Sayfa 1 Facebook Sayfanızın linki : Pm Facebook Sayfanızın içeriği : Aşk Sayfanızın Üye Sayısı : +8000 Sayfanın Yaş Ortalaması: Bilmiyorum Sayfada Birleştirilme Yapıldı mı: Bimiyorum r10 dan ibirinden almıştım ben yapmadım ama birleştirme İstenen Ücret : 70 Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : Aşk sözleri paylaşımı için uygun
Sayfa 2 Facebook Sayfanızın linki : Pm Facebook Sayfanızın içeriği : Kadın İlişkileri Sayfanızın Üye Sayısı : +6000 Sayfanın Yaş Ortalaması: Bilmiyorum Sayfada Birleştirilme Yapıldı mı: R10dan aldım ben yapmadım İstenen Ücret : 50 Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : Sevgi sözleri aşk sözleri duygusal sözler paylaşılabilir
Sayfa 3 Facebook Sayfanızın linki : Pm Facebook Sayfanızın içeriği : Duygusal sözler paylaşılabilir Sayfanızın Üye Sayısı : +4000 Sayfanın Yaş Ortalaması: Bilmiyorum Sayfada Birleştirilme Yapıldı mı: R10'dan aldım ben yapmadım İstenen Ücret : 30 Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : Güzel sözler duygusal sözler paylaşılabilir
Sayfaalarla ilgilenmiyorum uzun süredir paylaşım yapmıyorum tamamen organik diye aldım paylaşım yaptığımda etkileşimler iyi
Tek tek fiyatlarını yazdım 3 ünü birden 120 tl ye vereceğim ödeme yöntemleri Ziraat Bankası
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme