Şimdi Ara

3 Anakart Arasında Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemcim i5-2500k olucak işlemci soğutucum sunbeam core-contact freezer günlük kullanım olarak 4.5GHz ile kullanmak istiyorum şu 3 anakart arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ?

1-MSI Z77A-GD55 (Fiyat/Performans Güzel anakart aslında)
    2-MSI Z77A-GD65 (Yukardakinin bi üst modeli aralarında pek fark olmamasına rağmen fiyat konusunda 200 TL gibi koca bi fark var)
    3-ASUS MAXIMUS IV GENE-Z GEN3 (Buda iyi bir kart ama yukardakilere göre eski bir kart ve asus'un)

Sizce hangisini alsam işimi kolayca görürüm ?

Şimdiden her değerli yorumunuz için çok teşekkürler iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StayAway -- 13 Temmuz 2012; 17:16:45 >

• Aha bide şu anakart daha çıktı kafam iyice karıştı çok fps oyunu oynarım ve bundaki hyperperformance özelliği tam bana göre bunuda listeye ekliyorum

4-Asrock Fatal1ty Z77 Professional
  • Hyperperformance özelliği Lucid Virtu'yla ilgili, bu da Z6-Z7 serisi anakartlarda desteklenir, Fatal1ty'ye özgü değildir.

Fatal1ty pro güzel anakart ama o kadar para ödemeye gerek var mı? Bence ASRock Z77 Extreme6 ideal olur.
    Ayrıca ASRock anakartlarda LGA775 soğutucular için de delikler mevcut(hafif çapraz olmak kaydıyla), Sunbeam'ı falan direk kullanabilirsin

ASRock soket 1155'te bence bir numara. F/P oranı şahane, ayrıca görülmemiş POST hızına sahipler, gereksiz ek kontrolcüler falan da kapalıysa ne olduğunu anlamadan Windows'ta buluyorsun kendini.

Not: Maximus V Gene 480 TL seviyesinde, TR'de. 700-800 falan değil yani:http://teknofiyat.com/?search=maximus+V+gene+z77
    Ama o kadar az slot sayısıyla anlamsız geliyor, ne bileyim SLI yapsan ses kartı takamıcaksın mesela (ekran kartları çift slotsa).

• quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

Hyperperformance özelliği Lucid Virtu'yla ilgili, bu da Z6-Z7 serisi anakartlarda desteklenir, Fatal1ty'ye özgü değildir.

Fatal1ty pro güzel anakart ama o kadar para ödemeye gerek var mı? Bence ASRock Z77 Extreme6 ideal olur.
    Ayrıca ASRock anakartlarda LGA775 soğutucular için de delikler mevcut(hafif çapraz olmak kaydıyla), Sunbeam'ı falan direk kullanabilirsin

ASRock soket 1155'te bence bir numara. F/P oranı şahane, ayrıca görülmemiş POST hızına sahipler, gereksiz ek kontrolcüler falan da kapalıysa ne olduğunu anlamadan Windows'ta buluyorsun kendini.

Not: Maximus V Gene 480 TL seviyesinde, TR'de. 700-800 falan değil yani:http://teknofiyat.com/?search=maximus+V+gene+z77
    Ama o kadar az slot sayısıyla anlamsız geliyor, ne bileyim SLI yapsan ses kartı takamıcaksın mesela (ekran kartları çift slotsa).

çok sağolun hocam yani asrock fatal1ty uygunmudur sizce ben parayı koydum bile ama iyi bişey olsun para veriyosak onun peşindeyim

• AsRock fatal1ty sizi üzmez hocam F/P kartı olarak ise GD55 uygundur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhee

AsRock fatal1ty sizi üzmez hocam F/P kartı olarak ise GD55 uygundur :)

çok sağol üstad
  • Orijinalden alıntı: StayAway

çok sağol üstad

Ne demek hocam bilgi paylaşılmak için var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • msi almayın forumda kac kısı magdur oldu hala tavsıye edılıyor anlamıyorum asrock extreme 4 veya 6 yada gıgabyte ud3h oc rekoru kıran bır anakarttır ayrıca bunlardan sec begen al
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

msi almayın forumda kac kısı magdur oldu hala tavsıye edılıyor anlamıyorum asrock extreme 4 veya 6 yada gıgabyte ud3h oc rekoru kıran bır anakarttır ayrıca bunlardan sec begen al

teşekkürler asrock fatal1ty pro daha uygun benim için
  • bence şuan sizinde hoşunuza giden asrock modeli seçmeniz benimde yeni sistem kurabilirsem ilk alıcam anakart modelidir kensinisi :)

3 Anakart Arasında Kaldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.