorum. teker terker şarj ediyorum.sorum şu: adaptörüm bunların her birini kaç dakikada tamamed doldurur? belirttiğim gibi her birini teker teker şarj ediyorum. teşekkürler. |
3.7 volt pil kaç saatte dolar
-
-
Pilin amper değeri belirleyici
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabit voltaj ve sabit akım şart.
4.2 volt sabit voltaj , 1 amper sabit akım veren herhangi bir kaynak ile şarj edilebilir. Önerim tp4056 kullanmanız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
elimde sadece 4.5 volt 100mAh dc çıkış veren bir adaptör ve samsung marka 5.0 volt 1.55 A çıkış veren bir şarj başlığı var. samsung marka şarj başlığıile doldurmaya çalışıyorum
-
Olmaz pil için çok sakıncalı. Benim eski konularda 5 volt adaptör ile şarj ettiğime bakma. Mutlaka tp40-56 modül al pili şekilde şarj et
tamam. bilgilendirmeniz ve anlayışını için teşekkürler. hemen bir tane siipariş ettim bile.
-
ayrıyeten peki konunun cevabını hala bulamadım. sizi söylediğiniz tp4056 modülü ile kaç dakikada şarj dolum işlemi sona eder?
-
Tp4056 1 amper ile şarj eder. 1 Amper kapasiteli pili 1 saatte full doldurur
5 amper pili 5 saatte full doldurur .
tamam teşekkürler.
-
Merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz seve seve cevaplarım
teşekkürler. sorunlarım oldukça sorarım. birde konu forumda yeniyim "konuyu çözüldü işaretle" gibi birşey varmış galiba.varsa nasıl yaparım?
-
Bizim forumda öyle bir şey yok konular sürekli açık kalır insanlar merak ettikleri şeyleri sizin konuğunuzun altında tekrar tekrar sorabilirler
Sadece açtığınız konunun başlığını düzenleyerek parantez içinde çözüldü yazabilirsiniz
tamam anladım.kusura bakmayın yeni yeni alışıyorum.
-
Aldığınız modülde pil şarj olurken kırmızı led yanar pil dolduğu zaman kırmızı led söner mavi LED yanar. Bu arada forum'a hoş geldiniz
evet biraz araştırdım. teşekkür ederim+
-
Pilller kaç mA bu değer önemli. Kısaca pil 500mA ise adaptörünüz 1550mA olduğu için 500/1550=0,32
60dk*0,32=19 dakikada şarj eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubisin_Ruhu -- 24 Mart 2024; 22:29:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X