Şimdi Ara

4 Adet Cfw(kırık) Ps Vita Oled

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Selamlar, elimde 3 adet cfw li ps vita Oled vardır. Direk mağazadan sınırsız oyun yüklenebilir. Psp olarak boot edilip tüm psp oyunları oynanabilir hatta emülatör olarakta kullanılabilir. 2 oyun parasına nerdeyse gelmiş geçmiş tüm oyunları oynayabilirsiniz.

Durumları şu şekildedir.

1. cihaz

Cok ama cok temiz bir urundur. Kutusu deforme olmadan saklanmistir. Koleksiyonluk bir urun diyebiliriz. Tum fonksiyonlari ilk gunku gibidir sadece arka dokunmatikte 1 adet cizik vardir harici hatasiz.

Cihazin kutu orj sarj aleti ve 4gb orj hafiza karti ile fiyati 6bin tl dir.

Isterseniz cfw li bir bicimde sd2vita adaptor ile teslim edebilirim fiyat 6200tl. Uzerine 32gb sifir sandisk ultra ile isterseniz 6400tl. Cfw ile tum oyunlari magazadan indirebilir cihazi psp ye cevirip tum psp oyunlari oynayabilir hatta emulator ile en eski nintendo oyunlarini bile oynayabilirsiniz.

Cfw siz orjinal oyunlu isterseniz elimde 1 adet kutulu uncharted 1 adet kutusuz uncharted ve call of duty declassifield oyunlari mevcuttur.

4 Adet Cfw(kırık) Ps Vita Oled
    4 Adet Cfw(kırık) Ps Vita Oled4 Adet Cfw(kırık) Ps Vita Oled4 Adet Cfw(kırık) Ps Vita Oled4 Adet Cfw(kırık) Ps Vita Oled4 Adet Cfw(kırık) Ps Vita Oled

2. Cihaz

Kutu orjinal şarj aleti 4gb sony orj hafıza kartı (isterseniz sıfır 32gb sandisk ve microsd adaptör ile verebilirim ayrıca)

Cihazın fonksiyonel olarak hiçbir kusuru yoktur ön dokunmatik arka dokunmatik tuşlar joystick harika durumda. Ekranda çizikler var fakat oynamaya engel değil yani ekran açıklen görünmüyor. Beni rahatsız etmiyor etse açıkca yazardım. Fiyat SATILDI

3. Cihaz

Kutusuz şarj aleti 4gb sony orj hafıza kartı (isterseniz sıfır 32gb sandisk ve microsd adaptör ile verebilirim ayrıca)

Cihazın fonksiyonel olarak hiçbir kusuru yoktur ön dokunmatik arka dokunmatik tuşlar joystick harika durumda. Ekranda 1. Cihaza göre daha az çizikler var fakat oynamaya engel değil yani ekran açıkken aynı şekilde görünmüyor sağ joystick plastiğinde kücük cizik var oynamaya engel değil zaten hediye olarak sıfır grip de vereceğim. Fiyat SATILDI

4. Cihaz

Tertemiz kutusu, alındığı tarihli belgesi, şarj aleti 128gb sandisk kartı ve adaptörü mevcuttur. Ayrıca joystick e dönen güzel bir aparatı mevcuttur.

Cihaz alındığı gibi ekran koruyucu yapılmış tertemizdir. 12 yıllık bir cihaza göre çok ilginç temizliktedir önü arkası yanlar hatta seri numaraları yazan etikette bile gram silinme yok.

Fiyat SATILDI

Tüm konsollara yakın zamanda sahip olmuş biri olarak mutlaka bir adet vita öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road35 -- 5 Aralık 2024; 16:17:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat takip..

• 3. Cihaz forum dışına perşembe gününe rezerve

• 2. Cihaz forum dışına satıldı

• Bu vita ne ise yariyor ki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar 3.cihaz olurda alınmaz ise bana yazabilirsiniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 3. Cihaz satıldı mi ?

• Evet satıldı mobilden güncelleyemiyorum

• <Duruyor mu?

• Tüm ürünler satıldı

• Son eklenen ürün satıldı

• road35 R kullanıcısına yanıt

1.sıradaki ürün tarafımdan alınmıştır . Cem bey’e ilgi ve alakası için teşekkür ederim. Yarın için kargo işlemleri beklenmektedir .

• ffrisby kullanıcısına yanıt
    Birinci ürünü ben aldım hocam, bir yanlış olmasın?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 tane vardı arkadaşlar. 4. Sonradan geldi ben onu insanlar en alta inmekle uğraşmasın diye 1. Olarak girdim . Sıkıntı yok

• çok temiz cihazlarmış. slimi gelirse aynı temizlikte haberleşelim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.